Badkar i sovrummet

Jag vet att där är en del av er som är väldigt nyfikna så jag får väll ge er lite info angående vår bröllopsdag. På tisdag kväll blev jag beordrad att packa ihop en väska med grejor så att jag klarade mig till onsdagen. Vi åkte in till Malmö med Carina som släppte av oss på stortorget. Hjärtat hade bokat bord till oss på St Marcus vinkällare. Dom har SÅ god mat, deras buffe är det bästa jag har ätit i hela mitt liv!!! Det var verkligen jättemysigt. Efter all mat så gjorde vi ett litet snabb stopp i en Pressbyrån där vi tankade på med lite tidningar mm. Där efter så begav vi oss till hotell Duxiana. Hade aldrig hört talas om hotellet förut men det var tydligen det hotellet som tillverkade Duxa sängar. Hotellet var jättefint, Jätteskön säng och jag hade badkar i sovrummet!!!!! Gissa om vi/jag badade?? Jag har inte badat på 3 års tid eftersom vi bara har duschkabin hemma. Hade en jättemysig kväll med däremot så sov jag jättedåligt på natten, det var lite tråkigt eftersom man ville vakna pigg och utvilad men men allt annat var så perfekt. På morgonen kom de upp med en jättefin frukostvagn med allt man kan tänka sig på. Vi chekade ut från  hotellet vid 11 och begav oss ner mot museerna. Har inte varit på något utan museerna sedan mellanstadiet med skolan så det var faktiskt rätt så roligt men när vi var  färdiga så var vi helt slut i benen!! Vi ringde då efter vå färdtjänst som hämtade oss på Casinot och körde hem oss till lilla Svedala. Vi var hemma om och lämnade av vårt bagage sen åkte vi ner till Intermezzo och åt en jättegod middag. Så vi hade en  väldigt fin och lyckad bröllopsdag. Tack så mycket min älskling!

Jag fattar inte varför det ska vara så stort med Viktorias bröllop, fattar överhuvudtaget inte varför det ska vara så stort med kungafamiljen? Hon ska nte gifta sig förens om ett år och alla beter sig som om att det skulle vara imorgon och som att vi inte har viktigare nyheter som har hänt i världen eftersom de e på alla tidningars förstasidor. Sen är det ju inte så att det är våra pengar som ska betala det heller och speciellt inte nu när de påstår att vi har en allvarlig finanskris. Jo men vänta då håller vi i ett stort bröllop som kommer att kosta miljonbelopp vet jag! Klart att hon ska få gifta sig men om vi nu har en finanskris så kan man väll använda de pengarna till lite viktigare sakor eller har jag fel?

Ikväll ska vi gå på Revy här i Svedala, hoppas att det blir roligt!
Ha en bra dag!

Bröllopsdag

Som jag har skrivit innan så har jag  och min kära man 3 års bröllopsdag imorgon och i år så är det hans tur att planera. Fick nyss veta att vi ska åka redn ikväll och va borta till imorgon kväll så jag kommer inte att vara anträffbar de närmast dygnet =) Får väll göra en uppdatering med de smaskiga detaljerna imorgon kväll.

Har skrivit länge att jag ska lägga upp bilder på butiken så jag får väll ta och göra det nu!







Längtan

Nu var det länge sedan jag skrev och ändå så har det faktiskt inte hänt så mycket nytt. Slappe helg! I fredags så var det jobb till kl 6 och sen åkte jag och hjärtat hem  och lagade middag och såg en film. Nu kommer jag inte ens ihåg vilken det var? Ja det var iaf ingen jättehöjdare. Lördag morgon så var det upp och jobba igen. På kvällen var lillebror hemma hos oss och snackade lite skit, var ett tag en vi träffades så det var mysigt om jag nu hade förståt mig på alla verktygen och dess storlekar som han pratade om =)
I söndags såg vi Benjamin Buttons otroliga liv. Det var en fin film mee en intressant historia men den blev lite långdryg i vissa delar av filmen. När filmen var slut så packade vi in oss i bilen alla 4 och begav oss till Vellinge. Vi var uppe och hälsade på storebror. Barnen lekte kuragömma i hela lägenheten, måste ju bara säga att Kian är nog inte världens smartaste barn ,Men man kan kanske inte lyckas mer än en gång =)  När vi hade varit hos Tobbe ett tag så åkte vi hem till mamma och tittade på deras nya lägenhet. Var faktiskt riktigt fin, finns inte sådana lägenheter i Svedala direkt. Båda barnen däckade i bilen på vägn hem så det var en lugn kväll när vi kom hem.



