Bröllopsmässa

Ikväll är det dax! Törringe here we come =) Nä seriöst så har jag väldigt låga förväntningar av denna kvällen. Inte direkt min grej alls men men det kan ju bara bli bättre än förväntat då. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig.....så tradigt!
Står på jobb nu och äter frukost, ska snart försöka att förbereda lite men jag har ingen ork idag. Har inte fått sova inatt, somnade ca halv 5 imorse. Det måste sluta nu, får prata med Benny om det när jag kommer hem. Har inte velat säga något men nu orkar jag lixom inte längre.
Måste ta mig samman och boka in dagar med mina vänner. Mamma ska ha semester nästa vecka men sen ska det nog lossna lite! men sen är det ju alla hjärtans dag.....okelj då får det bli veckan efter det.
Tror att jag bestämde mig igår för att skjuta upp vår Gambia resa tills i höst. Någon som vill följa med??
Har nämligen ett litet annat projekt nu på våren. Kan inte säga mer nu men jag berättar på måndag hihi.
Det är Bröllopsmäsa denna helgen på slagthuset. Jag och mamma ska dit på söndag och titta lite. Var meningen att vi skulle stå där men vi fick reda på det för sent. Vi kommer däremot att finnas på plats nästa år! Ska bli kul att det kommer igång med lite bröllop nu, finns inte mycket som är roligare än att göra brudbuketter!
Dax att jobba! Ha en super Helg!

seg morgon

Gud vad jag e trött idag, ögenen vill inte öppnasig och kroppen vill absolut inte anstränga en muskel! Trodde att jag skulle ha lite träningsvärk idag men inte vad jag har kännt av ännu iaf. Tror att jag ska gå och sola efter jobb idag, insåg igår när jag stod bredvid Malin hur blek jag är.
Hoppas att det händer något på jobb idag, annars blir det riktigt segt!
Nu ska jag ge barnen frukost sen ska vi klå på oss. Ha en bra dag!

Dagens inhandling

Har varit på Center syd och handlat! Blev 4 olika linnen/tunikor så vi får se vilket det blir på lördag=) Handlade även upp systembolagets lager så det blir nog en rolig kväll hahaha. Fast det var igentligen inte jag utan min kära vän som tömde halva butiken! Handlade även två fina skjortor till min man., han var lite trött på sina kläder. Gud va jag e snäll!
Kian la av världens härligaste komentar inne på MQ. Där kom fram en dam som började prata med honom, då vänder han sig till mig och säger.
-mamma....prusilluskan pratar med mig! Jag höll på att lägga mig dubbel! Han e så härlig!
När vi sen står inne på Jack n Jones så säger han att han måste kissa! Jag tar upp honom och börjar gå men toan ligger på andra sidan så när vi är halvvägs säger han -mamma, nu kissar jag snart! Det var ju bara att börja springa! Fy fan vilken dålig kondis man har! men vi hann=)
Ska och träna med Malin ikväll, kan väll inte gå imorgo /= Men jaja jag ska ju bara jobba.
Får väll ta lite och äta snart om jag ska kunna träna sen. skriver nog lite mer ikväll om jag kan gå hem =)



Om du vill att jag ska vara glad, lycklig och possitiv så ansträng dig lite mer kanske. Det är lätt att säga att man ska göra det men det är en annan att verkligen göra det. Du vet snacka går men snacka så att det går, det går inte!

ledig och shoping sugen.

Hör och häpna, Nettan är ledig idag! Kommer inte ihåg sist jag var ledig. Skulle vairt ledig förra veckan men eftersom Diana och William har varit sjuka två veckor efter varann så har jag fått jobba men idag så ska jag vara ledig. Jag  och Kian ska åka till stan med en gammal vän, Ska bli riktigt nice. Måste hitta ngot att ha på mig på lördag, är så trött på min kläder! Är alltid trött på mina kläder men det är ju ett typiskt tjej symtom så det är ju inte bara jag.
Norah får stanna hemma hos gamlafarmor. Hon har migrän, då är det inte så kul att gå i stan.
Känner att jag saknar mina brödrar, måste ta och träffas snart!




