Shoppa möbler

Fick ett glädjande besked igår kväll....Annika och Liam ska äntligen flytta hem till oss i Sverige =) Är superglad att få dem nära så att vi inte förlorar så mycket tid ihop och så missar vi inte så mycket i Liams utveckling! Hoppas nu att allt kommer att gå bra och att Tobbe och Annika fixar detta ihop!!!! Känner en liten oro över vissa småsaker men det är nog mest för att man inte vill att det ska bli skit av det.

Jobbat för första dagen på länge idag. Inte direkt så att jag har slitit men det var skönt att vara tillbaka! Vi har fått en ny praktikant som heter Inger. Verkar vara en kär människa men lite tystlåten....å andra sidan vem hade inte varit det som ny i vårt sällskap?? hahaha.
Norah kom till jobb vid 3 så vi kunde gå och shoppa =) Vi har handlat massor av möbler till hennes dockhus, hon hade önskat sig pengar av alla så hon skulle kunna få ihop så mycket som möjligt till huset och det fick hon!! Hon har dock lite kvar och jag vet att hon kommer att få lite mer pengar så honkan handla lite till=) Tack så mycket alla kära vänner! Hon blev verkligen jätteglad!! Så när jag kom hem ifrån jobb idag så har jag suttit och hjälpt Norah med möblerna sen har jag satt in alla hennes nya bomärken i boken och packat upp de nya kläderna som kom fårn HM idag =) Love it!!
Var faktiskt lite till mig också denna gången=) Alltid lika kul med något nytt i garderoben!

Idag är det premiär för House. Älskar den serien!!!
Helgen närmar sig med stormsteg och jag börjar att få lite ångest för att åka! Tycker att det ska bli jättekul men det känns som att jag och Benny har träffats så lite de senaste veckorna och så ska vi var ifrån varann hela helgen men å andra sidan så kanske man blir lite saknad och blir man inte det så kan jag byta lås på dörren =) hahaha.

En vän var inne i butiken och pratade lite idag, han miste sin pappa igår! Vill bara säga att jag tänker på dig gubben, finns här!

Måste även påpeka att jag är glad för Diana och Robban som har hittat sitt drömhus och fått lånelöfte!! Håller tummarna att huset blir ert!

Norah 6 år

Min lilla älskling fyller 6 år idag! Kan verkligen inte fatta det. Känns som igår när hon låg i sin vagn och skrek 22 timmar om dygnet för att hon hade kolik! Saknar dock inte det men jag saknar min LILLA flicka=(
Imorse blv det frukost, paketer och en underbar sång på sängen. Det är tradition att man blir uppvaktad på sängen, gjorde min mamma alltid med mig med. Saknar faktiskt det, ingen som har gjort det sen barnen kom....liten hint kanske hjärtat!!!!!!
Har lekt med barnen nu hela morgonen och inväntar de första gästerna. Tror staktk att det blir Lillen och Ebba=)

Kalaset igår gick bra. Norah hade kul och överlag så var alla barnen snälla. Fans ju dock ett par undantag som gjorde att jag hade en fuktansvärd migrän igår!!!!! Den ligger fortfarande lite latent i bakhuvude så jag hoppas att den inte kommer igen! Måste säga att hade jag vetat att mina barn bär sig åt på det viset så hade jag aldrig lämnat dem utan stannat själv och sett till att de uppförde sig! Det är ju dock ej barnens fel utan föräldrarna som inte uppfostrat dem! Norah fick jättemånga fina paket så hon var helnöjd!

Vad ska man laga till middag idag?? Måste vara något som är lätt då här är öppet hus samt så tror jag att mormor och morfar äter med oss om mormor orkar. Hon är jättedålig nu igen=(


Kalas

Idag ska Norah ha sitt första stor barnkalas!!! De blir 20 flickor så vi har hyrt lokalen här på området. Var och hämtade nycklen igår så vi gjorde iordning redan då och skönt var det så det inte blir så stressigt idag=)
Imorgon fyller min stora tös 6 år! Helt otroligt så fort tiden går. Hon tappade sin första tand i fredags också=) Tur att hon hade tagit skolfotot innan....hahaha.

Det är en rätt så lugn vecka som väntar. Helgen ser jag dock fram emot då vi ska på mässa på Jylland=) Ska bli riktigt roligt, kommer dock att sakna min man och mina barn samtidigt så kan det vara skönt att bara få vara jag också!