Vet faktiskt inte vad som håller mig i Svedala längre? Visst jag har butiken här och barnens dagis men jag kan pendla och dagis kan man byta. Det är värre för dem att behöva byta skola. Det känns som att det ända jag har här är massor av minnen. Både glada och sorgliga, kanske lite för mycket minnen. Visst har jag vänner här men träffar ju dem aldrig ändå känns det som så om vi bor här eller någon annanstans så kvittar ju det. Ibland vill jag bara ta alla våra sakor och flytta utomlands. Långt bort från allt och alla, tyvärr så vill ju ine Benny det annars hade vi nog flytt landet för länge sedan.

Gud vad jag var trött igår! La mig vid 8  och däckade nästan direkt. Vaknade inte förens 8 imorse så jag har sovit i nästan 12 timmar, tror att jag behövde det. Nu har jag två små odågor=) som ska ha kläder på sig och frukost. Dom ska hem till gammelfarmor i em eftersom Benny har planerat något inför vår bröllopsdag och jag är så nyfiken. Så jag kommer nog att av svår att få tag i från em till imorgon kväll. Jag har tagit ledigt ifrån jobb idag, orkade bara inte. Var en jobbig dag igår!

Du vet att jag älskar dig gumman!

Oerhört saknad

Det gör så ont i mig att leva utan dig. Idag skulle ha varit din födelsedag men den får jag inte uppleva. Om du bara visste hur saknad och älskad du är. Hade gjort allt för att få en sista dag med dig min älskade vän.
Kommer upp till dig ikväll och lägger en liten blomma.

 

Sjukdomar

Jag trodde att jag skulle ha så pass mycket fakta nu så att jag skulle kunna avslöja lite men ikke. Har haft en del diskussioner idag men kan ännu inte berätta något eftersom jag ännu inte vet om det blir av.
Var inne och tittade på hemnet innan och blev lite ledsen då jag såg att huset jag ville ha, det jag har skrivit om innan hade blivit sålt! Har jag tur så ska det säljas om ett tag igen?? =)
Var och hämtade mina glasögon =) Känns jättekonstigt att ha dem bara men det är nog en vanesak. Måste nog lämna in dem på justering eftersom de glider ner när jag inte håller huvudet rakt upp.
Nu har den förbannade kräksjukan börjat att  komma. De flesta jag känner ligger hemma med hela familjen och kräks så det lär bli en lugn helg eftersom jag inte vill bli smittad! Skulle igentligen vara ledig på lördag men jag får antagligen hoppa in och jobba, lite tråkigt eftersom jag inte varit ledig en helg på snart 1 månad men det är bara att bita igen!

Pratade med mormor innan idag och hon har fortfarande inte fått något svar av läkaren. Tycker så synd om henne! Hon går bara och oroar sig ocg grubblar hela dagarna vilket gör att hon blir helt utmattad och sover väldigt mycket. Måste vara hemskt att gå och vänta på ett sådant svar.

Satt imorse och skrev våra räkningar, det var INTE en rolig månad! Det lär nog inte bli så mycket aktiviteter som kostar denna månaden. Tyvärr så är det ju en månad då många fyller år. Molly 1 år. Malin 22 år, Morfar 61 år och mormor 64 år! Plus att vi har vår bröllopsdag. Tror att jag ska införskaffa ett penga träd!

sömnlös natt

Trodde inte att jgskulle kunna somna igår kväll med det gjorde jag, kl nio så jag missade Gray´s anatomy....fan! Där emot så vaknade jag 02.15 och kunde inte somna om. Huvudet började snurra på mig och jag började att planer för fullt! När Benny gick upp ur sängen vid halv 5 så hade jag fortfarande inte somnat om, så drygt. Sen vaknade jag igen halv 7 och gick upp fast jag skulle sova till halv 8. Har så många ideer, jag vill! Vi ska diskutera det idag så vi får se vad som har hänt till ikväll.

