Tradera

Mamma och Diana är båda sjuka så jag har varit själv på jobb dessa dagarna men idag så har Emilia varit och jobbat med mig, skönt! Jag håller på att bli dum i huvudet av att bara gå och inte ha någon att prata med=)
Var på kundbesök efter jobb igår hos en kille som ville att jag skulle "renovera" hans trädgård. Roligt projekt men jag får se om jag är intresserad.

Vi börjar äntligen att få iordning i vårt sovrum. Började att måla om där förra sommaren och sen hände det inget men nu har det kommit nya tavlor,krukor och blommor på plats så nu saknas bara gardiner. Dom kommer väll på plats lagom till nästa sommar =)

Jag var inne och skulle bjuda på en resa på Tradera idag men jag glömde helt bort tiden så min resa till Azorerna  för två personer och fyrstjärnigt hotell gick för 5900:- SÅ störigt! Hoppas att det kommer fler!


Idag ska mannen och titta på fotboll hos Jim så vi får siesta ikväll! haha.

Akuten

Då står man här på jobb och hoppas att timmarna ska gå. Har inte sådär jättemycket att göra men man får väll njuta av den lugna stunden eftersom det både är morsdag och pingstafton till helgen så vi lär nog ha att göra. Mamsen är sjuk idag så jag står här själv, jobbigt att inte ha någon att prata med. Fan va drygt att ha ett jobb där man står själv alltid, hade inte pallat det. Jag är helt för social.

Va precis inne på Facebook och kollade på bilder som en kompis hade lagt upp. Såg ett gammalt "ex" där och började tänka på vilka jävla pack man har haft ihop det med!!!  Inte för att packet jag har nu kanske är så mycket bättre=) Puss på dig hjärtat. Nä men seriöst det är tur att man kom ur det man var i och gick vidare, tänk om man hade ståt kvar där och stampat än idag =/

Igår fick vi åka in med Kian till akuten. Han började störtblöda ur örat när jag skulle rensa det. Han har gnällt att han haft lite ont i örat så jag tänkte rensa dem. Läkaren sa dock att det var inte trumhinnan utan att hon viste inte riktigt vad det var och det vill inte riktigt sluta att blöda så han fick kortisondroppar och ska få åka in till en specialist i veckan så de tittar till det igen. Min stackars lille pojke.

Får väll ta mig i kragen och försöka att göra något vettigt här idag=)

Mys

Myskväll med barnen=) Lagar spegetti och köttfärsås.
Har hyrt barnfilmer och köpt hem masor av lördagsgodis=)
Benny ska hem till sin syster och dricka öl ikväll så vi ska ha riktigt mysigt!

Vagel i ögat

Vaknade vid halv 4 inatt/morse av att jag hade jätteont i mitt öga. Orkade inte gå upp men jag kunde inte riktigt somna om efter det. När jag gick upp imorse såg att att jag har fått en vagel i ögat!! Har försökt att ta bort den men det går inte. Det gör så förbannat ont, hoppas att den håller sig så liten som den är nu. Har sett folk som har fått jättestora och det är lide äkligt! Finns det något man kan ta för att förebygga eller som tar bort det??
Står nere på jobb och väntar på att Ica ska öppna så att man kan få i sig lite frukost idag. På tal om mat så åt vi god middag i torsdags. Blck and white med råstekt potatis, purjulök och championer samt vitlökssås=) Ibland får man festa till det ordentligt!

Känns som att vi har jättemycket som händer denna månaden. Vet inte hur vi ska få verken tid eller pengar att räcka till??
Isabell, Liam och Ebba ska döpas, Micke och lillen ska gifta sig, Fiia tar studenten samt att fem av våra närmsta vänner och familj fyller år! med andra ord 3 dop, 1 bröllop, 1 student och 5 födelsedagar (en varav Kian fyller år)! Vad sägs om att planera bättre gott folk=)

Vet inte alls vad vi ska göra på midsommar i år?? Men som vanligt så är det ingen som har frågat oss iheller om vi vill komma till dem. Vi hade stor midsommar här hemma för 2 år sedan känns som att ska det bli något i år så måste vi ha det igen och jag vet inte om jag orkar det? Men varför är det alltid vi som ska ha det hemma hos oss? Varför är det jag skom ska laga mat till 25 pers i år igen? Blir så trött på folk!!!!!

