Thanksgiving

Har haft en så härlig helg!!
I fredags jobbade jag min första hela dag sen min rygg sabbades och det var riktigt roligt! Tog det bara lungt på kvällen och mös med familjen till Idol.

Lördag väntade jobb igen och sen bar det va med Norah hem till Margret på thanksgiving...hade en fantastiskt rolig kväll!! God mat, trevliga människor, roliga lekar, snöbollskrig mm. 

Söndagen var det julskylting i Svedala. Lite bakis kände man sig men det var så mysigt och massor med folk. Älskar julen!! Och så fick man träffa en del av sina kära vänner. Hade sååå svårt att somna på kvällen var inte i säng förens mitt i natten....många tankar som snurrar i huvudet. Val som måste göras, beslut som måste tas, ibland vet jag inte vilket ben jag ska stå på.....

Idag var jag ledig så jag och Kian har myst halva dagen och sen åkte jag hem till Margret för att umgås lite och för att hjälpa henne få iordning sen helgen. 

Imorgon blir det jobb iaf halva dagen sen ska jag mysa med barnen, kanske lite pulkaåkning?? 

Domen faller :)

Måndag och båda barnen är hemma. Norahs skola har studiedag och Kian är alltid ledig måndagar så imorse blev det sovmorgon ända tills halv 9 :) Ryggen kändes faktiskt helt ok när jag vaknade och jag har fått sova hela natten, har till och med kunnat bädda sängen idag :) Kanske är jag på bättringsvägen??

Micke kommer om en stund och dricker kaffe och sen ska vi till skolan och prata med dem. Ikväll kommer Nilla och Daniel på middag :) Nilla är en av mina närmsta vänner men som jag inte träffar så ofta...vi jobbar båda alltid och bor ju en bit ifrån varandra.....men vi pratar i telefon iaf 1 gång i månaden och träffas några gånger om året. Hon har iaf skaffat ny kille nyligen och nu är det dax att godkänna honom eller inte..haha det går säkert bra!

Skickade ut lite inbjudningar till nyår idag, vi får ha det hemma i år med tanke på hundarna och barnen. Om det är någon som känner sig bortglömd så hör gärna av er!! Har lite mycket i huvudet....

Nu kommer kaffe gästen...hörs och störs!!



Helg

Nu har jag varit hemma i en hel vecka. TRÅKIGT men jag har ont och hande inte klarat att jobba en full dag vilket jag fick klara besked på idag! Vi hade kurs idag med våra kunder. Jag var i butiken mellan 11-16 och när jag gick där ifrån kunda jag knapt gå eller stå längre...jag hade så jävla ont!!! Så jag får stanna hemma näste vecka också...ska ner på tisdag em och jobba lite inför en begravning men annars så bli det hemma vecka för min del. Vilket mina kära vänner betyder att sällskap är väldigt välkommet....ni känner mig och jag fixar inte att bara sitt själv så länge så bara ring om ni tittar förbi.

Igår var lillebror och hans tös på besök....hade aldrig träffat henne innan men hon va kär:) Tror han tyckte det var rätt så skönt jag tyckte det då ingen av hanns förra tjejer varit direkt välkommen här hemma. På em kom min kusin Maria från Köpenhamn och hälsade på då hon skulle på tjejmiddag i Svedala...alltid kul att ses. Fick ett sms av lillasyrran då hon frågade om hon fick komma och sova över :) Tjejkväll blev det då vi skickade in B på Norahs rum för att se fotboll.

Det ända possitiva med att jag var hemma förra veckan är att jag fick skickat in mitt nästa arbete till skolan....så nice nu ska nästa inte va inne förens i januari:)

Ha en härlig kväll....hörs imorgon!

3 dagar

Då var det 3 dagen hemma idag...klättrar snart på väggarna här!! Tur att det finns värktabletter iaf :)

Ska fortsätta att plugga lite idag, fick faktiskt massor gjort igår!

Min kära vän Anna fyller år idag så som vanligt ringde jag imorse och grattade henne på hennes dag! Härligt att höra de små bebis skriken i bakgrunden :)

Ha en bra dag!