Jag hade behövt göra vid hemsidan till företaget men jag kan inte sånt. Den vi har nu har jagoch en vän kastat ihop hastigt och den är inte fin! [email protected]. Har ni förslag så blir jag glad!
Fick förresten ett sms av Dahl´s optik igår att mina glasögon är färdiga för avhämtning. Diana ringde nu och sa att hon kommer inte till jobb idag eftersom William kräkt. Det gör du rätt i sa jag och håll dig långt ifrån butiken =) Har verkligen världens fobi mot att spy, finns inget värre!
Vet att jag lovade att lägga upp bilder på butiken men jag har inte hunnit så det får bli ikväll!

Have a nice day!

Hemligheter

Det pirar i hela kroppen å så kan jag inte avslöja någon!!! Jag hatar att ha något som jag vill berrätta för typ hela världen och så kan man inte berätta det för en ända själ. Visst är det en jobbig känsla?? Hoppas att jag kan avslöja lite mer imorgon.
Det värkar som att en utav mina kära vänner bli mamma vilken dag som helst nu =) spännande!
Det känns skönt att det äntligen händer lite possitiva saker i min vardag.
Nä måste göra något för att aktivera mig. Kommer nog inte att bli så mycket sömn inatt.

Mr snowman

Har precis hoppat ut ur duschen å fryser. Längtar verkligen efter sommaren! Blev en tidig morgon eftersom att vi ska åka och handla blommor så barnen får äta frukost på dagis idag. Tror att jag ska lägga upp lite bilder på butiken ikväll nu när jag har gjort så fint!
Jag är fortfarande så trött varrje dag när jag vaknar, visst jag sover dåligt men jag e så trött! Drömmer jättemycket och konstigt om nätterna, önskar bara att jag hade fått sova en hel natt.
Vi har en jättefin snögubbe i vår trädgård, den var mannen och barnen ute och byggde medans jag lagade middag.

Jag är så sugen på att åka intill stan och bara shoppa, var iofs inte så länge sen jag faktiskt gjorde det men känner att jag hade behövt det nu. Varför sympati shoppar vi kvinnor?? Vill handla så mycket och speciellt till barnen men dom har ju grejor så det bara väller ut både ur garderoben och på deras rum. Jag tror det kvittar hur mycket de har så hittat man alltid mer eller har jag fel??

Nä frukost sen bär det av till jobb!

Ont

Det blev ingen yoga idag. Har verkligen jätteont i min mage, fattar inte varför. Känns som att jag har typ ägglossning eller att jag ska ha min mens men det är ju tekniskt omöjligt eftersom jag verken har ägglossning eller mens och inte har haft det på snart 3 år. Känner mig även allmänt deppig idag, antagligen för att det var den 16 igår! Usch det är inte roligt  idag=(
Har gjort det så fint i butiken idag, blev verkligen jättenöjd. Nettan var nere på jobb med Chanti idag. Var mysigt att träffa henne. Hon har blivit så smal men hon är väl inne i den perioden nu som alla "valpar" har då de blir ful smala.

Väntar på att de ska ringa ifrån optikern och säga att mina glasögon har kommit, längtar faktiskt lite nuav någon skum anledning. egentligen så vill jag inte ha några alls men nu helt plötsligt så kan jag knapt berga mig innan de kommer.

Kian var så söt imorse, Han kom in och sov hos mig mellan halv 6 och halv 8. Jag hade kunnat ha honom sovande berevid mig alltid han e så söt när han sover. Norah blir bara glad när han sover inne hos mig för då slipper hon att han  går upp och börjar leka på rummet så tidigt på morgonen.
Imorgon ska  v iväg och köpa blomor så det blir att lämna barnen tidigt på dagis! Nu ska jaggå och ta en lång varm dusch. Kram på er.

Yoga

Igår eftermiddag så blev det bestämmt att mormor och morfar skulle komma hit på middag. Så alla planer om att äta en nyttig sallad flög ut igenom fönstret igen. Det vill säga att det finns ett nytt recept på www.läckrarecept.blogg.se

Skulla varit ledig idag men jag bytte med mamma så att jag kunde träffamormor igår så det blir till att jobba hele dagen idag. Men jag ska göra om i butiken så det blir skoj! Vet precis hurjag ska ha allt eftersom jag har drömt om det hela natten =)
Ikväll så ska jag och Malin på Yoga, ska bli spännande är inget som jag har provat innan. Ikväll börjar även de nya avsnitten av Dr House!
Nu ska jag ösa på barnen ytterkläderna och gå till dagis!
 Ha en bra dag!