Nu öppnat Ica så nu har jag inte tid med er mer=)

Tivoliarbete

Har verkligen varit på toppenhumör hela denna dagen! Allt har lixom bara flutit på super bra! Har varit inne på barnkammaren och handlat massor av kläder till barnen=) Har även hittat dop present till Liam och till Ebba. Skönt att ha det ur vädret. Nu ska vi bara ha dop present till Isabell också. Känns som att det är lite akut eftersom dopet är på söndag!

Tina ringde idag så det blir till att jobba på tivolit på gentlemanadagen, jägersro på torsdag =) Ska bli riktigt roligt eftersom det var ett tag sedan vi jobbade.  Fick även besked idag att Benny ska iväg med Axels på 2 veckors rundan. Känns jättebra eftersom vi verkligen kan behöva pengarna men samtidigt så kommer det att vara sjukt jobbigt att han inte är hemma, speciellt eftersom jag är som jag mentalt för tillfället. Kommer att sakna honom grymt mycket! Får väll ta och hälsa på honom på mina lediga dagar.

Börja att träna när jag kom hem men jag tog nog i lite mycket igår, hade bara mjölksyra i benen och magen ville inte göra mer än 80 sittups. Får ta det dubbelt imorgon. Nu ska jag ätamiddag. Broccoli och kyckling.

Ha en bra kväll!

Vackert väder

Har haft myket att göra på jobb idag. Inte mycket kunder men däremot få kunder som har betalat bra. Har ändrat om i butiken, fått massor av snitt och gjort en del sorg så dagen har gått undan. Kunden som jag gjorde brudbuketten till i lördags kom in idag också och hon var jättenöjd så det var skönt att höra=)
Har varit ett underbart väder idag och jag hoppas att det blir fint imorgon också!!!

Idag var det dax igen! Halsonten är som bortblåst så nu var det dax att träna och hålla diet igen. Känns jätteskönt när man väl är inne i det.

Längtar till semestern så att jag kan få mysa riktigt med min familj =) Har inte bestämt vad det blir för utflyktsmål ännu men där är ju masor att välja på så vi ska nog inte vara syslolösa.
Saknar Liam nu när han har åkt hem....han är så go! Bara lukten av bebis får en att smälta.

Älskar dig mitt hjärta!


Busig morgon

Igår var blivande familjen Lundin här. Blev jättegod mat och trevligt sällskap men gud va trött jag var när tävlingen var slut! Om jag tyckte rätt låt vann? Nja....jag tycker att den var helt ok men jag tyckte bättre om Arash, Danmark och Turkiet. Men men det är ju ett grannland så i får väll grattulera till vinsten! Däremot så tycker jag inte att Sveriges placering var otippad vad förväntar man sig när man skickar ett sådant bidra, vi skulle skickat I got you! så är det bara.

Jag har passat Liam sen igår middags. Är jättemysigt att ha honom här men han har varit lite busig imorse. Somnae 23.30 igår och vaknade kl 6 så det var bra men sen hade han väldigt svårt att sova efter frukosten Eller rättar sagt så sov han man han hade jättemycket liv och rörelse för sig så att jag och Benny kunde inte sova. Då kan ni ju lista ut att jag är som en Zombie idag!! Jag har skickat ut männen i huset så att jag kunde få slapna av lite.

Har ingen insperation om vad vi ska ha till middag idag.....Förslag?

Nä jag har inte glömt dig men änskap går åt två håll har jag hört. Pallar inte vara den som ska ringa varje dag för att vi ska hålla kontakten. Om du känner att du har allt du behöver där hemma så finemen kom då inte när du tycker att det blir jobbigt heller!

Ingen bra dag

Är ingen bar dag idag så det blir äldigt kort inlägg, känner mig väldigt ledsen och deppig kanske inte så konstigt men dock!

Liam är här och ska var här till imorgon när hans kära mamma är nykter och utvilad=)
Lillen och Micke kommer hit och äter middag och tittar på melodifestivalen idag.

Har tagit bilder på buketten så jag lägger in det imorgon!

Have a nice evening!

Brudbuketter

Har så många tankar som snurrar i mitt huvud idag. Jobb, kärleken, vänner, barnen, familjen mm. Jag har väll inte sagt att jag pallar med alla dessa tankar idag =) Tyvärr kan man ju inte styra sina tankar men visst hade det varit bra??