Åldras

Ja då var man hemma tidigt idag=) Var så lite att göra på jobb så jag beslutade mig för att gå men och spendera lite tid med min man och mina barn. Känns som att man inte träffar dem så mycket men det visste jag ju när jag startade butiken, saknar dem dock jättemycket på dagarna. Tänk så bra om man hade kunnat jobba deltid och sedan spendera resten av tiden med sin familj. Att kunna försörja sig på det...livet hade varit gött! Tyvärr är ju inte fallet så utan man får bita i det sura äpplet och jobba på.
Fick reda på idag att en gammal klasskamrat läser min blogg...kul. Men började tänka lite på vad alla gör idag? Vem har barn, vad jobbar folk med, var bor folk??  Tyvärr så har jag inte kontakt med så många från min gamla klass. Av någon konstig anledning så blir det så att den uppfattningen du hade om en person när man gick i skolan hänger kvar. Man har på något sätt dömt folk till att de skulle vara samma person efter alla dessa år men så kan ju inte läget vara. Visst det finns ju alltid idioter men oftast förändras ju folk. Man kan ju inte vara samma person idag som man var när man var 13-15 år. Man var ju bara ett barn även om man då tyckte att man var så vuxen. Fyller 26 år detta året, är alltså 11 år sen man slutade högstadiet och om jag har förändrats så mycket varför skulle inte andra göra det??
Tiden har gått så fruktansvärt fort. Tänk att man bir 26 i år, känns så gammalt. Jag känner mig absolut inte som det iaf. Är det konstigt? Att man kan vara gift, ha två barn och ha eget företag visst är det vuxet men samitidigt känner jag mig inte en dag äldre än 20.

Ska gå och ta maten ifrån spisen nu. Blir korvstroganoff med ris och sallad idag....mums!

Vitamintabletter

Gårdagen var verkligen en seg dag. Hade inget att göra på jobb i princip och jag var så jäkla trött. Han knappast komma hem innan jag däckade i soffan, jag sov när kl var halv 9! Hjärtat väckte mig så jag fick masa in häcken i sovrummet. Fattar inte varför jag e så trött, Har jag vitaminbrist eller? Jag insåg iaf en sak igår som skrämer mig, jag är nere i en rätt så djup depreition (eller hur det nu stavas).  Jag har nog varit det ett bar tag och inte insett det, har bara trott att det ska vara så. Jag hoppas bara att jag kan ta mig ur den utan "proffs" hjälp. Vill inte behöva gå på massa tabletter men men jag ska nog klara det också!

Varför kommer du på nätterna?? Visst blir jag glad att du är hos mig men vill du ha sagt något?? Har många obehagliga och konstiga drömmar vet inte hur jag ska tyda dem. Nästan varje natt väcker du mig, lite jobbigt faktiskt att sömnen blir rubbad hela tiden .
Väntar fortfarande på att mormor ska få en tid till Lund. Där hon ska göra biopsi på den andra lungan. Hoppas hon får en akuttid denna veckan. Det var skönt att var och hälsade på dem i helgen, måste ta vara på den tiden vi har kvar nu!

Ser farm emot imorgon, ska bli mysigt!
Och det ska bli kul på lördag, oj kom precis på att jag kanske måste till systemet. Har ju inget att dricka på lördag, Det ska jag nog fixa idag så att jag inte lömmer det helt.
Jag måste ringa och boka tandläkar tid till mig och lillgrabben också. Jag har äntligen bestämt mig för att gå, har inte varit sen jag fyllde 18! Kian har fått dubbla tänder bak i kinden så dom får ta och titta på det. Där har alltså växt ut två tänder bervid varandra på båda sidorna!



Får ta och träffas en dag snart gumman, se om vi kan få alla barnen att titta in i kameran samtidigt=)

Nästa vardag

Var precis inne och kollade över min statistik, faktiskt rätt många som läser bloggen nu. Man blir rätt så nyfiken på vem =) Däremot så ser man en så tydlig skillnad när det är helg....då dalar hela sträckan hahaha precis som att folk bara har ett liv på helgerna?

Vad har denna helgen erbjudit då??
Fredag: Innehöll en god middag och en bra film hemma i soffan. Vi såg Wanted, lite förvirrande i början men gillade den skarpt! sen såg vi en annan film som gick på tv,också helt ok.
Lördag: Jobbade till 2 sen åkte vi hem med barnen till  min mormor och morfar och hälsade på. Senare åkte "mammorna" hihi och papporna in till rådhuskällaren och åt middag! Gott men fick grymt ont i magen.
Söndag: Norah åkte in till Malmö med sig gudmor och tittade på Disney on Ice. Jag, Benny å Kian åkte in till stan och spenderade lite pengar=) Jag är bara så grym på det....jag tror att jag är bäst i världen på att sendera pengar! Igår kväll var jag bara allmänt deppig och grinig fattar inte varför det bara kommer e lite jobbigt faktisk att man bara skiftar så i humöret. Skulle nästan tro att man var gravid ju!