Ny blogg

Kvällen igår blev väldigt lugn och mysig. Intog soffpossition och stannade där,det var ju både One Tree Hill och Gossipgirl på tv =) Älskar söndagens tv utbud. Barnen lekte hela kvällen på sitt rum så det var bara att njuta av lugnet. Däckade i mitten av Bones så det blev en tidig kväll. 
Idag så beslutade jag mig för att ta sovmorgon. Jag börjar inte förens kl 2, känner mig dock lite uttråkad!
Väntar på att Malin ska vakna och slå mig en signal, man ska inte sova bort sitt liv!!

Har faktiskt skaffat mig ännu en blogg nu! En blogg där jag kommer att läga ut massa olika recept! Hoppas att ni får lite nytta av dem.
www.läckrarecept.blogg.se.

Rata Donkan

Igår var det alla hjärtans dag och jag jobbade 9-16. Var mycket folk så det var roligt och hela personalstyrkan var ju på bra humör. Vi hade inte direkt några planer inför kvällen, hjärtat försökte att boka bord på lite olika resturanger men det var lite sent påtänkt. Så vi lagade en god middag hemma och hyrde film. Oxinnanlår med råstekt potatis, stekta championer och championsås. Nice! Hyrde den nya filmen med Vin diesel, väldigt sevärd!Det blev dock inte en vidare mysig kväll eftersom jag somnade kvart över 8 när första filmen var slut! Jag var helt slut kännde mig jättetaskig men jag kunde inte hjälpa det. Barnen var hemma hos Bennys mormor så vi var där hemma en kort runda och lämnade lite alla hjärtansdags presenter och godis till barnen. Var också borta på kyrkogården och la blommor hos Mange. Kändes konstigt att han inte var nere hos mig igår, alla andra år så har jag nämligen fått ringa honom för att påminna om att han ska köpa blommor till sin kära=) Men igår hade jag ingen att påminna! Han var alltid SÅÅÅ dålig på att komma ihåg viktiga dagar och att komma på vad han skulle köpa till folk. Det var samma sak varje födelsedag, jul, allahjärtan mm. Konstigt hur man kan skana sskor hos folk som man förr kunde störa sig på! Var jättejobigt att komma upp där igår. Jag har dragit mig ifrån att gå dit men igår så kände jag att det var det ända som var rätt.
Glömde helt att nämna att vi var hemma hoss Diana och Roban i fredags. Var mysigt, och fick så god mat. Jag ska lägga ut receptet så fort jag hinner!

Idag har vi varit på bio hela familjen, vi var och såg Bolt. Norah har ju varit på bio förr så det viste vi att det skulle gå bra. Vi var dock lite oroliga för Kian men det gick bra. Han satt jättefint de första 40 minuterna....det vill säga tills godiset var slut sen somnade han i min famn =) Första gången som vi var på bio hela familjen och mysigt var det! Norah tyckte om den och jag tyckte att det var en bra film men där kunde varit lite fler "skrattscener". Så den får väll en 4 av 5 möjliga hihi. Vad vi ska göra resten av dagen vet jag inte riktigt än men jag tror att barnen vill ha Mc Donalds idag så vi får väll vika oss. Hatar deras mat! Jag kan inte äta de översaltade och torra burgarna, Ingen god dressing har de heller. Och för att inte prata om de sladdriga äkliga pommesen......säger bara BLÄ! Är ingen donkan älskare är med en Burger King tjej. Grillat med god dressing, massa sallad och goda pommes =) Finns dock inget BurgerKing i Svedala men det är nog bra med tanke på hälsan.

Tror att vi kanske ska träffa Malin och Lenny imorgon efter jobb och äta lite mat ihop. Är lite jobigt att äta middag med dem när man ska  vara nyttig eftersom dom inte kan äta nyttig mat!!! =) Men vi får väll försöka att hitta något annars får vi laga olika rätter. Tisdag är jag ledig så jag ska nog försöka att träffa Bettan en runda  och jag ska träna med Malin på kvällen, sen så ska vi hem til mormor när Benny har slutat att jobba. Vill försöka att träffas så mycket som möjligt nu eftersom vi inte vet hur mycket tid hon har kvar. Vet inte om jag har skrivit det innan men hon var inne och skulle bli opererad och samtidigt ta en biopsi. Dom fick tagit biopsin men det går inte att operera! Så vi tar vara på tiden vi kan få tillsammans just nu och jag hoppas att mina vänner förstår att de kanske får stå lite vid sidan ett tag men detta är viktigt för mig.