Känns som att min halsfluss och förkyldning börjar att släppa =) Hade en så jävla jobbig hosta igår när jag la mig men det var ingen som lite Cocilana inte kunde bota!! Saknar min träning nu då jag har haft uppehåll pgr av förkyldningen men måndag är det dax igen eller vad säger du Lillen?? =)

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag har blivit så deppig, ledsen och lättiriterad. Vet att jag har mycket som snurrar i mitt huvud men jag hoppas att detta går över snart för det är inte kul att må på detta viset!
Alla nära mig säger till mig att jag har förändrats, att jag inte är samma galna Nettan längre men hur ska jag kunna vara det med allt som har hänt?? Jag vill dock hitta tillbaka till den livsglädjen som jag har haft, får väll försöka att ta mig i kragen. Kanske ska gå och prata med någon??

Ha en skön söndag!



Trött

Ingenting känns bra idag! Jag känner mig trött och hängig. Har ont i hela kroppen och det är jag givetvis van vid men samtidigt så känner jag mig jätte ledsen och deppig! Hatar verkligen att må såhär!
Varför vet jag inte, blir bara så emellanåt och det blir ju inte bättre av att man inte får stöd och kärlek hemmifrån. Är så trött på att allting ska vara så svart och vitt. Att inte kunna få lite kärlek och uppmuntran! Nå, istället får man höra....Ja men kom själv då. Kan man bli trött eller om jag behöver kärlek och ompysslas när man inte mår bra så vill man inte behöva ta det själv och inte be om det heller.
Är era män likadana?? Eller har jag bara hittat ett dåligt exemplar som inte kan ge mer än han får någongång??
Behövde bara skriva av mig lite är ju inte så lätt att prata med personen i fråga alltid speciellt inte den sista månaden då han har betet sig som han har konstant PMS!!!!!!!!!

Gick hem lite tidigare ifrån jobb idag, mår fortfarande inte braju men hoppas att det känns bättre imorgon då vi ska på dop hos Kaisa=)

Får väll gu ut och laga lite mat nu så vi iaf kan äta tillsammans även om det inte spelar någon roll för honom för sen så ska han väll sita vid datorn tills idol börjar då han har köpt nytt fotbollsspel y

Sjuker

Snorig, trött och helt utmattad i kroppen! Som tur är så kan jag vara hemma ifrån jobb idag då mamma och Diana båda är där. Kian mår heller inte super så han är hemma och gosar med sin mamma. Jag fattar int ehur jag kan vara så slut i hela min kropp?? Och ömmar gör den =( Konstant hungrig är jag också....gud så synd det är om mig..hahaha

Håller på att fibbla lite med hemsidan men jag har inte riktigt någon ork igentligen, känns som att den aldrig blir klar! Nico jag behöver hjälp!!!!!!! Min kamera gör dessutom inte som jag vill så alla bilderna ligger kvar på den, så typiskt!

Hade mit samtal med den där personen igår. Fick veta så mycket som jag inte visste eller bara har förträngt kanske?? Hur kunde du/ni?? Har bara en sak kvar att säga.....har alltid ståt på din sida men dagen du ljög för mig var dagen du förlorade mig!
Jag hoppas i af att jag kom i tid för att hjälpa den personen som behövde det som mest!!


Oron växer.....

Nu har vi äntligen fåt hem vår dator igen, var tydligen moderkortet om hade pajat. Jävla tur att vi hade försäkring på datorn=)

Ni hamnade på kräftskiva i lördags efter att vi hade varit hemma hos min svärmor. Hade sjukt roligt!!! Var inte hemma förens vid halv 4 så jag var död i söndags!

Har varit hemma idag, har inte måt bra de senaste dagarna så vi tog hela familjen till vårdcentralen och tur var det då tre av oss fick medecin mot halsfluss! Norah klarade sig som vanligt. Hon har ett riktigt bra imunförsvar till skillnad ifrån oss andra. Blir jobb för vår del imorgon men Kian får bli hemma från dagis ett par dagar innan pencilenen verkar så att han inte smittar barnen på dagis. Däremot så har läkaren skickat en remiss till Trelleborg då Norah har så mycket huvudvärk. Hon får även räliga herpesblåsor som de ska kolla på eftersom man inte får köpa munsårssalver till barn under 12 år. Fattar inte varför men men.

