Badkar i sovrummet

Jag vet att där är en del av er som är väldigt nyfikna så jag får väll ge er lite info angående vår bröllopsdag. På tisdag kväll blev jag beordrad att packa ihop en väska med grejor så att jag klarade mig till onsdagen. Vi åkte in till Malmö med Carina som släppte av oss på stortorget. Hjärtat hade bokat bord till oss på St Marcus vinkällare. Dom har SÅ god mat, deras buffe är det bästa jag har ätit i hela mitt liv!!! Det var verkligen jättemysigt. Efter all mat så gjorde vi ett litet snabb stopp i en Pressbyrån där vi tankade på med lite tidningar mm. Där efter så begav vi oss till hotell Duxiana. Hade aldrig hört talas om hotellet förut men det var tydligen det hotellet som tillverkade Duxa sängar. Hotellet var jättefint, Jätteskön säng och jag hade badkar i sovrummet!!!!! Gissa om vi/jag badade?? Jag har inte badat på 3 års tid eftersom vi bara har duschkabin hemma. Hade en jättemysig kväll med däremot så sov jag jättedåligt på natten, det var lite tråkigt eftersom man ville vakna pigg och utvilad men men allt annat var så perfekt. På morgonen kom de upp med en jättefin frukostvagn med allt man kan tänka sig på. Vi chekade ut från  hotellet vid 11 och begav oss ner mot museerna. Har inte varit på något utan museerna sedan mellanstadiet med skolan så det var faktiskt rätt så roligt men när vi var  färdiga så var vi helt slut i benen!! Vi ringde då efter vå färdtjänst som hämtade oss på Casinot och körde hem oss till lilla Svedala. Vi var hemma om och lämnade av vårt bagage sen åkte vi ner till Intermezzo och åt en jättegod middag. Så vi hade en  väldigt fin och lyckad bröllopsdag. Tack så mycket min älskling!

Jag fattar inte varför det ska vara så stort med Viktorias bröllop, fattar överhuvudtaget inte varför det ska vara så stort med kungafamiljen? Hon ska nte gifta sig förens om ett år och alla beter sig som om att det skulle vara imorgon och som att vi inte har viktigare nyheter som har hänt i världen eftersom de e på alla tidningars förstasidor. Sen är det ju inte så att det är våra pengar som ska betala det heller och speciellt inte nu när de påstår att vi har en allvarlig finanskris. Jo men vänta då håller vi i ett stort bröllop som kommer att kosta miljonbelopp vet jag! Klart att hon ska få gifta sig men om vi nu har en finanskris så kan man väll använda de pengarna till lite viktigare sakor eller har jag fel?

Ikväll ska vi gå på Revy här i Svedala, hoppas att det blir roligt!
Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Carro

Låter som en jättefin bröllopsdag!



Mmm håller med om vickans bröllop men sverige drar in massor med pengar under tiden hon har sitt bröllop. Turism....detaljhandeln...alles alles! Så misströsta inte :)

2009-02-27 @ 08:18:45
URL: http://carro1983.blogg.se/
Postat av: Anna

Benny han kan han! Låter jätte mysigt! Men kul att ha dig tillbaks! Så du tycker att det är den godaste mat du någonsin ätit på st markus? Jag blev inte alls imponerad...tråkigt nog! Jag är iaf glad över att ni hade det trevligt!!

Tänkte på dig igårkväll, ahh drömde massa konstigt =( Måste ses snart..okej? Hör av dig när du har tid över...puss

2009-02-27 @ 08:34:37
URL: http://anushka.blogg.se/
Postat av: Stina

St Markus är verkligen en hit! I love! Och vad mysigt med ett badkar i sovrummet.. har du ingen bild??? ;)

2009-02-27 @ 17:07:39
Postat av: Anna

Jo, det ska vara samma lösen och användarnamn som innan?! Jag mailade det väl till dig?

2009-02-28 @ 11:49:43
URL: http://anushka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0