Smärta!!!!

I måndags kväll gick jag och la mig tidigt då jag hade svinont i ryggen!!!! Tisdags morse kändes det bättre så när Kian tvättat sig och fått på sig kläder började jag bada hundarna. Stod lutad över badkarskanten när min rygg small! Jag ramlade ihop på badrumsgolvet och kom inte upp hur mycket jag än försökte.....
Ringde efter 1,5 timme liggandes där min mamma som kom och gjorde allt för att hjälpa mig upp på en stol. Efter ett tag funkade det och sen fick Bettan komma och passa upp mig resten av dagen!
Ryggskott-Fy fan vilken smärta!!! Så nu är man sjukskriven i en vecka :(
Jag instängd i ett hus i en vecka=Katastrof!!!!! Är helt för rastlös för att fixa det.

Igår var även en tuff dag pga Mange. Men vi träffades på Svea och sen åkte vi ner till graven. Fint var det!

Nu ska jag försöka att ta mig ut i köket och få i mig lite mat med alla dessa piller!

2 år



Vi fann varann när vi båda var på väg mot botten. Vi stöttade varann och byggde upp en fantastisk vänskap! Under de 9 åren som du fanns i mitt liv hade du en enorm betydelse. Du var den som fick mig att må bra när jag mådde skit, den som fick mig att le när jag var ledsen, den som guidade mig på rätt vägar i livet, den som aldrig lämnade min sida.
Nu är sidan brevid mig tom lixom den delen av mitt hjärta som du tog med dig. Tiden domnar smärtan men läker aldrig såren. Nu har det gått 2 år sen jag hörde din röst fast den varje dag ekar i mitt huvud...
Jag vet att du alltid kommer att finnas hos dig men ändå saknar jag dig så. Jag älskar dig min vän och drömmen om att du kommer tillbaka vill jag aldrig vakna upp ur!

Fars dag

Ja det är det idag. Har jobbat fram till 2 då alla pappor skulle få sina fina blommor :) Har precis kommit hem och firat Benny med barnen. Blir en lugn och skön dag hemma med god mat och en bra film!

Igår kom Annika och Liam och hälsade på, har sanknat mitt lilla troll så mycket! Är alltid så kul när de är här. Slutade med en övernattning och massa mys:)

Imorgon är jag ledig. Blir att plugga då min andra uppgift snart ska va inne....mycket att plugga in men det är shakespear denna gången och det är lätt!

Tidag har jag tagit mig ledig då det blir en jobbig dag!

Onsdag ska vi skylta om fönsterna i butiken:) och sen är det möte med styrelsen på kvällen.

Torsdag jobb och ´så hoppas jag på att träna lite!

Sen är det helg igen :) På fredag kommer lillebror och hans tös:) Se om det är något att hänga i granen ;)


Vänskap är något som man måste vårda precis som ett förhållande. Man kan inte ta männsikor för givet och bara bry sig när det passar en själva. Har man självmant inte ringt eller skickat ett sms för att bara höra hur den andra mår på över ett halvår så kallas det inte vänskap! Sorry men är trött på folk som vänder kappan efter vinden! Det är lätt att ha åsikter om hur dåligt gjort det är av andra men varför bete sig exakt lika dant själv!
Personen i fråga kallade mig osäker för att jag tyckte att detta var konstigt men jag kallar det besvikelse och kräver omsesidig respekt!
Konstigt??

Ni får ha en supermysig söndag!
Kram på er

Trött och tankespridd....

När jag vaknade imorse så kände jag för första gången på länge att jag var ganska pigg, så skönt!!
Men fast jag har sovit länge så har jag ingen ork att göra allt det som igentligen ska och måste göras! Skönt att Milla kommer om ett par timmar och hjälper mig lite så jag kanske kommer igång!
Imorgon kommer iaf mamma oh jobbar med mig så då kanske jag känner mig mer på G.
Vi skulle ha åkte på insperationskväll idag men jag orkar faktiskt inte....har inspiration så det räcker, jag behöver bara orken till att genomföra allt.