Imorgon ska jag med Kian till sjukan. Vi har ju äntligen fått en remis så imorgon ska vi träffa läkaren och antagligen så bokar de in en operationstid till honom. Till er som inte hänger med så har Kians pungkullor inte ramlat ner i pungen än vilket de brukar göra innan de blir 2 år. Så dom får operera ner dem istället.

Mormor ringde igår för att prata lite. Hon har nu fått sin sista cellgifts behandling och ska påbörja sin strålning om alla prover ser bra ut. Jag hoppas bara att när detta elendet är slut så är det över så att dom inte hittar canser någon mer stans...igen!

Imorgon ska jag göra brudbukett=) vi har brudbuketter bokade många helger fram nu och det är det absolut roligaste innom yrket. Älskar verkligen att göra det samtidigt så är jag lika nervös varje gång hahaha. Lovar att lägga in en bild på den under helgen.
La in en bild på en annan bukett som jag gjort så länge.


Vi har inga planer denna helgen. Jag vill inte boka in för mycket eftersom denna helgen kommer att bli känslosam men om någon har något kul för sig så hör gärna av er!

Avstånd

Har varit ledig idag och varit med Norah på skolan. Har beslutat nu att hon ska börja förskolan som de andra barnen. Talpedagogen sa en sak idag som fick mig att ändra mig. Hon sa att det var bättre att vara en jätteduktig 6 åring än att kämpa som fan för att vara en duktig 1:a! Håller fullt med henne så därför blir det förskolan efter sommaren. Den ligger dock på skolan där hon ska gå sen så det blir ändå en stor omställning för stumpan!
Måste berätta....när jag och Kian satt och vänta på Norah å kom det ut ett gäng 4:de klassare ur ett klassrum. Den ena killen tittade på Kian och sa till sin kompis.
- Kolla lillkillen, har har tuppakam och lide coola solbrillor. Och fatta att han har grymare dojor än dig, han har DC.
Jag kunde fan inte hålla mig, som jag skrattade!!!!! Hur kan så små barn prata så? Hade jag inte sett dem så hade jag lätt trot att det uttalandet kom från en 14 åring.

Jag vet att du inte har det lätt och att alla kanske tjatar på dig men det är exakt så du själv har varit. Där är ingen som är på dig för att du ska må dåligt utan för att du mår dåligt och vi vill ju inte se dig så. Men visst jag kan sluta men berätta då inte om enländet för mig! Jag kan inte sitta och lyssna på hur dåligt min vän mår och bara le och inte tycka ngt eller hur? Vill som sagt bara att du ska må bra och vara så lycklig som du förtjänar!

Jag och hjärtat hade ett stort bråk igår! Var länge sedan det var så men igår var droppen. Pallar inte att ha det så som vi har haft det ett tag nu. Så vi pratade om det på kvällen och ska båda försöka att göra det å bra som vi kan. Det är inte så att vi har det DÅLIGT men saker går upp och ner och den senaste tiden har mycket gått ner utan att vi har tagit tag i det. Sen är det ju så att man förändras som människa hela tiden. Verkan jag eller Benny är samma människor som vi var när vi träffades för 5 år sen. Han har vuxit, han var ju bara 16 när vi träffades och jag har förändrats jag med. Speciellt den senaste tiden. Att mista Mange var nog det som har förändrat mig alldra mest. Jag vet att jag inte är samma person som jag var för 6 månader sen och kommer aldrig att bli den Nettan igen. Finns säkert både possitiva och negativa synvinklar på det men så är det bara. Aningen tar man mig för den jag är nu eller så får det vara så!
Jag har lärt mig att värdesätta livet och min familj på ett annat sätt, tar tillvara på alla stunder som jag kan.  
Jag värdesätter mina vänner jättehögt MEN jag vet att jag gör ett stort misstag och det är att hålla er på avstånd. Jag tror inte där är någon av er som förstår hur dåligt jag mår/ har mått. Ni som är mina närmsta vänner vet hur mycket han betyde för mig, att han var min stöttepelare, min trygghet ja nästan mitt allt. Men genom att hålla er på avstånd så utgör jag en säkerhet för mig själv att aldrig låta någon komma så nära igen så att det kan knäcka mig! Jag vet att det är fel men det är en försvarsmekanism som sitter i mig. Det är även en av anledningarna till att jag och B inte har haft det bra, Jag vill inte släppa in honom.