Jag måste säga att  ni förvånar mig, Vad ger det er att umgås med en 18 årig tjej? Är ni så patetiska och jag har bara inte sett det innan eller vad är det som jag har missat? Tycker i vilket fall som att det är grymt pinsamt! Har ni inga vänner?

Måndag och som vanligt jobb, idag är det jag och mamma, ska bli rätt så skönt! Sen blir det träning ikväll, köpte ett par assnygga jeans igår. kan knäppa dem när jag ligger ner hahaha. Hade tänkt att jag ska kunna knäppa dem när jag står också om en vecka eller två =)

Blommor

Har haft så fullt upp på jobb att jag inte hunnit skriva. Igår var vi i Danmark och köpte blommor, åkte hemifrån kl 5. Sen var vi i Oxie och handlade en sväng. När vi kom tillbaka till butiken så gick Diana hem, hon var sjuk. Så det var bara att jobb resten av dagen. Blev med andra ord  13 timmars arbetsdag igår =(. Somnade i soffan vid halv 9!
Idag har varit betydligt lugnare. Jenny har varit och jobbat med mig idag =) Vi har varit och hämtat snittblommor nu på kvällen så jag har i princip precis kommit in genom dörren. Nu har vi iaf massor med fina blommor i butiken!
Jag e faktiskt rätt så slut i mitt huvud, vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.
Får ta och skriva mer imorgon.......


Drömhuset

Va och åt frukost med Malin imorse, va skönt att få prata ut lite. Du förstår mig så bra gumman. Är så glad att jag har dig i mitt liv, Älskar dig! Ja då blir det Törringe den 31! Du fick som du ville din lilla gris.
Sen gick jag in en runda på jobb och gjorde lite nytta. Ska åka till Danmak imorgon och göra inköp, Ska bli kul.

Väntar på att mamma ska ringa och berätta vad läkaren har sagt (mormor). Hoppas att de hade ngt bra att komma med.

Idag har de urnsatt Mange. Känns så konstigt att han ska vara den lilla keramikurnan. Jag stanade hemma, kände att jag inte hade fixat det just nu och det känns som att jag tog rätt beslut. Han vet att jag tänker på honom ändå. Kommer alltid att finnas i mina tankar och i mitt hjärta!

 

Hittade mitt drömhus imorse.Satt och tittade lite på nätet och så bara dök det upp! Öppen spis, Jacuzzi, högt i taket, stora ytor, inglasad altan och en ö i köket. Vad mer kan man önska?? Det e så j*ävla fint och jag VILL ha det. Ansökte om lån på banken och fick ett JA! MEN då kommer ju kontantinsatsen.......600 000. Ja dom pengarna har väll alla i bakfickan eller inte =). Ja ja drömma får man ju. kan hoppas att de inte får det sålt och säket priset. Jag vill, jag vill! Varför gifte jag mig för kärlek och inte för pengar? =)
Ska ta och visa min man det nu när han kommer hem. Han har varit och storhandlat på citygross. Ska nog spela på lotto imorgon och hoppas på det bästa.

Sjukling

Idag har Norah varit med mig på jobb. Hon hade hög feber både igår kväll och imorse. Emilia är i sälen, Diana var sjuk och mamma är mitt i flytten så snuttan fick följa med mig. Men det gick bra! Hon hjälpte mig att göra vid i butiken och var jätteduktig. Hjärtat kom och hämtade henne kl 3 så det var inte hela dagen. Mamma kom kl 4 så jag fick lite hjälp nu på kvällen.  Har en dunkande huvudvärk...inte roligt!
Nettan var inne med Chanti i butiken, var kul att se henne och att hon har det så bra!
Imorgon är jag ledig. Ska träffa Malin och äta frukost. Blir en tung dag för er imorgon, men jag finns här för er!

Benny sitter och försöker att titta på handboll men det går inte sådär jättebra eftersom Kian övar på sitt solo =) Pepparkaks visan. Han blev förvisad från soffan så nu sitter ha ni mitt knä och sjunger. får se om jag kan skriva lie mer sen, får nog ta och leka lite med min son nu.