Jag tror att det finns många som undrar hur jag tänker och sanningen är att jag tänker inte så mycker utan låter bara allt flyta på. Hur kan jag acceptera det?? Jag har kanske inte gjort det fullt ut men jag väljer att stöta och inte tänka på mig själv utan använda den kärleken jag har för dessa människor istället för att vända om det till hat. Där är många som undrar och det finns många historier som "kretsar" runt. Men vi få som har den riktiga faktan kanske har lättare för att göra detta än dem som lyssnar på massa lösa rykten!

Dagens gång

Sitter vid datorn och har precis kommit hem ifrån jobb. Köpte med mig pizza hem ifrån jobb idag va jättehungrig och orkade inte att  laga mat. Barnen sitter och tittar på Aristocats och mannen är bänkad framför någon gamal Beckfilm så datorn blev min tillflykt!
Gud vad jag har snittat rosor idag! Har som jag förutspåde sår på hela händerna och massor av rostaggar i mina fingrar =( Men oj vad många fina blommor vi har!
Pratade med Annika idag, tycker att det är så tråkigt att hon är så långt borta. Hon hade varit hos läkaren idag och han sa att beben kan komma redan idag för hantrycker neråt men samtidigt så kunde det ta tre veckor till. Hoppas att han vill ut snart iaf så jag kan bli moster!! Längtar efter att få se den lille krabaten och att få hålla en lite bebis igen en liten som luktarbebis!!! Blir helt sentimental när jag tänker på det.
Imorgon ska vi hem till Diana och Robban på middag. Vet inte vad menyn kommer att bestå av men hon gör supergod mat så det är alltid lika gott.

Blir lite orolig för dig gumman =/ Vi  har inte sets på ett tag och du har knappt tid att ringa längre iheller? Jag hoppas iaf att du mår bra och att du pratar med mig om det är något, Finns alltid där för dig! Love you.

Jag då?? Jo jag känner att jag håller på att kämpa mig uppåt. Mår långt ifrån bra fortfarande men.....ja jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva. Jag gråter på nätterna, kan inte sova, känner ingen livsglädje, JAG SAKNAR HONOM!!!!
Usch orkar inte skiva mer nu.....
Ha en bra kväll!

Telefonolag

Dag nummer två som genomförkyld. Man ska nog vara glad att man slipper alla andra sjukdomar men samtidigt så e de inte kul att vara förkyld. Speciellt när ens man inte vill vara hemma och ta hand om en. Varför e det så att när mannen är sjuk eller barnen är sjuka så får man i princip göra allt men när man själv är dålig så får man fortfarande göra allt för där är ingen som passar upp mig inte. Jag köper alltid hem massa sakor till honom, passar upp på honom, lagar middag mm men det är ju inte direkt ofta man får något ut av det tillbaka! Nu hade han ju faktiskt lagat middag idag vilket visserligen bara händer 3 gånger om året så egentligen så ska jag väll inte klaga men då helt plötsligt så ska han iväg och titta på fotboll. Nä va inte hemma och gosa med mig utan bara fly fältet! Men jag  älskar dig ändå!
Vi gick och la oss rätt så  tidigt igår och vaknade ganska så fort efter av att vår hemtelefon ringde typ 13 signaler!!! KL 23.07!!!! Lite irriterande. Han dock inte svara och få reda på vem det var. Vi trodde att dom skulle lägga på så vi gick inte upp för att svara men eftersom de inte gav sig så gick Benny för att hämta telefonen och då la de på. Undrar dock vem det var eftersom det inte finns så många som har vårt hemnummer. men men om det var någon speciell så får jag veta det så småningom antar jag.