Var nere på jobb en runda imorse för att prata med Diana vilket var skönt! Har haft en del saker som har oroat mig sedan hon sa upp sig men nu känns det mycket bättre efter att ha pratat ordentligt. Har även hittat en tjej som ska komma och provjobba hos oss nästa tisdag så jag hoppas att allting går bra och att hon kommer att passa in hos oss.

Vi har haft rån i Svedala nu igen! Idag var det Guldsmedjan som blev rånat. En butik som ligger på gå gatan mitt under ljusa dagen! Fattar inte hur folk tänker?? Tack och lov så blev ingen skadad, hoppas att de fick tag i dem denna gången så att det inte fortsätter!!! Man blir ju lite orolig när det har varit så mycket på så kort tid!

Skulle ut och gå med Lillen idag men jag känner mig inte på topp och hon skulle kolla på ett hus så vi sköt upp det till imorgon istället. Är mycket grejor på gång i helgen. Ska på Kaisas dop på lördag, Norah har kalas på söndag och måndag kommer all släkt och vänner då hon fyller år. Er som vi inte har hunnit bestämma med så har vi som vanligt öppet hus hela dagen så det är bara att dyka upp.

Är lite nervös inför mitt samtal ikväll men det är något som jag känner att jag måste göra! Jag kunde inte hjälpa dig men jag kan kanse hjälpa din nästa.......

Mest skit

Lördag igen och denna veckan har gått jättefort!
Har varit mycket motionerande och mycket jobb så jag har varit helt slut på kvällarna, däckat vid 8 typ varje kväll.

I torsdags hade vi bröllopsafton. Var riktigt mysigt=) Var en del folk men lite mer hade inte skadat. Vi hade gjort upp jätte fina saker och jag känner mig helnöjd med det. Vi blev även stylade av frisörerna så man kännde sig helsnygg!
Blev dock lite smått agressiv då vi stängde och skulle packa ner det stora tältet, vår hjälp döck inte upp!!!! Men tack vara Lonny så behövde vi inte stå här halva natten, Jätte tack! Det var guld värt.

Dagen igår började hyfsat bra men jag fick mig en riktig chock på eftermiddagen! Diana som jobbar hos oss kom in och sa upp sig!!! Var inte dirrekt väntat om man säger så =/ Har lite blandade känslor över det hela. Är givetvis glad för hennes skull att hon har fått heltid i Vellinge men samtidigt så ville ju vi ha kvar henne här. Hur kommer det att gå nu?? Vi måste hitta personal och det omgående eftersom det snart är  Allahelgon, fars dag, jul och nyår så det är ju inte direkt den tiden jag känner var så lämplig att sluta. Känner lite att vi sitter i skiten men vad gör man?? Har så mycket jag igentligen känner över detta både bra och dåligt men jag var inte var jag ska börja eller sluta!
Hände en del andra sakor igår som heller inte var possitiva så det var helt enkelt ingen bra dag!

Idag ska vi hem till Bennys mamma och hans syster då de har fyllt år, annars händer det inte mucket idag. Ut och gå ikväll antagligen.

Ha en bra dag!

Hemmadag

Är hemma med pojken idag, känner mig lite småkrasslig och Kian är inte heller på topp men har iaf ingen feber. Va och lämnade Norah på skolan och är på jobb nu då jag ska prata med Diana om ett par saker. Har lite andra ärenden att uträtta idag också. Måste handla doppressent till Kajsa, Jeans till Kian, kolla upp dockskåpet till Norah och så måste vi ha hem lite mat i kylskåpet. Idag lär det bli spagetti och köttfärssås med massor av vitlök!!!

Ska nog ut och gå med Lillen ikväll också, är så mysigt med våra kvällsrunder. Man får lixom rensat huvudet och kroppen mår så bra efteråt.

Måste verkligen klippa min son idag!!! han har blivit så långhårig, ser snart ut som en Hedenhös.....hahaha

Lördag ska vi hem till svärmor och svägerskan då båda har fyllt år så ska de ha lite kalas. Kan bara hoppas att man slipper vissa dryga männsikor =/ men så är det väll alltid???

För första året sen vi blev ihop så är jag helt nollad ang vad jag ska köpa till min älskade i födelsedagspresent och julklapp. Brukar alltid veta det typ ett halvår innan men jag är helt lost i år. några bra förslag??