Jag sjunker!

Jag har alltid sett mig själv som en stark person. Har haft många hinder i min väg som jag har övervunnit och folks åsikter har aldrig varit något som har bitit fast på mig utan  jag har bara skakat det av mig och gått vidare.  Att hålla huvudet högt och bita ihop har lixom varit vardagsmat men jag klarar inte det längre. Dagen då du försvann så brast allt!
Jag har aldrig varit så svag eller sett ett sådant mörker som jag gjorde då, jag var förtvivlad! men tiden gick och på något sätt så lyckades jag kontrollera mina känslor igen. Allt negativt och alla tårar stängdes inne. Jag klarade att kontrollera detta en längre tid....ända fram tills idag faktisk men nu är jag tillbaka på ruta 1. Allt bara brast och tårarna vill inte sluta....Jag vet inte riktigt hur jag ska orka allt detta men på något sätt så måste jag försöka att samla mig och få kontroll på mina känslor igen. Folk kanske ser mig som känslokall men det är något jag måste för min egen skull.
Det har bara blivit förmycket med Mange, Mormor, Butiken,Vänner...you name it!

Fick besked av mormors läkare igår. Det går inte att operera bort!!!!!! Det ända hoppet vi har nu är att det är en botbar cancer i andra lungan för då kan dom ta bort den sjuka lungan(tror jag.) Får nog besked på måndag men nu känns det inte alls bra, mina förhoppningar sjunker tyvärr för varje dag.

Usch nä....tyvärr så är jag bara negativ och ledsen idag, hoppas att bloggen blir roligare att läsa imorgon!

Snart bär det av.......

Då var det söndag igen och jobb imorgon. Tänkte kanske åka intill aqvakul med barnen idag, hade varit myigt. Dom älskade det sist vi var där inne. Båda blev sura som ättika när vi skulle åka  hem!
Igår var det jobb och sedan var vi hemma hos Jessica och Crille i Trelleborg på kvällen. Va så länge sean vi träffades. Va riktigt kul, spelade canasta som vanligt. Vi vann 1 gång och grabbarna 1 gång så nu står det 6-8 till grabbarna. men men vi kommer igen va så säkra=) Norah tyckte att det var jättekul att få leka  med Becky och Sofie. Dom har ju inte träffats sen tivolit tog slut i sommras. Kian fick dock inte följa med, Norah kunde behöva lite egen tid med oss. Snart så sätter säsongen iång igen. Se vad det blir  för personal iår.....kan ju inte bli sämre än förra året! Det var värkligen katastrof! Det är konstigt hau man kan sakna det förbannade tivolit när det är uppehåll men när det sen är mot slutet av en säsong så skulle man bara kunna spy på det.

Det händer nog inte så mycket i den kommande veckan.
På tisdag  är det dax =(
Onsdag bär det av till Danmark.
Eventuellt kanske utgång nästa helg, Vad säger ni Molle??
Tänkt att vi ska boka in en resa nu i början på veckan. Känns bra så tråkigt att ni inte vill med....Hade varit så jävla kul.
Man lever bara en gång så man ska ta vara på alla chanser som ges eller?
Ja vi har inte slått fast något men det ser ut som att det blir Gambia! Någon som varit där eller känner någon som varit där?? Har inte hört så mycket om det men fan va coolt, varför åka till Thiland som alla andra?

Om jag kanske skulle ge Norah lite frukost och sparka upp min man ur sängen??
Blir så besviken på dig...att allt alltid ska handla om dig,tänk på ngn annan än dig själv....vem vet det kanske hade blivit bra!!!

Två månader =(

I två månader har jag fått leva utan dig. Saknar dig så att det gör ont i hela kroppen.Vill så gärna att du ska vara hos mig, behöver dig!  Jag fattar inte hur jag ska klara att leva resten av mitt liv utan dig!? varje gång jag e arg,ledsen eller bara känner för att ringa någon så får jag det som ett slag i huvudet......han finns inte mer! Har fortfarande inte fattat, där finns stunder då det bara ramlar över mig att det är sant men där emellan så är det precis som om att man lever i en dimma.
Va och tände ett ljus och lämnade en blomma till dig idag men det kändes så konstigt att vara där, Obehagligt på något konstigt sätt. Vill bara att du ska komma tillbaka till mig/oss. Älskade dig så min vän. Du finns för alltid i mitt hjärta!




