Snart bär det av.......

Då var det söndag igen och jobb imorgon. Tänkte kanske åka intill aqvakul med barnen idag, hade varit myigt. Dom älskade det sist vi var där inne. Båda blev sura som ättika när vi skulle åka  hem!
Igår var det jobb och sedan var vi hemma hos Jessica och Crille i Trelleborg på kvällen. Va så länge sean vi träffades. Va riktigt kul, spelade canasta som vanligt. Vi vann 1 gång och grabbarna 1 gång så nu står det 6-8 till grabbarna. men men vi kommer igen va så säkra=) Norah tyckte att det var jättekul att få leka  med Becky och Sofie. Dom har ju inte träffats sen tivolit tog slut i sommras. Kian fick dock inte följa med, Norah kunde behöva lite egen tid med oss. Snart så sätter säsongen iång igen. Se vad det blir  för personal iår.....kan ju inte bli sämre än förra året! Det var värkligen katastrof! Det är konstigt hau man kan sakna det förbannade tivolit när det är uppehåll men när det sen är mot slutet av en säsong så skulle man bara kunna spy på det.

Det händer nog inte så mycket i den kommande veckan.
På tisdag  är det dax =(
Onsdag bär det av till Danmark.
Eventuellt kanske utgång nästa helg, Vad säger ni Molle??
Tänkt att vi ska boka in en resa nu i början på veckan. Känns bra så tråkigt att ni inte vill med....Hade varit så jävla kul.
Man lever bara en gång så man ska ta vara på alla chanser som ges eller?
Ja vi har inte slått fast något men det ser ut som att det blir Gambia! Någon som varit där eller känner någon som varit där?? Har inte hört så mycket om det men fan va coolt, varför åka till Thiland som alla andra?

Om jag kanske skulle ge Norah lite frukost och sparka upp min man ur sängen??
Blir så besviken på dig...att allt alltid ska handla om dig,tänk på ngn annan än dig själv....vem vet det kanske hade blivit bra!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0