Min träning och kostomläggning de senaste 3 veckorna har gett resultat =) -7,4 kg så jävla skönt!!! Fy vilken tränningsvärk jag har i min bröstkorg och rygg sen sjukgymnasten igår!

Nu är Kian uttråkad så jag får aktivera honom!!
Ha en bra dag!

Måndag

Helgerna går alltid helt för fort och nu är det måndag igen!

Var ute med mormor och morfar på resturang i lördags, var jättemysigt. Är nog första gången vi umgås på det sättet. Alltså som vuxna typ på parmiddag. Det blev en superkväll iaf.

Söndagen bestod mest av jobb! Jag och mamma åkte en runda till Skurup och sen vidare till affären för att göra lite jobb så att jag kan vara ledig imorgon =) Känns som att jag behöver det ändå eftersom Kian är jätte roslig i rören och jag börjar att få grymt ont i min hals.....inte roligt!!! Hoppas att det inte blir värre iaf.
Kvällen avslutades dock med att mannen fick en skön ryggmasage. Fy fan vilken underbar fru jag är =)

Ska ut med Lillen och gå efter jobb idag =) Har även varit hos min sjukgymnast idag igen. Skönt att få allting på deras rätta platser. Min hand har dock blivit mycket bättre!

Torsdag mellan 15.00- 20.00 ska vi som sagt ha Bröllop/fest kväll på jobb. Kommer att vara flera olika utställare så jag hoppas att många av er dyker upp!!!!
Har iaf fått butiken i nästan topp trim =)

Saknar min syster och Liam jättemycket!!!!!!!!! Kom hem nu!!!!!!!!!!

Vi har bara varandra!

Nu är det fredagsmys om det så är det sista jag gör =). Jobbar dock helgen men fredag är alltid skönt. Diana och Robban kommer hem till oss idag och lirar lite, hör och häpna utan barn!!! Inga barn så långt ögat kan nå, är ju inte så att det händer så ofta dirrekt!
Idag kommer även the cable gubbe. Ska äntlligen få upp vår parabol!! =) Kommer sitta klistrad där hädanefter!

Kian börjar att bli jättesnorig och hostig. Hoppas att det håller sig som det är nu iaf. Är inte roligt när de blir sjuka=(
Det går jättebra för Norah i skolan något som oroar mig är dock att hon umgås med killarna från 6:an!!!!!! Fattar ni?? Alla killarna vet vad hon heter, pratar och leker med henne.  Jag fattar ingentigt! Men dom får nog ta och passa sig annars kommer mamma Nettan!!!!!

Har inte direkt hänt så mycket i veckan, har varit ute och motionerat en del med Lillen, fan va duktiga vi är! Säger bara 2011!!! hahaha.

Imorgon efter jobb så ska vi ut och äta med mormor och morfar. Dom Fick ett valfritt resturang besök av oss i julklapp men har inte utnyttjat det än så på lördag bär det av mot Trelleborg och två lejon (tror jag det heter). Jag själv hade ju typ valt St Marcus, Pers krog eller något liknande men men de fick själv välja! Ska bli mysigt iaf=)

Söndag inga planer förutom att vi ska ut och motionera. Känns som att tiden bara springer iväg! Kan inte fatta allt som händer. Barnen har blivit så stora, vi har haft affären 1 år, Vi har varit gifta i snart 4 år, Min älskade vän har snart varit borta i 1 år. Man måste ta till vara på den tiden vi har och försöka att njuta av den!

Ha en underbar helg!

Datorlös

Då blev det ett faktum igår, vi får leva utan dator i nästan 3 veckor! Tur att jag har en på jobb=) Tror att det är grafikkortet som pajat och som tur är så tecknade vi 3 års garanti på den! Fan va redig man är ibland.

Somnade tidigt igår, var verkligen helt utmattad! Känner mig dock lite piggare idag men får se hur jag känner mig när halva dagen har gått?? Kan dock förstå nu varför...Jag har minskat mitt matintag till 1/4 av vad jag åt förr plus att jag har mens för första gången på 3 år så det kan ju helt enkelt vara att denna svensken har järnbrist?? Tror jag ska skaffa lite järntabletter!

Idag ska jag och handla blommor med Lillen och Ebba nu på morgonen. Vid lunch kommer Nilla och ikväll är det idol=) Me like a lot så denna dagen ska väll förhoppningsvis bli bra!

