Senare

Står och tittat in genom Barnkammarens fönster och inser att de har 50% på en tröja som jag vill ha till Kian. Får rusa in en runda sen och kanske ta en till Liam också=)

Pratade med Annika innan och som det ser ut så kommer hon och mosters älskling till oss över helgen =) Något som får en att bli glad och possitiv iallafall.
Barnen tjatar om att vi ska åka skridskor men jag har sagt att de får de boka med pappa då jag måste ha honom med. Ingen av barnen har åkt skridskor innan och jag vill inte stå själv med båda då.

På måndag ska jag förhoppningsvis in till Malmö och ha möta med högtidskläder. Ska boka lite med modevisning osv. Kanske ta en fika med en gamal kompis....se om han kan??

Imorgon har vi som sagt bröllopsdag och jag har nu bokat vad det blir så ni får veta imorgon=) Lite bilder ska jag också försöka att ta!

Ha en bra kväll!

Deppig??

Ännu en tråkig dag! Det märks verkligen att det är sportlov...inget folk ute. man sitter och läser tidning efter tidning och hoppas på¨att det ska komma in någon genom dörren. Hade inte skadat om den någon spenderade några tusen=) Som det känns nu hade man ju kunnat låsa dörren och gå hem...har haft 1 kund sen kl 8 imorse!!!!
Kallt och jävligt är det också....känner mig allmänt deppig och negativ idag!
Kan va för att det var en svår dag igår eller så är jag bara deprimerad??

Idag är syster i Trelleborg hos läkaren. Hoppas att allt går bra...vet att det var ett jobbigt beslut för dig!
Hoppas på att ni kommer hem till oss i helgen iaf!

Igår var Lillan hemma hos oss och passade barnen under dagen så att de skulle slippa skola och dagis. Är ju många barn som är hemma då det är sportlov. Barnen hade iaf haft jättekul och jag hjoppas att Lillan tyckte att det var ok iaf. Hon kommer imorgon eftermiddag och ska passa dem igen då vi har 4 årig bröllopsdag imorgon och har ju då som tradition att alltid göra den dagen speciell oavsätt vilken dag i veckan det är. Är ju inte samma sak om man väntar och firar det på lördagen.....Min tur är det iaf att planera i år och jag tror att det blir något lite mindre i år än förra eftersom nästa gång är det 5 år och man vill ju att det ska kännas lite mer storslaget. Vet dock inte riktigt vad vi ska göra än men det kommer väll under dagen imorgon.

Min vän

Idag skulle du ha fyllt 28 år. Känns så hemskt att skriva, 28 år och du finns inte kvar! Du skulle ju haft iaf 70 år till...ja jag vet att det blir 98 men va fan han hade levt av ren envishet=) Han var fan en av de mest envisa och tjurskalliga personer jag någonsin träffat men även det var del av din charm!
Saknar dig så oerhört mycket. Känns så jobbigt när man inte kan uttrycka sina känslor med ord. Man har lixom en tomhet som inte kan fyllas upp.
Jag hoppas så att du har en fin födelsedag där du nu är även om jag så innerligt hade velat fira den med dig!

Många skratt blev det!

Har haft en toppen helg. Tjejmiddagen var lyckad i fredags och igår kom Annika, Liam ,Tobbe och Jocke hem till oss. Spelade massor av spel och hade allmänt roligt. Jocke är en helt underbar människa och vilken jävla humor!! Har "känt" Jocke sen han var liten men trodde aldrig att han skulle växa upp och bli en sånn fin människa....man ska inte alltid dömma hunden efter håren! Ryck mig i svansen...:)
Har varit så mysigt att ha Liam här, han utväcklas så fort nu! Men han har tydligen gett sig fan på att han inte ska lära sig att säga moster.

Ibland undrar jag om det är meningen eller inte.....ska det vara så svårt alltid?? När ska man ge upp och ska man sluta kämpa fast man älskar någon? Har så mycket som snurrar i mitt huvud.......
Vi har haft världens bråk idag och jag känner att jag inte orkar att leva på et här sättt mer, något måste hända!