Oj vad jag delade med mig av mycket känslor här!!!
Hoppas att ni får en trevlig kväll iaf!

du var lidt ful den dag, du såg på mig og sage det skul vere dig og mig for altid

Har så tråkigt på jobb idag!!!!!!!!!!
Har verkligen inget att göra och har inga kunder, var är allt folk?

Ska vara med Norah på skolan imorgon kl 10.00 och prata med en talpedagog som ska gör lite tester på henne. Se om hon har kommit lika långt som barnen som ska börja 1:an. Ska även försöka att få en tid till en läkare så jag kan få min pencilin någon gång. Känner sån ångest för att jag inte har kunnat träna så jag vill bli frisk och komma igång igen.
Ska bli så skönt att vara ledig imorgon, saknar att göra saker med mina barn, ni vet de där små grejorna som att bara sita och mysa i soffan ihop eller att äta middag ihop.

Vad ska jag göra när allt är provat? Alla sagor har sitt slut..................

Sjuk=(

Jag är sjuk och det är inte roligt!!! Vaknade igår av att jag inte kunde svälja mitt eget saliv, Har vita prickar i halsen så jag får gå till farbror doktorn imorgon och få pencilin. Så typiskt att jag skulle bli sjuk nu så at jag inte unde träna. Igår skulle jag varit med på Dianas möhippa men det blev ju inte så =( Hoppas aif att hon hade roligt!
Annika, Tobbe och Liam har sovit här inatt. Åt middag med oss igår och sen slappade vi framför tvn till en lide skum fillm. Gjorde god fläskfilegryta men kunde inte dirrekt njuta av den själv och Tobbe äten tydligen inte ris utan att föstöra maten med så mycket soya att det flyter på tallriken men Annika tyckte iaf att det var gott.

Träffade Jens igår, han terrade mig hela dagen på job eftersom Ahlgrens stod på gågatan under  mässan. var kul att umgås lite, han såg ut att må mycket bättre nu så det var kanske bättre att allt är som det är nu. Försökte överkala  honom att öppna en klädesbutik här och han verkade inte helt svår så jag ska kolla upp lite leverantörer och så till honom i dagarna.

Hoppas att någon i huset vaknar snart, lite drygt att sita här själv! LLIIIIIAAAAAAAMMMMM......

Rumble

Norah och jag var i skolan idag och allt gick bra. Idag var Norah mer sitt rätta jag dvs att det var hon och pågarna=) Hon brukar tycka att det är roligare att leka med dem än med flickorna. Tror att hon har det efter sin mamma. Jag och mamma var iväg enstund och handlade blommor så Norah var själv på skolan medans de hade gympa och över lunchen.
När jag kommer tillbaka så få jag höra att det har skett en lite incident..... Norah hade under gympan blivit arg på en av de andra tjejerna och gett henne en knytnäve mellan ögonen för att hon inte hade flyttat sig!!!! Vill påpeka att flickan i fråga var ett huvud längre än Norah.....Norah hade bett om ursäkt sen och allt var bra igen när jag kom men snacka om att jag blev paff och jag kunde inte annat än att skratta. Dessa barn....Norah brukar annars vara så snäll och slås inte så jag vet inte vad som flög i henne men och andra sidan så är det ju bra att hon kan ta för sig!

Idag har jag syndat med maten!!!! Åt ingen frukost, ett äpple till lunch och middag blev kött, pommes och sås. Har alla andra dagar ätit så bra och hållt fasta tider att äta på men denna dagen gick åt helvete. Har dock tränat idag så lite bra var det iaf.
Vill så gärna ha tillbaka det fina vädret! Tycker att vi har haft grått och tråkigt så det räcker. Försäljningen sjunker också avsevärt när det regnar och blåser såhär, folk vill ju inte gå ut och inte plantera blommor i sin trädgård.