Var inte direkt glad imorse när jag vaknade. Visst det är sportlov nästa vecka och barnen älskar snö men JAG älskar inte snö. Vill ha vår och värme! Vill man ha snö så kan man väll åka till sälen eller något. Det blev att dra barnen til dagis i pulkan imorse. Brukar att göra det när det är snö vilket brukar vara mysigt men imorse var det inte ett dugg skoj. Trodde att jag skulle dö innan jag kom fram......fick ingen luft och hade inga krafter någonstans i kroppen!
Vi startade ett litet projekt här hemma för ett par veckor sedan. Jag pratar enbart Danska med Norah nu så att hon ska lära sig det innan hon börjar skolan. Jag har haft en stor fördel av att jag har varit två språkig och eftersom att Norah ska börja skolan efter sommaren så tänkte vi att det kunde vara smart att även hon fick fördelen av att kunna två språk.

Imorgon kommer alla blommorna inför allahjärtans dag, kommer nog att ha en hel del sår på mina händer. Brukar bli så när vi snittar rosor men å andra sidan vill du va vackra och kvinliga händer så väljer du inte floristyrket. Vi har hafträtt sålite att göra på jobb. Har dock haft lite tur att vi fick in två stycken försäljare som kunde liva upp vår dag=) Har egentligen lite svårt för försäljare men dagar som denna så kan dom faktiskt vara bra att ha. Finns dock inte drygare försäljare än dom som jobbar för 3 eller alla de andra telefon bolagen.

Måste ses snart gumman, Saknar dig jätte mycket!

Ha en trevlig kväll!

städnojor och barntankar

Så nu har jag suttit och sorterat upp alla bilder som jag har haft i min kamera och delat in dem i mappar. Har man inget att göra så skaffar man sig att göra. Har faktiskt även gjort rent köksfläkten idag....duktig flicka! Varför e det så att när man är hemma och är dålig så kan man inte unna sig själv att var sjuk utan då ska man göra alla de där små grejorna som man skulle gjort senare i veckan. Varför inte bara slapna av och ta det sen??? Kan det vara för att man får skuldkänslor av att veta att man har varit hemma en hel dag och inte gjort någonting? Det är väl en sådan där vuxen grej eller något =)
Har tänkt sortera alla våra foton och sätta in dem i album också men det får vara en annan dag, tar helt för lång tid samt att jag inte har album till alla fotona hemma.
Mamma var här hemma på middag i söndags. Satt och pratade lite om barn och så, jag måste erkänna att jagär grymt sugen på att skaffa en liten till =) saknar att ha en lite bebis hemma. Samtidigt så går det inte nu eftersom vi har butiken. Sen är det ju allt det praktiska om vi skulle ha ett barn till så hade vi fått flytta,skaffa större bil, köpa nya bebisgrejor eftersom vi har gjort av med allt. Det är rätt så behändigt och praktiskt med 2 barn, var man än ska åka så är alla priser räknade på två vuxna oh två barn. Ja där är hur många argument som helst men jag är ändå grymt sugen på en lite bebis! Jag får glädjas åt de två hulliganerna som jag redan har=)


Syskonkärlek






soffan idag

Jag e sjuk, känner mig så ynklig! Jag är nästan aldrig dålig men när jag väl blir dålig så blir jag RIKTiGT dålig! Har knappt kunnat sova inatt, har jag ite fått luft så har jag vaknat av att näsan runnit eller att Benny aldrig kan ligga still ( har  lite innestående agessioner mot honom nu på morgonen). Som tur e så brukar det inte att hålla i sig så länge. Lillen ska komm hit idag ock fika, hon har bakat paj!!! Det borde ju göra så att jag blir frisk lite fortare=)

Fick 2 pallar med varor igår på jobb, så fina saker! Man blir helt salig så fortdet kommer nyagrejor, då vill man lixom byta ut allt i sitt hem till det som precis har kommit in. Men om inte annat så måste jag ta och byta ut mina växter, dom ser inte roliga ut längre.
Fick varit nere hos optikern oxå igår och beställt mina nya ögon. Så nu tar det 7-10 dagar så har jag dem.
Vad händer till helgen då?? Alla hjärtans dag........ Fredag jobbar jag 10-19, lördag 9-16. sen får vi se hur vi gör om vi hittar på något eller om vi bara tar det lungt, berors nog lite på om jag hinner bli frisk =(

Är lite orolig för Annika nu. Det är snart dax och hon mår inte särskillt bra. Jag hoppas att hon hinner att få sin lägenhet innan så hon inte behöver att oroa sig för det iaf. Var ett tag sedan jag hörde ifrån henne så jag får nog ta och ringa henne i em. Saknar dig sis!