Är ledig imorgon men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på....känns som att detta äckliga vädret styr det mesta för tillfället. Sommar och sol är vad denna svensken längtar efter. Funderar dock lite på att åka in till Malmö och åka skridsko med mina änglar men jag är så jävla skeptisk till att sätta mig på bussen när det är så halt. Chauförerna kör som idioter och där är så många som lägger sig i diket.

DU FINNS I MINA TANKAR!




Tjejmiddag

Gud vad vi har varit genomsnoriga där hemma allihop! Jag har dock klarat mig lindrigast tror jag. Barnen har varit febriga, haft huvudvärk och halsont. Mannen har legat nerbäddad med kläder och hög feber ett par dagar men äntligen värkar det att vända!

Jag hade tjejmiddag där hemma igår. Riktigt roligt att tr'äffas lite allihopa fast jag var snorig och trött :( Blev tre rätter och på menyn stod:

Förrätt:
Hemma gjorda ostgratinerade vitlöksbröd och ostgaratinerade nachos.

Varmrätt:
Ungsstekta pikanost späckade kycklingfileer med Pommes, Stekta championer med exotisk mango sås och sallad.

Efterätt:
Choklad cheeskake med choklat chip cockies.

Skitgott men efterätten var nog inte riktigt min smak.

efter maten så hade jag bokat in sexparty:)
Vi en riktigt lyckad kväll om ni frågar mig=)

Har kommit på nu varför jag är så dålig på att lägga upp foton...jag bloggar oftast när jag är på jobb och jag har alla mina bilder hemma på datorn!

Idag ska Ebba ha 1 års kalas...stora tösen=)

Ikväll ska Annika, Liam, Tobbe och Jocke vara hemma hos oss och spela lite spel...myspys!

Ha en trevlig lördag!


Får vänta ett tag till...

Saker kan förändras så fort. Var så glad över att jag skulle bli moster och att jag skulle gå på bröllop i sommar men det får vänta ett tag alltihopa :( Jag hoppas bara att det blir det bästa möjliga av situationen och så får jag väll nöja mig med guldklimpen så länge! På tal om det så måste jag genast avbeställa doppresenten som jag hittat. Jävla tur att jag kom på det ingen rolig utgift i onödan.

Ska bli skitkul att ha hem tjejerna på fredag! Har fortfarande inte kommit på vad jag ska laga med det kommer förhoppningsvis....hade uppskattat lite goda recept!

Jag har ändrat om lite i butiken idag. Kännde att den kunde behöva ett lyft! På tal om lyft så är det andra saker som hade behövt lyftas!!! Kostar bara sådär multum med pengar som man inte har och även om jag hade haft pengarna så vet ifan om jag hade använt dem. Mitt samvete hade nog satt in dem på banken till mina älskade barn.
Tror att jag ska gå hem lite tidigare idag, Emilia börjar kl 2 så då rör jag mig hemmåt då jag har två små som inte mår bra. Kian har samma som innan och Norah är inne på sin andra dag med Migrän :( Igår kräkte hon nästan så ont hon hade, hoppas verkligen att det går över idag!

Har insett att jag är jävligt dålig på att lägga in bilder på min blogg måste ta och skärpa mig!

Snöar det igen??

Står på jobb och tittar ut genom fönstret och undrar när det ska sluta snöa?? De snackar om den globala uppvärminigen och att isen smälter. Man börjar undra om det inte är så att hela planeten kommer att få en ny istid istället??
Hade varit så underbart att få resa bort någonstans till värmen nu!

Lillkillen var på jobb med mig imorse. Han har antagligen ögoninflamation och kanske halsfluss. Blir nog läkaren imorgon em. Är dock imponerad över hur lång tid han har varit frisk denna gången!!

Jag hoppas verkligen att ni hittar en väg och löser det. Det krävs uppoffringar och arbete men i slutändan så är det värt det!

Min syster

Söndag och helgen är över igen..........
Har haft butiken öppen hela helgen så det har mestadels varit jobb. Har dock varit lite halvsegt...inte så mycket folk som det brukar men det har ju legat på en en söndag i år. Har en del rosor över helt fantastiskt fina rosor så jag hoppas att vi får sålt dem i början på veckan. Hade varit hemskt att behöva kasta dem!!