 


Förklaring

Va på jobb kl 08.00 imorse. Hade gjort dagens uppgifter 09.50 och öppnade 10.00. Gatan är helt död! Inte en männska i sikte. Jaha detta blir nog en lång och väldigt seg dag. Hoppas iaf att det sätter igång lite i em.


Skrev ett väldigt kort och konkret inlägg igår.....
Mormor ringde igår em då hon hade varit hos sin läkare och det var inte alls bra! Dom har hittat ännu en tumör som är
5x6 cm i högra lungan. Dom hade dessutom hittat flera små i samma lunga. I den vänstra lungan hade de hittat en metastas som dom vill ta biopsi på så att de kan se om där är samma canser i den som i högra sidan. Tycker så synd om mormor. Jag hoppas att hon orkar att gå igenom detta igen och att läkarna kommer fram till en lösning så att de kan hjälpa henne. Nu vet de ju inte om eller vad som kan göras! Hon är bara 64 år gammal hon har fortfarande så många år framför sig!
Tycker att det är jobbigt att se min mamma så ledsen och nere. Man känner sig så hjälplös!
Har förlorat männsikor man har tyckt mycket om det gångna året och känner att jag är absolut inte redo att förlora en till innan man har arbetat färdigt sorgen efter det som redan har skett.

Därför känns allt skit!

Tack min älskling för att du försöker! Har märkt en stor skillnad de senaste veckorna, jag hoppas bara att du kan fortsätta så! Älskar dig mitt hjärta!

.........

Fan va livet suger!!!!!!

Tisdag

Då är det dax för dag två. Dag ett gick mer smärtfritt än vad jag trodde men kände mig trött och seg! Kändes konstigt att va tillbaka man kände sig lite ringrostig när man skulle svara på en del frågor. Speciellt ang priser ha ha ha.

Såg Lipstick Jungel igår. Tar ju lite tid innan man kommer in helt i en serie men jag tror absolut att det blir en hitt. Dvs att måndagkväll framöver spenderas  i soffan =)

Väntar på mormors svar från läkaren. Är väldigt orolig att det inte ska var bra, att dom ska säga att dom inte kan göra ngt mer utan att dom bara ger henne hur långtid hon har kvar. Önskar för hennes skull att det är öer nu! Hur mycket ska en människa behöva utstå? Dom har precis opererat bort cancer från en del olika delar av hennes kropp, de sa att de hade fåttt allt och att allting var bra men nu tar de helt plötsligt massakonstiga prover?? Jag hoppas  med hela mitt hjärta att du inte behöver genomgå mer!




Undrar när min systeryster ska ta och klämma ut min lilla systerson! Tycker att han kan ta och komma nu...kan behöva en possitiv och glad händelse i allt det andra mörka.  Undrar är du ska ta och bestämma vilket namn du ska välja, är supernyfiken!

Ska ta och gå till jobb nu!


Morgontrött

Jag trodde att det skulle vara svårt att få upp barnen......skojar du? Dom kom upp som vanligt där var inga problem men jag orkade knappt rulla av sängen imorse. Gud va trött jag e! Har nog inte varit så trött en morgon sedan Kian var nyfödd.
Barnen skule varit på dagis kl 8 men vi hoppade det och satsar på 9 istället så kunde vi ligga en halvimme längre! Nu sitter dom inne på rummet och bygger puzzel för fulla muggar, var får dom sin energi ifrån och varfördelar de inte med sig till mig?

Ikväll börjar Lipstick Jungel, Är väldigt nyfiken! Hoppas att den är bra.....finns inte så mycket annat kul på tv just nu!
Med andra ord så vet ni var jag är mellan 21.00-22.00 ikväll!

Ha en bra dag allihopa!

Drömmarnas man??

Sista semesterdagen, imorgon är det åter till jobb. Känns rätt så skönt att komma tillbaka till vardagen men samtidigt så hade en vecka till inte skadat. Ska bli kul och se om jag får upp barnen till dagis imorgon, dom har ju haft semester i tre veckor men det blir kul för dom att få leka av sig! Träffade Norahs dagisfröken igår på Ica, hon sa att det hade varit väldigt tysta tre veckor....förstår inte vad hon menade =) 
Bettan, Daniel och Molly ska komma på middag idag. Va ett tag sen vi sågs det ska bli kul! Blir färstbiffar med fetaost och soltorkadetomater, klyfpotatis och vitlöksås...mums!


