Uppdatering!

Lite skrivande och massor utav jobbande. Är en tuff period på jobb nu! Har varit Pingst och morsdag väldigt tätt samt att studenterna börjar imorgon och är två veckor framåt och sen är det midsommar....tiden bara springer iväg och jag hinner inte med!!!!
Jag har fotfarande inte hört något om butiken men det kommer väll.....Hoppas på att jag får sålt den innan september iaf:)
Har hittat flera jobb som jag hade velat söka men kan ju inte förens jag är av med butiken vilket känns lite tråkigt
:( Vi har dock bestämt oss för att rikta in oss på lite mer heminredning tills vi får butiken såld så det känns lite spännande. Just nu försöker jag att hitta ett företag som säljer väggtexter. Tycker att det är skitfint och hade velat ha det i butiken!

Igår var det mors dag. Vi jobbade tills två och sen bar det av hem för att förbereda middag då mamma, Annika,Lillan och Liam också kom. Det blev grillad, pikantost späckad fläskfile med nypotatis en mumsig sallad och gräddfil med gräslök..mums!
Mamma hade beställt paj så det blev blåbär/hallon paj med vaniljvisp till efterrätt. Sen känndes det som att man skulle sprängas! Vi hade en mysig dag och jag fick fina presenter av min familj :) Vacka blommor och en Hugo Boss parfym

Min lille prins fyller snart 4 år, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Han är ju min lilla bebis :( Vi ska  iaf ha öppet hus som vanligt och det bli på hans födelsedag den 20/6 11.00- 19.00. Så dem som vill kan bara dyka in!

Norah slutat snart skolan och efterr sommaren börjar hon 1:an på riktigt :/ E man gammal då?? Det känns lite så.....

På tal om mina hulliganer såska ju alla ha bebisar nu...känner 12 stycken som ska ha bebis mellan september-december...snacka om babyboom!!!

Vi köpte ju en chihuahua för ett tag sen och det går jättebra! Han är superduktig men attityd har han, lite aggressiv/kaxig lixom men det ska vi nog plocka av honom!

Ledig idag är jag iaf. Jag och Kian ska till läkaren idag och kolla hans socker. Han fickett rejält sockerfall i förra veckan på dagis så jag är lite orolig för honom men det hör väll till mammarollen antar jag att oroa sig alltid.
När vi kommer hem så tror jag att vi ska försöka att vila lite innan mannen oh snuttan kommer hem.

På onsdag ska jag jobbahalv dag då jag ska till läkaren och sen ska jag på bio med Lise och se den nya sex and the city filmen :)

huset fullt

Det har varit en riktigt mysig men intensiv helg. I fredags kom Lillan och hundarna som skulle spendera helgen hos oss. Det var en lugn dag på jobb så jag gick hem en timme tidigare och kunde hålla helg.
Lördagen innebar lite jobb på förmiddagen. Vi var duktiga och spackladei butiken så nu ska vi bara måla också:)
Efter jobb var det fullt hus här hemma. Förutom vi och lillan så kom Annika, liam och Heidi. Jerry och Timmy för att äta middag och umgås lite. När alla hade gått och barnen var lagda så hade jag och systern lite quallity time och såg Twilight.
På söndagen åkte vi och hämtade vår vovve. En creme färgad liten chihuahua som heter Messi. Världens sötaste!
Det har varit mycket jobb  eftersom banen har lite svårt arr anpassa sig men men.

Se om jag hinner skriva mer imorgon....

Jobbigt!

Nu var det verkligen längesen man skrev man vad gör man när man inte har någon ork??
Jag har inte alls mått bra den senaste tiden, allt är tråkigt och känns skit! Jag och Benny har haft det riktigt tufft nu ett tag och vi får se vart allt leder. Det är ju inte så att vi inte älskar varann men man kan inte alltid leva med den människan man älskar. Ibland undrar jag om vi inte skadar varann mer av att leva ihop?? Vi är så olika och prioriterar olika saker i livet. Orkar man gnabbas och bråka varje dag?? Usch..jag vet inte.

Barnen har varit inne i vars en trotsperiod där de inte lyssnar för fem öre! Norah är så jäkla sur alltid och långsint. Är så svart att förklara men jag vet fan inte vad jag ska göra med henne längre??? Om jag säger till henne för att hon har gjort något fel så käftar hon emot hela tiden... sen sätter hon sig och surar i timmar och vill inte prata om det och sen gråter hon sig till sömne för att hon är ledsen...vad gör man?? 
Kian är bara allmänt trotsig och skiter i vad man säger...på ett busigt vis. Tror inte att den pojken har en elak gen i sin kropp :) Men det är ju ändå jättejobbigt att han inte lyssnar.

Det sker en del förändringar på jobb framöver vilket gör att man funderar en massa på framtiden. Jag har bestämt mig för att sälja blomsterbutiken! Inte för att jag igentligen vill för jag tycker att det är jättejobbigt och mår jättedåligt över det men jag måste. Mina barn behöver mer av min tid och speciellt nu när Norah ska börja skolan. Sen vill vi kunna köpa vårt hus vilket vi inte kan då vi har lånet på butiken så det får bli såhär så länge. Så nu ska man söka jobb för första gången i sitt liv!! Jag har alltid fått jobben har inte direkt behövt att söka och jag har aldrig skrivit ett cv. Vill någon hjälpa mig så är ni varmt välkommna!!!
Känns inte som att det är så viktigt var jag jobbar då vi kommer att öppna eget om typ 5 år då barnen har blivit större igen så det är ju inte för alltid! Sen kommer jag ju ändå att få göra det som är kul då man gör brudbuketter osv på beställning ändå :)
Samtidigt så kan det ju ta 1 år innan vi hittat rätt köpare så man ska väll inte jaga upp sig i onödan.

ja allt känns bara mög rent ut sagt! det gör ju inte saken bättre att man är nere i en depression och känns som att man inte kan ta sig upp....Jag saknar Mange så fruktansvärt mycket!!!!!!!!

RSS 2.0