Jag tror jag håller på att bli sjuk =( Jag e snorig, har yber ont i halsen och fryser hela tiden! Vill inte bli kass nu, har inte tid med det heller.
Fick avboka en sak idag som jag igentligen skulle gjort på lördag men vi ska ha öppet länge, mår inte bra och så vill jag ju träffa Annika och Liam. Men jag kan inte alltid sätta alla andra framför mig själv, gör alltid det nnars men måste börja tänka mer på mig och mindre på andra!

Flyktingar på ingående=)

Annika och Liam kommer till Sverige idag!!!! Ska bli så kul att träffa dem=) Önskar att hon hade kunnat flytta till Sverige så att vi inte var sålångt ifrån varan. Tänkte att jag ska bjuda hit dom(Annika, Liam,Tobbe) på lördag och äta lite god mat kanske?? Tycker det är så roligt att dom har hittat varandra=) Hoppas att ni får det att funka så att Benny har någon att prata fotboll med på släktmiddagarna.

Då var det dax att gå till skolan med Norah imorgon igen. Imorgon så ska hon prova att va själv ett tag  där också. Ska passa på att åka och handla in lite blommor till butiken då. Tror bara att hon tycker att det blir skönt att inte morsan står och hänger över henne när hon spanar in de nya grabbarna=)

Idag orkar jag inte tränna så jag syndar och hoppas över, får ta dubbelt pass imorgon! Ska dock ta och äta min mat nu vilket består av en avocado och lite keso!

Ha en bra kväll!

Sjukhuset

Var med Norah i skolan imorse. Allt gick bra och vi ska dit på torsdag igen. Då ska hon vara där hela dagen så det tycker hon säkert ska bil kul. Jag hade lite oro att hon inte skulle kunna sitta lika fint lika länge som de andra barnen eller att hon inte skulle kunna vänta med att prata förens det var hennes tur men med tanke på hur många av barnen uppförde sig så är det KNAPPAST ett problem! Hon fick två nya kompisar och hon har haft en bra dag vilket är huvudsaken!
Det öste ner i Svedala imorse vilket innebar att när jag hade vait och lämnat Norah på dagis och kom fram till jobb så var mina strumpor genomvåta =(
Vi har skyltat om fönsterna på jobb idag, har varit allmänt lungt.

Fick idag en bekräftelse som jag igentligen viste men som på något sätt ändå blev ett slag i ansiktet. Nu vet jag iaf att vår vänskap inte betyder något för dig! Tråkigt bara att det i princip skulle kosta mig näsatn allt jag har innan du visad det!

Har äntligen fått en kallelse till Kian! Vi ska vara på sjukhuset fredag 15 och så får vi väll då reda på när operationen blir av. Dom säget att det är ett litet och rätt så ofarligt ingrepp mn som förälder så är man ju alltid orolig=/

Fick även besked idag av mormor att cellgifterna har hjälpt, tumören har stannat i växt så om alla provor går bra så ska hon få strålning om någon vecka. Håller tummarna att vi inte får fler dåliga nyheter nu.

Foton

Då var denna dagen också slut...... Har gjort om i butiken idag=) alltid roligt!
Kom hem, va ute och sprang och nu fastnade jag  här.
Imorgon ska jag vara i skolan med Norah. Hon ska få prova på att gå med de elever som ska börja ettan eftersom hon kanske ska börja ett år tidigare. Hon är så förväntansfull...är så roligt att se.
Kian var hos doktorn imorse eftersom han har problem med sina luftrör igen..... som vanligt så var det bara tt virus och han fick bara lite luftvidgande Ventolin. Jag undrar vilken idiot det var som kom på ordet virus?? Så fort barnen är sjuka så är det bara virus! Dom har 39 graders feber, hostar, snorar och vill inte äta men de kan inte få någon medecin för det är bara ett virus!!!!!


Har tömt kameran på bilder så nu har jag lite nya foton att lägga in.
Liam nyfödd.



Liam 5 veckor och bajsar =)





Fick hem min symaskin idag efter att mamma har haft den i typ 2 månader. Har jätte mycket som jag måste sy. Vet inte var jag ska börja bara......
Känner mig myckt bättre idag, inta alls så som jag kände mig igår och det är skönt! Tror jag att min stakars man också tycker=) Älskar dig mitt hjärta!

deppig

Usch...denna dagen har inte varit rolig. Har kännt mig jätte deppig och nere. Har gråtit flera gången idag och känner bara att allt allmänt är skit! Får ta mig samman så att det blir en bra start på den nya veckan.
Tråkigt att det ska bli så mycket sämre väder. Regn,blåst och massa moln =( Hoppas att de har fel och att det blir bra väder. Är lixom lite lättare att motionera då, inte så kul att va ute i ösregn men men jag har ju inget val kan bara hoppas på det bästa. Resultatet blev 6,7 kg på 12 dagar! Kunde hoppas att jag går ner lika myckt de kommande 12 dagarna!