Jag måde inte alls bra igårkväll. När jag hade kommit ut ur duschen och fönade håret så började jag må jätteilla och fick grymma kramper i magen. Trodde att jag fått kräksjukan men som tur var klarade jag mig. Spenderade dock natten på soffan och sov inte så mycket eftersom illamåendet inte gick över förens imorse. Hatar verkligen allt som har med spyer och illamående att göra!

Förresten jag har nog glömt att berätta att jag varit och gjort en hårförlägning i onsdags så nu har jag långt och tjockt hår:) Älskar det, de är grymt duktiga nere på Svedala håratalje!!

Mannen ska se fotboll ikväll så jag blev mutad med massagen som jag skulle fått förra veckan =)  Sen får Jag  kasta igång en bra film i sovrummet sen istället för att sitta i soffan och mysa.
Blir ledig imorgon och det ska bli riktigt skönt! Syrran och Liam kommer och umgås med oss imorgon. Vet inte vad vi ska göra om vi håller oss i byn eller om vi drar in till stan?? Ska bara bli kul att umgås.
Tänk att vi en dag skulle få glädje av varann och att vi skulle bli så nära varann. Under vår uppväxt så har vi nästan bara bråkat, slagits och uttalat hårda ord mot varann. Under en tid kännde jag att jag gjorde allt för att hjälpa dig men du bara tog mig för givet. Idag har vi dock fått en helt underbar kontakt som jag värderar högt! Älskar dig Annika!

Jag är den sortens mäniska så kommer man mig nära in på så ger jag allt för den människan och den vänskapen. Mina vänner och min familj är mitt allt!
Har hakat upp mig på en vän som inte vill ha mig i sitt liv längre. Har man bettet sig illa så får man skylla sig själv men har man inte det så känns det bara jävligt fel.

Du: Folk behandlade dig/er så illa och dem pratar du med idag medans jag som stod vid er sida och aldrig har uttalat ett ont ord om er men behövde lite egentid, mig ände du ryggen?! Även om du inte vill så bryr jag mig för att jag älskar dig!

Veckans aktiviteter

Saknar min systerson och min syster sjukt mycket!!! Är lixom van att se dem iaf 1 gång i veckan och nu har vi inte setts på snart 2 veckor! Hoppas verkligen att hon kommer hem tidigare så att de kan komma hem till oss på söndag eller måndag. Tycker det ska bli så kul att det kommer en liten till...håller tummarna för en flicka!!! Har precis fått reda på att de nu är 4 st som ska ha bebis i sep/okt!! Riktig babyboom blir det ju=)

Var ledig igår, var inte meningen att jag skulle va det men mådde  inte riktigt bra så jag och Kian kurade ner oss i soffan när vi lämnat Norah på skolan.
Var jättetrött hela dagen och kände mig supertrött imorse också??

Mannen och Norah var precis inne en runda innan de skulle åka och tanka. Norah ska på dans idag så Kian ville vara hos A-G en stund. Skönt att Norahs dans börjar kl 6 så att man kan få tjus hem, hatar att promenera i detta vädret.

Vad händer annars i veckan då?? Imorgon har jag fullt upp med diverse saker och på kvällen så ska jag hem och hälsa på fam Ahlqvist.
Torsdag bli jobb och snitta på kvällen.
Fredag...lite osäker då vi inte har bokat något men jag hoppas på att träffa Anna och Jon då vi pratade ytligt om det för någon vecka sen.
Lördag ska vi hem till Jessica och Crille. Barnen ska leka och vi ska väll spela lite kort.
Söndag så ska Heike komma hem med sin dotter och hälsa på.
Veckorna går så fort.....

Alla hjärtans dag på söndag så det blir en full jobbevecka. Vi ska inte göra något alls. Vi brukar inte "fira" den dagen...har så många andra speciella dagar :)

Snart har vi däremot vår 4 åriga bröllopsdag!!!! Min tur att planera iår och jag är helt tom på ideer så kom gärna med förslag.

