Hemmakväll

Fredag var en riktigt rolig dag på jobb! Hade masor att göra, var länge sedan det var så kul=)
Kvällen bestod av Idol och god mat. Blev dock inte så mycket myskäll då B hade ont i magen och vi smågnabbade hela tiden! Tråkigt men vissa dagar är det så.

Jobb idag var inte riktigt lika roligt. Kände mig så besviken, ledsen och arg.....yvärr kan jag inte skriva varför här men det känns mycket bättre nu iaf!
Benny är på Emilias maskerad fest ikväll utklädd till Bond. Riktigt stilig är han min man=) Skulle dit tillsammans men har som sagt inte hunnit fixa kläder och så är det ju jobb imorgon. Men det känns helt ok, kan vara skönt att vara helt själv hemma och bara slappa en kväll....händer ju inte så ofta!
Hoppas dock på riktigt många roliga foton!!!!!

Lillen ringde precis och ville ha med mig till Törringe är jättesugen på att få gå ut och festa, dansa men inte idag! Får ta det en dag snart gumman =)
Sen är ju mamma, mormor och moster också där ute så man hade väll inte kunnat släppa helt loss!

Imorgon är det skylltsöndag, ska bli mysigt! Hoppas att det kommer mycket folk ochatt et blir uppskattat!
Jag, mamma och Annika ska jobba. Lillan ska servera glögg och Bengt är tomte som delar ut godis till barnen. Vi har ett stort tält ute på gatan där vi har bänkar med glögg och andra delen av tälten har vi kransar, julpynt mm. Kommer även ha massor av julmusik!! Har ni inget för er så titta gärna förbi =)



Mina hulliganer


Torsdag

Igår var det julkrans kurs på kvällen. Var riktigt roligt! Vi fnissa och pratade så mycker allihop så vi blev klara lite sent bara=) Var hemma vid tio och somnade nästan direkt. Vaknade imorse av att klockan ringde och jag vände mig om för att säga till Benny att han skulle stänga av sin jävla klocka men fick tyvärr inse att det var min väckarklocka som ringde=( Var nog lite trött..hahaha.
Ny dag på jobbet men vi har hunnit göra det mesta som vi skall göra så jag tror att vi kan ta det lite lungt idag. Skönt så inför helgen=) Blir att snitta ikväll men Inger kommer och hjälper oss så det ska nog gå fort!

Pratade med Benny imorse ang festen på lördag. Sa att han fick gå själv då jag inte har hunnit att åka till stan för att hitta kläder. Är maskeradfest så jag kan ju inte ta vad som helst och eftersom jag jobbar helt tiden så får det vara så tyvärr! Jag får väll hyra en film eller något och sitta i min ensamhet =(
Lite deprimerande....

Söndag är det skyltsöndag. Ska bli mysigt =) Hoppas att väderet håller!!

Fotona

Fick gjort nästan allt som jag skulle under gårdagen men det lilla som blev över får vi ta idag! Fick dock en hemsk migrän igår kväll som har hållt i  sig halva natten. Första gången det har påverkat min sömn =(

Nickolaj var hemma hos oss igår kväll och skulle hjälpa mig fixa det sista på hemsidan, kan ju vara på tiden då den skulle varit färdig för ett år sen men jag har velat lite. Blev dock lite ledsen när jag insåg att massor av mina bilder var borta! Alla brudbuketter som jag gjort i sommar. Bröllopsmässan...ja allat som var viktigt i princip! Hoppas så att det går att hacka fram de bilderna på något sätt!
Middagen igår bestod av varma mackor, så jävla gott! Har inte ätit det på år och dar känns det som. Vet dock inte vad jag ska äta idag??
Blir en sen dag då vi har kurs efter jobb idag, ska göra dörrkransar. Ska bli roligt!

Måste säga att jag äre så nöjd med butiken!!! Så fint, jag kan lova att har man ingen julstämning så får man det...måste komma och titta Kristina!!!!!

Nä får ta mig i kragen och börja jobba!!!!

helg

Vår dator är isönder igen så jag har inte kunnat skriva på ett litet tag men förhoppningsvis så fungerar den ikväll igen=) Nicko kommer hem till oss och ska fixa samt hjälpa mig att få till det sista på vår hemsida!!!

Helgen....ja vad hände??
Fredag hade vi bara en mysig hemmakväll med god mat, idol och tända ljus...mysigt!
Lördag jobbade jag på dagen och sen kom Liam till oss, skulle passa honom över natten. Micke och Ebba kom förbi och lekte med oss en runda vilket var väldigt trevligt. Sen var det läggdax för lilleman.
Söndagen bestod av väckning kl 7 då Liam ville ha välling. Sen bar det av till Ikea för lite inhandling av värmeljus och batterier till butiken. Annika och Tobbe kom och hämtade busfröet vid 6 tiden sen vár det soffan som kallade!

Måndagen var även den en dag som blev full av aktiviteter. Skulle igentligen vara ledig men jag och mamma skulle fixa lite småsaker som resulterade i att jag var hemma halv 6. Vi var i Hbg och tittade på blommor, Burlöv center och fixa lite saker till mamma. Hittade även julklapp till min svärmor. Oxie och hämtade grejor och tillbaka till affären. Var helt slut igårkväll!!!

Vaknade imorse och hade jätteont i halsen=( Kan inte bli kass nu.....finns inte tid! 