Vi var ute igår. Breeze som vanligt men det var faktiskt inte ett dugg kul! Träffade en del gamla vänner och annat slödder men det var lixom inte samma sak utan våra andra hälft! Blev dock lite förvånad över att se rene med henne??
Det var iaf kul att mina älskade brödrar döck upp....lite bakfull idag lillebror?? =) Va väldigt tomt att komma em inatt. Ingen som mötte oss i dörren =(



Jag har haft så många konstiga drömmar de två senaste nätterna. jag har vaknat flera gånger och har sovit allmänt oroligt! Han har varit i mina drömmar hela nätterna. Kommer inte riktigt ihåg vad jag har drömt om förutom att han har varit så intensiv i drömmarna och alla drömmarna har kretsat runt honom! Lite obehagligt samtidigt känns nästan som att han vill ha sagt ngt!



Eftersom vi som sagt ska ha gäster sen så ska vi bege oss ner till Ica och göra lite inköp. men det kommer kanske ett litet inlägg senare

Måte kräka av mig...

Hur kan en människa va så bitter som du e?? Är det konstigt att du alltid är ensam och att ingen orkar att leva med dig? Du är en vidrig mäniska!
Har nog aldrig hört en positiv komentar komma ur din mun värken när det gäller andra människor eller saker i din omgivning. Fattar du inte att det  är du och ingen annan som gräver din grop. Var kommer all denna hat och bitterhet ifrån? Visst har du kanske haft ett trassligt förflytet men vem fan har inte det. Det ger väl inte dig rätten att sitta och leka gud? vill du hitta fel....se då inte åt andras håll utan ta då en titt i speglen!


Oj vad bitter jag lät då=) men va fan ibland rinner det bara över!! Då kan jag ju lika bra gnälla av mig på en till....

Att du inte förstår!?Du sitter år efter år och vill så gärna hitta den du ska spendera ditt liv med. varje gång har det bara gått fel och du undrar om felet ligger hos dig? svaret är nej men du måste lära dig att lita lite på din omgivning också. Där finns en anledning till att du har valt oss som dina vänner. vi säger inte vad vi tycker för att det ska gå illa för dig utan för ditt eget bästa och för att vi ine vill se dig sårad!
Jag kan bara säga att den du har träffat nu är fel för dig! I längden kommer hon aldrig att kunna göra dig lycklig. Hon har inte de egenskaperna som du letar efter! Det är ditt val men jag säger bara att det kommer att vara ett av dina största misstag!



Så nu ska väll försöka att ha en trevlig helg allihopa!

Semester

Har semester denna veckan och vet inte riktigt var jag ska göra av min tid! Är så van vid att jag jobba hela tiden så detta känns så overkligt. Har däremot fått spender mycket tid med mina barn. Det har varit både skattkammarön och aq va kul i veckan. Mysigt!
Skulle igentligen suttit på standen i ett varmt land denna veckan men tyvärr blev det inte så. Däremot så hade jag tänkt att boka en resa innan denna helgen är slut. å ska våra andra hälft med så dra er hit så vi kan boka ngt.

Idag ska vi lämna bort vår älskade Chanti =( Vill så gärna behålla henne. Jag kan inte längre ge henne den tiden hon behöver. Men jag vet att hon får det bra, hon ska bo hos min mammas vännina  en liten bit härifrån så jag kan träffa henne när jag vill! Kommer dock att kännas väldigt tomt, kommer att sakna henne så himmla mycket. ÅNGEST!!



Känns väldigt sårt att ta avsked av någon man håller kär just nu! Har tagit för många och för svåra avsked den senaste tiden. Visst man är ju inte ledsen hela dagarna så som man var för ett tag sen men helt plötsligt så bara ramlar det över en och man bar brister. Känner sig så tom och svag vid dessa tillfällen men va fan ska man göra? Vill inget hellre än att du ska komma tillbaka till mig!



Usch vad ska man göra denna helgen?? E grymt sugen på att gå ut men känns inte som att någon av oss har ekonomi till det men så är det väl när man levt som kungligheter de senatse veckorna hahaha eller vad säger ni?? Vet verkligen inte vad vi ska hitta på....kom gärna med förslag!


