Min älskade son!

Min älskade son fyllde idag 4 år, tiden går så fort att man inte hinner med!!! Jag vill inte att de ska bli större nu, att Norah blev "stor" hade jag inte så mycket att säga till om men min lille pojke börjar också bli det nu och det känns lite tufft! Vi har iaf haft 2 helt underbara dagar ihop och Kian är super nöjd med allt! Finns ingen bättre känsla an att se sina barn vara lyckliga och glada!
Ni fyller mitt liv med oerhörd glädje mina små barn. Älskar er så!!

Vi fick ett helt underbart besked i fredags...vi ska flytta!!! Inte så långt då. Två hus bort men där är ett sovrum till och ett extra badrum:) Vi får ju absolut inte glömma att tillägga BADKAR:) Så flyttlastet går väll i början på Augusti!!!!!

Snart e det sommarrock!!!! Ska bli riktigt kul:)

Känns bra att ha haft en possitiv helg efter allt skit som varit men det tar vi en annan gång....

Kram på er.

I love it!!

Det är SOMMAR!!!!! Så jävla gytt :) Idag har jag jobba till 2 sen har jag,barnen och Jery varit på badet och fått lite sol...LOVE IT. Det blev bad,sol och glass innan det bar av hemåt för att hämta Messi som var hos Christel då han inte får vara på badet. Middagen idag bestod av pannbiffar och mos, enkelt och gott. Myser med barnen nu å de vräker i sig sitt lördagsgodis.

Imorgon väntar mer sol och bad och därefter bär det av till Vellinge för att fira lillasystern som fyller 15 år idag. Stort grattis till dig min älskade syster!
Funderar faktisk på om jag ska ta en runda i trädgården imorgon....om jag orkar??

Måndag innebär läkarbesök i Trelleborg som jag inte alls ser fram emot men hoppas så inneligt på ett bra besked!!!!
Onsdag är det trivselkväll på skolan med Norah och sen är det elg igen känns det som.

Får återgå till soffmyset nu så ha en mysig helg!
Kram på er

RSS 2.0