Nästa vardag

Var precis inne och kollade över min statistik, faktiskt rätt många som läser bloggen nu. Man blir rätt så nyfiken på vem =) Däremot så ser man en så tydlig skillnad när det är helg....då dalar hela sträckan hahaha precis som att folk bara har ett liv på helgerna?

Vad har denna helgen erbjudit då??
Fredag: Innehöll en god middag och en bra film hemma i soffan. Vi såg Wanted, lite förvirrande i början men gillade den skarpt! sen såg vi en annan film som gick på tv,också helt ok.
Lördag: Jobbade till 2 sen åkte vi hem med barnen till  min mormor och morfar och hälsade på. Senare åkte "mammorna" hihi och papporna in till rådhuskällaren och åt middag! Gott men fick grymt ont i magen.
Söndag: Norah åkte in till Malmö med sig gudmor och tittade på Disney on Ice. Jag, Benny å Kian åkte in till stan och spenderade lite pengar=) Jag är bara så grym på det....jag tror att jag är bäst i världen på att sendera pengar! Igår kväll var jag bara allmänt deppig och grinig fattar inte varför det bara kommer e lite jobbigt faktisk att man bara skiftar så i humöret. Skulle nästan tro att man var gravid ju!

Jag måste säga att  ni förvånar mig, Vad ger det er att umgås med en 18 årig tjej? Är ni så patetiska och jag har bara inte sett det innan eller vad är det som jag har missat? Tycker i vilket fall som att det är grymt pinsamt! Har ni inga vänner?

Måndag och som vanligt jobb, idag är det jag och mamma, ska bli rätt så skönt! Sen blir det träning ikväll, köpte ett par assnygga jeans igår. kan knäppa dem när jag ligger ner hahaha. Hade tänkt att jag ska kunna knäppa dem när jag står också om en vecka eller två =)

Kommentarer
Postat av: Storebror

Hej gumman:D jag läser din blogg. Gillar det du skriver du är ärlig och uppriktig:d sånt uppskattas:p haft en trevlig helg? Den är riktigt bra den filmen:d vi får planera in en fest snart och ha riktigt kul tillsammans vad sägs om det:) ha det fint puss och kram hjärtat

2009-01-26 @ 09:41:25
Postat av: Carro

Jag läser , bara så du vet :)

2009-01-26 @ 09:54:32
URL: http://carro1983.blogg.se/
Postat av: Anna

Härlig helg!!Vem umgås med en 18 årig tjej? Sjukt nyfiken! Haha och ang jeansen, jag är likadan, ligga ner på sängen och dra in magen..öhh! Men träna på, du är jätte duktig!

2009-01-26 @ 10:05:20
URL: http://anushka.blogg.se/
Postat av: Anna

Ahh jag tycker vi ska träffas nu..men jag har tvättdag! ÖRK! När du vill hjärtat så är jag din!

2009-01-26 @ 16:52:24
URL: http://anushka.blogg.se/
Postat av: Stina

Jag läser också!! ;) hihi

2009-01-27 @ 12:14:16
URL: http://stinolino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0