Så skönt att få träffa och bara hålla om dig imorse, har saknat dig så mycket gumman! Love You.

Får ta och jobba lite nu.....

Vakna!!!

Då var det dop för Colin igår. Lätt den häftigaste prästen jag någonsin sett =) Allt gick som det skulle förutom att han inte skrek i kyrkan. När vi kom hem så hann jag inte mer än in genom dörren då Lillen ringde, dax att ut och motionera!!! Efterlängtad middag blev det sen som bestod av wok med kycklingfile.

Jag var så trött imorse och är det fortfarande! Känns som att jag går i en dimma idag. Kan knappast hålla ögonen uppe och mina ben vill inte bära mig. Blir lite träning när jag kommer hem sen blir det nog tidig säng idag!

Imorgon ska Lillen och jag iväg och handla blommor, kanske jobba en liten stund och så ska jag träffa Nilla. Hoppas att någon vill följa med ut och gå imogon. Är roligare när men är två =)

Onsdag ska mannen iväg och se fotboll så det är bara jag och kidsen! Mysigt!!

Ha en skön måndag =)

Oberoende

Det blev en tidig morgon idag. Var på job redan halv 8 och packade ut! Har två brudbuketter som ska hämtas nu på förmiddagen så jag blev tvungen att gå hit och göra klar det sista nu på morgonen. Känner nog av det sen ikväll, men imorgon ska jag sova...tror jag. Berors på när Colins dop börjar??

Igår var vi hemma hos Diana och Robban och spelade Canasta. Alltid lika kul och Robban är alltid lika seg!!!!! Men vi vann 1 gång iaf. Hade varit kul om spänningen fortsatte så att det blev en spännande final =)

Idag ska hjärtat iväg och se fotboll och Micke ska köra go cart så jag och Lillen ska ha myskväll! Varför har man inte det oftare? Varför träffas vi tjejer inte mer än vi gör? Känns som att så många kretsar sitt liv runt deras män, dom måste vara med alltid och när dom är hemma så kan man inte hitta på något utan då ska man alltid vara med dem. Så var det inte förr, kommer ni ihåg på den tiden då det alltid var tjejerna och så fick killen träffa dig när dagen var slut. Jag vet ju att det inte funkar så när man har ett seriöst förhållande eller när man har barn men jag tycker dock att vi ska ta oss i kragen och inte vara så beroende av tiden med våra män! Vännerna är dock det viktigaste vi har! Dagen då mannen lämnar dig  om det så är skillsmässa, dödsfall eller något annat så står man ensam kvar.....

Imorgon är det som sagt dop för Colin. Ska bli mysigt just för att det är en av mina närmstas barn men igentligen så är dop så tråkigt! Den tiden som man sitter i kyrkan är så dryg och sövande! Som tur är så brukar det vara en liten bjudning efteråt och förhoppningsvis så är där någon trevlig människa att prata med och andra mindre trevliga men så är det alltid på sådanna tillställningar man får helt enkelt bite ihop!
Däremot så får jag nog ta och ringa Milla sen då jag har glömt tid och plats...hahaha tror att jag börjar bli senil!

Som det regnar ute, himmlen har öppnat sig totalt! Drömde inatt att en Tornado skulle svepa över svedala. Kan ju hoppas att den drömmen inte stämde eftersom den tog det mesta med sig på vägen, min affär klarade sig dock=)

Nä ni får ha en mysig lördag allihop sö hörs vi!

Bröllopskväll

Va på Ullared igår=) Så jävla roligt! Hade kunnat flytta upp bara för att bo granne med varuhuset. Hittade massor av fina sakor till barnen vilket resulterade i att jag har stått och packat in julklappar hela förmiddagen. När jag hade varit och lämnat barnen så tog jag en långrunda sen var det bara hem och börja packa in.

Den 17/9 mellan 15-20 ska vi ma "bröllopsmässa" på jobb. Vilket innebär att vi kommer att ha buketter uppgjorda för insperation. vi har även bjudit in guldsmed, frisör, catering, band mfl som kommer att vara på plats. Jag hoppas verkligen att så många så möjligt kommer, även de som inte ska gifta sig utan kanske bara tittar förbi ändå! Jag räknar iaf med att mina vänner dyker upp och ger lite moraliskt stöd! Everybody is welcome!!!!!



RSS 2.0