Akuten

Då står man här på jobb och hoppas att timmarna ska gå. Har inte sådär jättemycket att göra men man får väll njuta av den lugna stunden eftersom det både är morsdag och pingstafton till helgen så vi lär nog ha att göra. Mamsen är sjuk idag så jag står här själv, jobbigt att inte ha någon att prata med. Fan va drygt att ha ett jobb där man står själv alltid, hade inte pallat det. Jag är helt för social.

Va precis inne på Facebook och kollade på bilder som en kompis hade lagt upp. Såg ett gammalt "ex" där och började tänka på vilka jävla pack man har haft ihop det med!!!  Inte för att packet jag har nu kanske är så mycket bättre=) Puss på dig hjärtat. Nä men seriöst det är tur att man kom ur det man var i och gick vidare, tänk om man hade ståt kvar där och stampat än idag =/

Igår fick vi åka in med Kian till akuten. Han började störtblöda ur örat när jag skulle rensa det. Han har gnällt att han haft lite ont i örat så jag tänkte rensa dem. Läkaren sa dock att det var inte trumhinnan utan att hon viste inte riktigt vad det var och det vill inte riktigt sluta att blöda så han fick kortisondroppar och ska få åka in till en specialist i veckan så de tittar till det igen. Min stackars lille pojke.

Får väll ta mig i kragen och försöka att göra något vettigt här idag=)

Kommentarer
Postat av: emelie och ebba!

stackars lilla hjärtat! Hoppas att det blir bättre. Min lillskrutt är mega förkyld och har feber! Värre för er som behövde åka till akuten! Krama om honom från mig!

Puss puss love you honey

2009-05-25 @ 15:20:14
URL: http://ebbaemeliemicke.blogg.se/
Postat av: Anna

Nämen oj, hoppas inte att det va allvarligt! Haha pack som du haft ihopa det med? Alla har vi gjort dåliga val här i livet hehe :) Usch, tur att man kan skratta åt det iaf! Puss!

2009-05-25 @ 15:36:39
URL: http://anushka.blogg.se/
Postat av: Anna

Mina tankar är väldigt klara, men inget som jag kan dela med mig till allmänheten igen! Det är just därför vi måste ses snart! Jag åker till London på Torsdag och kommer hem på söndagen så jag ska inte vara borta så länge! =)

2009-05-26 @ 08:40:24
URL: http://anushka.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja jag såg det hjärtat, jag hade inte tid att prata alls igår :) Jga vet om att ska jag prata med dig måste jag sätta av lite tid! Men jag får ringa när jag kommer hem från London :) puss puss puss puss

2009-05-27 @ 10:48:06
URL: http://anushka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0