Listan 2008


Höll du några av dina nyårslöften?
Ja
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, men blir nog fler detta året
Dog någon som stod dig nära?
Min bästa vän samt en annan gamal vän =(
Vilka länder besökte du?
Egypten och Bulgarien. (Danmark)
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Många av mina vänner som jag tyvärr inte har hunnit med!
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
8 februari---Jimmy lämnade oss.
1 oktober---Vi tog över butiken.
15 oktoer--- Mormorblev canser sjuk.
16 november---Mange lämnade oss.
Vad var din största framgång 2008?
Egen företagare =)
Största misstaget?
Att inte lyssna på en vän
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nopp, har nog aldrig varit så frisk som detta året.
Bästa köpet?
Vår nya bil
Vad spenderade du mest pengar på?
Nöjen!
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Butiken.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Helt för många! tyvärr inte så många glade minnen
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ledsnare!
Vad önskar du att du gjort mer?
spenderat mer tid med minna barn,vänner och familj.
Vad önskar du att du gjort mindre?
stressat.
Hur tillbringade du julen?
Hos mormor i trelleborg
Blev du kär i år?
Ja...där var en vecka i början av december.
Blev du tillsammans med någon?
nopp
Favoritprogram på TV?
Greys Anatomy och House
Största musikaliska upptäckten?
vet e fan
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Massa pengar, en orbitrech, en parfym!
Något du önskade dig men inte fick?
en symaskin. haha
Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jobbade till kl 23. sen deckade jag i soffan.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ett större hus kanske.
Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
samma som de andra åren antar jag.
Vad fick dig att må bra?
Mina nära och kära
Vilken kändis var du mest sugen på?
Det är nog fan fortfarane bradan.
Vem saknade du?
Mange......
De bästa nya människorna du träffade?
Diana & Robban

Nytt år,Nya utmaningar

Oj vad det var länge sedan jag skrev sist. Har haft häcken full på jobb, har verkligen fått känna hur det är att JOBBA under december månad men värt det....Absolut! Den lilla tid som jag inte har spenderat på jobb har jag försökt att lägga på mina små änglar. Är rätt så tufft att va borta från dem så mycket! Ibland undrar jag om jag gjorde fel som tog över affären nu när dom fortfarande är så små???

Ja julafton passeade i rasande tempo. Är nog faktiskt den mysigaste julen jag haft på många år.Barnen fick så grymt mycket julklappar! Måste ta en rensning så att vi få plats med deras grejor. Varför köper man alltid så mycket saker? Det är ju inte så att dom får lite ifrån resten av släkten så varför ska man då själv alltid köpa typ 10 julklappar till dem var, då snackar vi inte små storlekar =) alltid lika kul när man ska hem att få in och ut allt ur bilen. Men men det var som saagt en lyckad och mysig jul!

Å så var det nyårsafton igår. Firade in det hemma hos storebror. Lite mysko folk men det var helt ok, jag hade kul största delen av kvällen iaf. Först så hade jag jobbat så jag missade Jerrys kalas....sorry vännen! Benny gick iaf dit och sa grattis. Sen hade vi Malin, Lenny och Jens här på middag som bestod av Räktoast som förrätt. Lövbiff med pommes,stekta championer, sallad och en del olika såser. Inget avancerat men gott! Nästa anhalt var Vellinge city. Det var som alla andra nyår. Strul, fylle, bråk, tårar och intriger. Jag glömde dock att ge ett nyårs löfte kockan 12! Hoppas att du inte blev arg på mig, vill dig bara väl!

Är glad att vi fick firat det tillsammans,Kul att vi alla funkar så bra allihop.
 Är så glad att jag har er i mitt liv! Du är mitt allt gumman, glöm aldrig det! Love you.

4 år min älskling, det börjar att ta sig =) många fler hoppas jag att det blir. Men vår årsdag lär inte bli så rolig då han kommer att spendera halva dagen i sängen! Man ska dricka med måtta.....ska jag säga som sov på soffan inatt =)

Du kommer alltid finnas hos mig och jag kommer alltid att sakna dig min älskade vän!


Vad har det nya året att ge??
Med tanke på det gångna året och alla dess utmaningar så kan det ju bara bli bättre eller? Jag ska försöka att ta mig i kragen och försöka att få  en possitiv syn på det kommande året. Vad är då planerna för detta år??
Den frågan hade jag inte ställt mig själv innan så jag får nog återkomma på den punkten.

Nä om jag skulle ta och kasta mig på soffan igen och skriva mer ikväll istället....








RSS 2.0