Jag hade velat packa min väska och bara åka här ifrån en vecka eller tre. Helt själv eller med en nära vän. Bara få vara och må bra. Att hitta mig själv igen och att få slapna av....tyvärr så ser verkligheten inte så ut! Har inte de pengarna till att åka någonstans :(

Är du borta eller kan jag hitta dig igen? Jag släpte taget för en stund sedan men kan jag greppa igen? Lågan har slocknat men kan glöden komma tillbaka?? Håller jag fast för att jag vill eller för att jag är rädd att släppa??

Där är så många sker som jag bara vill ha svaren på. Kanske har dem innom mig men vill inte gräva fram dem för då måste jag ta allt annat som också kommer upp till ytan!! Jobbigt!!


Vänner..

Blev bara ett rum som blev färdigt idag! Har ingen ork i kroppen.....ville inte gå upp imorse och käner inte för att göra någonting alls men va fan har ju inte mycket val direkt!!

Blev dock en mycket glad överraskning idag då Jocke kom och hälsade på :) Har saknat honom som fan så jag blev jättegald när han dök upp på jobb!!!!

Har tänkt mycket den senaste tiden på det man kallar sina vänner. Jag sållade bort många av dem jag kallade för vänner för några år sen och jag tror att det är dax igen! En vänskap innebär en ömsesidig respekt och kärlek. Man ställer upp för varann i vått och tort, respekterar varandra, skrattar och gråter ihop. Har insett den senaste tiden att jag har en del i min bekantskapskrets som kallar sig för vän men det ska vara när det passar dem. Man kan inte säga jag/vi finns här för dig och sen inte svara i sin telefon på flera veckor och inte ringa upp??? Sorry men jag köper inte det! Jag förtjänar bättre! Jag ger alltid mina vänner 110% och finns där om de behöver mig och kan man inte få det tillbaka så kan det va!

Vi hade party hemma i lördags och det var riktigt kul, kvällen blev superlyckad!

Dagen närmar sig mer och mer och tyngden bli större och större!!! ;(

Tror att det bär av mot Gröntorget för inspirationskväll :)

Julpynta :)

Om det är nogot som jag verkligen tycker är mysigt så är det julen. Älskar tomtar, snä, glögg, öppen eld, gran ja allt det där och det är snart här!!
Idag ska jag börja göra om denna vacka butik till en härlig jul fröjd :) så därför hinner jag inte stå här med...ha en bra dag!

veckan

Veckan...

Måndag: jobba till 2 med båda barnen där...inte någon hit! 14.00 va vi på möte med kuratorn på skolan då norah har svårt att hantera sina känslor och har börjat att skada sig själv när hon blir frustrerad. Mötet gick bra och vi ska testa ett par saker här hemma nu så får vi se om det går framåt. Jocke kom förbi en runda och sen spenderades resten av dagen i soffan med halsont, feber och förkyldnind :(

Tisdag: Ledig med barnen idag. Fixat lite till skyltsöndag sen har jag suttit och jobbat med bröllopsmässan och var på möte på Törringe med Suko kl 15, lokalen är bokad!!! Ner till butiken och prata lite in på Ica, iväg till djuraffären och hem igen. Jag och Norah har dansat till Zumba Fitness idag, gick riktigt bra! Nu ska barnen snart nattas och jag ska se House :) Benny är förresten på invigning i stan så ska mysa själv!

Onsdag: Imorgon ska jag jobba hela dagen, mycket inför allahelgon! Milla kommer och fikar vid halv 11.

Torsdag: Blir jobb och sen Zumba

Fredag:  Benny fyller år! Jobbar och sen blir det hem till barnen och fira deras pappa med våra familjer. 

Lördag: Jobbar till 14 och sen är det hem och göra sig i ordning, På kvällen kommer en del av våra vänner på middag och sen lite party.

Söndag: Bakfull!!!



Vet inte riktigt vad jag ska skriva är som sagt bara deppig och nere nu. Svårt att se det possitiva i livet för tillfället!


RSS 2.0