Vi fick besked av mormors läkare igår att de inte kommer att kunna utföra ngåon operation. Dom kan inte ta bort det där e men de fick iaf tagit en biopsi på den andra lungan....det var också canser! Vet dock inte vilken sort än. Antar att dom ska ha möte med läkarna idag innan mormor får lov att komma hem, kan hoppas att vi får några konkreta svar denna gången.

Middags planer

Pratade precis med mamsen, dom ska komma hit och äta middag. Vi skulle igentligen till dem men eftersom de har varit hemma hos mormor så ska dom komma när de är på väg hem. Orkar inte göra något jätteavancerat så det blir hemmalagade hamburgare med pommes....så nyttigt! Till efterrätt blir det choklad och banan paj =) Jag är rätt duktig på att laga mat men paj är min svaga punkt fast det är det jag älskar mest. Så jag har inte glömt att du ska göra paj till mig gumman!!!

Love hurts

Vaknade nu imorse av att jag grät. Saknar dig så oerhört! Ibland önskar jag att jag inte hade känt någonting alls, slippa smärtan.
Helgen har varit lugn. Har bara varit hemme och tagit det lungt. Töserna var här i fredags, var jättemysigt! Idag ska vi gå på loppis=) Tycker att det är jättkul att gå på loppis. inte för att man oftast köper något utan det är bara ett roligt nöje, jag vet inte är nog lite skadad=)
Jag fick ju domen av min optiker i onsdags och jo visst behövde Nettan glasögon. Har nu valt vilka jag vill ha, blev ett bar ljusbeiga Dolce & Gabbana bågar. Dom är grymt snygga! Sen att jag kanske inte klär i glasögon det är ju en helt annan sak, det kan ju inte bågarna hjälpa hahaha.

Äntligen så har där börjat hända lite på jobb, hoppas bara att det kan hålla igång ett tag nu så man kan få in lite pengar oxå=) Vi ska få nya varor imorgon=) Älskar att se vad det är som har kommit. Det är ju iofs jag som har beställt dem men jag glömmer alltid vad jag har beställt så det blir alltid en överraskning och överraskningar det tycker vi om!
Måste ha nya blommor till mitt hem, alla de gamla ser så tradiga ut, får vänta tills vi har varit i Danmark nästa gång.
På tal om Danmark så undrar jag hur det har gått för min syster, jag ska ju snart bli moster! Hoppas att du har det bra gumman.

Då var mormor inlagd nu och ska opereras imorgon. Hoppas att de kan hitta en lösning, håller tummarna!!

Nä om man skulle gå och sätta på ansiktet nu så vi kom iväg =) Ha en skön dag!

Inget internett

Har inte skrivit på ett tag eftersom vi för tillfället inte har något internett hemma. Hjärtat fick för sig att han skulle tömma datorn och sedan dess så har något varit fel!! Grymt irriterande. Man blir lite beroende av nätet när man är van vid att ha det till hands. Står på jobb nu och har grymt tråkigt. Jag är så uttråkad så det är inte sant! Inga kunder, inget folk på gatan, inte särskillt mycket att göra här inne heller.

Törringe i lördags.....tråkigt! Kunde inte röra sig någonstans, helt för mycket folk! Bestämde oss för att åka till Breeze. Vi kom in till stan och sen blev två av dem vi åkte med kassa så det var bara att vända hem igen. Va hemma halv 2 och var fortfarande jättepigg men vad gör man?
Resten av dagarna har jag varit hemma med Kian eftersom han är sjuk. Inget allvarligt, Influensa men han hostar så räligt. Det är synd om honom.
Var hos tandläkaren igår för första gången på 7 år =/ Gick faktiskt riktigt bra. inga hål! Dock ett par på g så får borsta noggranare nu.
Var hos optikern idag och kollade synen....behövde glasögon =( Så nu har jag 4 par med mig hem som jag ska prova. Malin du måste komma och titta vad du tycker!! Behöver lite hjälp. Som tur e så behöver jag inte ha dem alltid. Jaja det kunde varit värre!

Bestämde mig igårkväll för att ha tjejmiddag på fredag. Har inte haft det sen.......många år tillbaka. Tyvärr e det ju så tråkigt att de flesta inte kunde komma=( Tråkigt eftersom att vi inte ses så ofta men får ta igen det snart!


RSS 2.0