Nästa vecka är det tjejmiddag och ska jag va ärlig så vet jag inte vad jag ska laga heller...förslag sökes där med!

2 dagar i rad....

Oj vad helgen springer fort förbi när manär ledig och när man har kul. Känner ju dock att kroppen är lite sliten, man är inte riktigt van vid att hålla igång hela helgen nu för tiden :)

Fredagen var en underbar dag, barnen lät mig sova ända till halv 8. Vi hade en mysig frukost och sen tränade jag medans de byggde pärlplattor. Resten av dagen var bara massa mys och gos.
Påkvällen hade vi bjudit hit en dal vänner för att festa lite. Vi hade riktigt roligt, faktiskt länge sen jag hade så kul! Jag har massor utav roliga foton som jag lägger upp på facebooken i veckan. Fast vid närmre eftertanke så är där en del foton som jag kanske inte borde lägga upp=)
Lagom när alla hade gått hem vid halv 4 tiden så var det dax att hoppa i säng, finns inget som är skönare än att lägga sig i sängen efter en fest när man är riktigt trött.

Lördagen började tidigt, vaknade av att min man kom och var kelsjuk halv 9 på morgonen....tror aldrig att det har hänt innan. Han är en riktig sjusovare!! Sen var det upp och hoppa, gjorde mig iordning och ner till jobb en runda. Halv 2 var jag hos frisören och gjorde ett par små justeringar. Blv helnöjd och Anna gjorde in fin håruppsättning på mig då vi skulle på fest igen.
Det blev bestämt på lördagsnatten att vi  skulle till Jens och Sandra i skurup på inflyttningsfest.
Hade en trevlig kväll, gick lite lugnare till än på fredagen men det känns rätt så skönt idag. Åkte hem vid halv 2 tiden med någon tjej ifrån Malmö. Precis när hon lämnade av oss så började killen i baksättet att spy ner sig själv och hela bilen!!! Sjukt äkligt, tyckte grymt synd om tösen!
När vi kom in gick jag och satte mig vid tvn medans B la sig i sängen....10 min senare kommer han halvspringandes ut och även han behövde att tömma ut magens innehåll. Sen måde han dock bättre och gjorde mig sällskap i soffa.

Vaknade halv 9 i morse igen. Funderar på att åka in en runda på bröllopsmässan för att få lite insperation till vår kommande mässa men orkar jag?? Får ta mig en funderare och återkomma sen......


Förresten glömde ju skriva att jag ska bli moster=)


Varva ner....

En stor sten lättade percis ifrån hjärtat! Känns som att huvudet börjar snurra i normalvarv även om jag fortfarande har många saker att besluta i livet.

Jag är så grymt sugen på att flytta och inreda!!! Har lite planer när det gäller flytt som jag måste diskutera med hyresvärden och hoppas verkligen att de är inne på samma linje som vi och att vi får som vi vill, hade varit så underbart!!!! Måste kanske boka en dag då vi åker hem och pratar med dem. På tal om det så insåg jag precis att jag helt glömt bort att bjuda Linda på tjejmiddagen....måste göra det genast!!!!!

Insåg nu när jag pratat med henne att jag skulle inte ringt. Honligger på Teneriffa och solar och jag blev ju bara super avunsjuk!!!!!

Vem vet vi kanske åker någontans när vi har semester till sommaren??

Fortsätta att jobba lite kanske??


Leva livet??

Hur kan man vara så jävla dum att man går och ställer sig på jobb där man ska vara själv hela dagen utan ciggaretter när man är rökare?? Shit vad jag är röksugen!!!!!!! Inte en jävel är i närheten heller som man känner. Hoppas att manen skyndar sig hem ifrån jobb och kommer ner med några till mig!

Idag har jag fått iväg mailet till alla utställarna på mässan, så skönt att det börjar ta form. Har massor kvar att göra men det är roligt!