Ska göra om i butiken imorgon tror jag, blir alltid gladare då =) 
nä ut och röka nu innan regnet kommer......
 

jippo

Då var denna dagen också snart slut. Jobbade imorse, känndes dock rätt så lönlöst eftersom där typ inte var något folk alls. Är så tråkigt att jobba när det har varit lönehelg. Då åker alla till stan och handlar istället. Vist är det alltid kul att åka till stan men folk tänker nog inte så mycket på att de måste gynna de butiker som finns i byn om man vill att de ska finnas kvar. Visst kan kanske vissa saker kosta en tjuga mer men kan det inte vara värt det om man slipper ligga och dra till stan?? Jag menar bensinen är inte gratis. Sen att någon kanske skulle ta och öppna lite roliga klädesbutiker eller en sko butik i byn....hade inte varit fel!
Har jobbat en del de sista dagarna med att sätta ihop ett program med lite events i butiken. Hoppas att det blir uppskattat och att folk nappar på det. Vi ska bla annat ha en "bröllopsmässa" i butiken då i gör upp brudbuketter. Kommer att bjuda in guldsmed som ska visa ringar, Catering som bjuder på smakprover, en tjej som gör handgjorda inbjudningskort och placeringskort mm så går ni i giftas tankar eller bara är nyfikna så kommer den att hållas i Septeber.

Jag har precis innan jag satt min varit ute och motionerat men det skulla jag nog väntat med. Hade ätit typ 20 min innan så jag fick håll! Vad har man lärt sig av det?? Jo ät inte innan du ska ut och jogga =)

Älskar verkligen det vädret vi har nu men varför finns det inget att hitta på?? Alla man känner har alltid bokat in vad de ska göra typ 5 veckor i förväg och inte hör de av sig till oss och frågar om vi vill med. Men när vi ska göra något så bjuder vi alla och alla tycker att det är så kul att träffas men vad sägs som att bjuda till lite själv?? Varför ska vi alltid vara dem som bjuder till?? Var eller varannan helg så har vi en längre tid bjudit folk på middag, Fester, uteaktiviteter mm. Det är väl inte så att man igentligen vill ha något tillbaka men när man ALDRIG får något tillbaka så blir det lite tröttsamt!!!

Jag saknar dig så jävla mycket! Du fanns alltid där och du hade alltid tid för mig. Finns aldrig någon som kommer att kunna ta din plats eller ens komma i närheten. Det har snart gått 6 månader, kan verkligen inte fatta det! Du berörde mitt hjärta och min själ som jag aldrig trodde var möjligt. Du fick mig alltid att skratta och må bra samtidigt som du kunde få mig så arg.  Du har alltid betyt mycket för mig men jag viste inte hur mycket förens den dagen du var borta!

Dagen

Vaknade med huvudvärk imorse=( Fanskapet vill inte släppa heller! Var länge sedan jag hade ett migrän anfall så jag hoppas att det inte utväcklas till det.
Har varit hos mamma i Vellinge idag. Skulle gå på loppisen och se om jag kunde hitta ett gamalt fint skåp som jag hade kunnat ha i butiken men loppisen var inte förens imorgon =(
Vi var nere en runda på tivolit så att barnen fick åka lite karuseller.
Har även varit en vända i butiken och gjort lite buketter tills imorgon och sen har jag bara slappat i soffan!
Har precis sett Fast and the Fourios 2 den var lide bra! Hade inte förväntat mig det eftersom 2:an sög!

Har inte tränat idag och har lite ångest men jag får väll ta dubbelt upp imorgon. Ställde mig på vågen imorse igen och nu har jag gått ner 6 kg på 11 dagar =) Fortsätter det såhär så kanske man kan skaffamindre bikini...hahaha.

ska lägga mig i soffan med mannen igen.....

RSS 2.0