Då är man lågledig nu Fre, lör och söndag. Ska bli skönt att få sov imorgon. Barnen är hemma men jag har planerat att sova middag med dem efter att jag har tränat. Nice.
Ska bli kul att festa lite imorgon, var ett tag sen man träffa vänner och intog lite alcohol.
Sen blir det antagligen frissan på lördag igen, blev lite konstigt igår....vi testade något nytt och det var nog inte det bästa för mitt hår så jag får ta en tur dit i helgen.

Känner mig så kluven ett tag nu över vad jag vill och inte vill med mitt liv. Vill jag ha ett barn till?? Vill jag jobba med blommor resten av livet?? Vill jag ha kvar butiken eller satsa på något annat?? Boende mm. Är så mycket som snurrar runt i mitt huvud. Känner att jag måste få svar på allt snart!

Fick dock ett glädjande besked igår men som jag inte kan dela med mig av ännu...hatar att inte kunna berätta saker, jag håller på att spricka!


Ont

Oj vad mycket som har hänt idag och ändå så har det inte hänt något alls. Hur går det ihop??
Jag har fått nästan alla bokningarna klara till bröllopsmässan=) Högtidskläder, Gardenparty och Söderentertainment bekraftade idag!!!! Väntar bara på 3 svar sen kör vi igång! HÄRLIGT....

Anna jag hoppas att du fattar att du får masa ner din röv på mässan!!!!!

Det har varit riktigt lungt i butiken idag men vem vill ge sig ut för att handla blommor idag?? Jag hade ju inte gjort det eller någon annan stans för den delen, varm filt och en kopp te :)

Har ont i precis hela min kropp idag! Tränade i 1,5 timme på mitt Wii fit plus igår och det KÄNNS! Jag kan inte gå ordentligt,kan inte sätta eller ställa mig normalt...kunde knappt få på kläderna imorse! Trodde inte att det skulle ta så bra men jag är glad att det gör de ju. Kan dock inte träna idag då rörelseförmågan är lika med noll. Men imorgon är det dax igen!

På fedag är det party!!!!! Vi ska ha våra vänner hemma och faktiskt ha en ren supefest. Var längesen man hade en riktig baksmälla!!! Lär nog ångra att jag sagt det på lördag morgon men men det bli nog skoj!


Jag ska var helt ärlig och säga att jag saknar dig! Jag tänker mycket på dig och är orolig för dig, men så är det väll när man bryr sig!? varför gör jag det när du gjort klart för mig att jag inte passar i ditt liv???

Mina hjärtan


Wii

Det har varit en riktigt mysig helg! Annika ,Tobbe och Liam kom i lördags för att hämta Kian. Dom skulle låna honom över natten men istället så slutade det med att dom åkte till Vellinge för att hämta Lillan och övernattningssaker och så stannade alla här hemma. Jag och Kian var trötta rätt så tidigt och gickin och la oss i vår säng....så mysigt att sova med honom så tätt intill :) De andra hade inte lagt sig förens vid 2 tiden men vi hade inte hört dem utan sov som stockar! Lördag innebar pulkaåkning för barnen och sen hade jaggjort varm äpplepaj som väntade när de kom hem....väldigt uppskattat.

Idag har jag varit "ledig" Har jobbat hemifrån med mässan men har dock fått tid med barnen som just nu är ute i trädgården och plöjer i all snön!

Måste kräka av mig lite på mina barn.....jag är så jävla trött på att de alltid bråkar om allt!!!!! Jag blir dum i huvudet av allt jävla gnabb,gnäll och skrik! Hoppas att vi kan flytta snart så att de kan få vars ett rum iaf.

Jag har fått tränat på mitt Wii fit plus idag....jävligt roligt!!! 1 timme och 22 minuter :)

Imorgon är det jobb igen, hoppas att de har hunnit plöja vägarna så att man kan komma fram till jobb!
Ondag jobbar jag halva dagen och sen ska jag till frisören på em. Ska bli så skönt att få göra vid håret....ser ut som fan för tillfället!

Jag har lyckats smitta min käre man som kom hem tidigt ifrån jobb idag. Han ligger i sängen och vilar lite. Hoppas att barnen inte också blir sjuka.

Man formar sig egen framtid!

RSS 2.0