Lovley

Dagen har bara flugit förbi. Har haft massor att göra på jobb men nu är butiken jul klar och fin=) Är så mysigt med julen...älskar julen!
Ska lägga upp bilderna till helgen på skyltningen.
Tyvärr är jag ju ensam om det här hemma men jag kämpar för att mina barn ska få julstämmning och jultraditioner. Kan iofs förstå när man inte är uppväxt med jultraditioner men då kan man vara en bättre förälder själv och göra något fint för sina barn ju=)
Har faktiskt planerat in en julbaks dag i år då hela familjen ska göra det tillsammans...kan bli mysigt!

Hoppas verkligen att allt löser sig nu jag kämpar hela tiden men ibland känns det som att jag bara trampar vatten och inte kommer någonstans!!!!!! Jag vill ju så gärna detta, ska man bara släppa sina drömmar??

Min diet har det inte gått så bra med den senaste veckan )= Har inte funkat med verken maten eller träningen men jag ska nog hitta energin snart igen ska ni se! Måste ta oss i kragen frugan lilla=)

Jag vill göra något roligt...är lite trött på vardagen men samtidigt så vet jag inte vad det roliga skulle vara??? men jag vill träffa mina vänner oftare....var ska man få tiden ifrån??

För första gången på länge så känner jag mig tom på känslor. Har haft så mycket ilska och sorg inom mig som jag äntligen känner att jag har fått ut. Känns så skönt!!! Måste kanske lätta på trycket lite oftare=)

Imorgon är vi två hela dagen på jobb...skönt, blir inte lika stressigt. Men det blir en lång dag som vanligt på torsdagar! Hoppas dock att denna stormen är över till dess och innan morgonen så att barnen inte får det så jobbigt när vi ska till skola och dagis. Mina underbara änglar....


Ny dag

Igår var en jobbig dag för många men avslutningen på dagen var fin och du hade gillat det! Var skönt att få vara omgiven av alla vänner och familj. Tack alla som ringde och skrev till mig igår, uppsakttar det jättemycket!


Idag är en ny dag med nya utmaningar!
Ska jula inne i butiken idag =) Har sett fram emot detta länge nu!!!

Mange

1 år har gått och värken tårarna eller saknaden har blivit mindre. 1 år sen man fick det hämska samtalet som jag inte trodde var sant och som förändrade hela mitt liv. Jag förstod inte...ville inte förstå. Hur kunde det hända? Varför lät vi det ske?? Är så mycker frågor som har snurrat i huvudet under detta året. 
Jag kommer aldrig att glömma bilden jag har i mitt huvud då vi var inne på bårhuset och tog avsked. Men samtidigt så var det något som jag behövde att göra för min egen skull, för att jag skulle kunna bearbeta allt som hände.

Jag har tagit på min en stor skuld för att du inte finns med oss längre. Du bad om min hjälp och jag fanns inte där för dig. Kommer aldrig att förlåta mig själv för det men har idag insett att jag inte kan göra något åt det längre. Jag vet ju att det fanns många fler anledningar till att det blev som det blev men man klandra väll alltid sig själv hårdast.
Något av det som har varit alldra jobbigast är alla rykten om hur och varför allt skedde. Varför kan folk inte bara få låta dig vila i frid?? Varför smutskasta dig och ditt rykte? Varför starta massa onödiga bråk? Tycker att folk borde tänka två gånger innan de agerar om de vill hedra dig och ditt minne.

Du var en av de absolut viktigaste männsikorna i mitt liv. Där finns ingen som känner mig som du gjorde, var inget om mig som du inte visste. Kunde prata med dig om allt. Du dömde aldrig, du bara lyssnade och fanns där men var är du nu?? Nu är där bara en tom plats, det ända som finns kvar är alla minnena. Så många underbara och roliga minnen men fast det har gått 1 år så gör det fortfarande ont att tänka på det då saknade är större.

En dag kommer vi att ses igen min vän. Den dagen vet jag att du kommer att ta emot mig med ett leende och det kommer att vara en befrilse att få känna sig trygg i din famn igen!




Jag saknar dig så fruktansvärt mycket Mange. Skulle göra allt i min makt för att få se ditt ansikte eller för att få höra din röst igen!!!! 


Helg igen

Igår vad det idol =) måste säga att jag är lite konfunderad över hur folk tänker =/  Erik ich Reza är de absolut bästa i tävlingen så är det ju bara men hur kan Tove vara favorit?? Hon uppträder tråkigt, har tråkig röst och ser ut som en nerpundan snorunge!!! Tycker absolut att det var rätt att Eddie åkte denna gången men sen får det ju va Toves tur?? Jaja vi får se hur det slutar. 

Var hemma en runda hos Christel igår och grattulerade henne på den stora dagen. Fattar inte hur hon klarar att ta sig igenom detta. Hon måste vara den starkaste människa jag känner! Hur mycket vi andra än sörjer eller mår dåligt så är det inget gemtemot att förlora sitt barn!!! Alla vi som har barn vet precis vad jag menar och ni som inte har märker det den dagen ni får. Att mista sitt barn är det absolut värsta som kan ske i ens liv!

Lördag morgon består av frukost i butiken famför datorn=)
Ikväll kommer Linda hem till oss på middag, mysigt!

Söndag ska vi julskylta i butiken så helgen är bokad iaf!

Ha en bra dag!

Mycket som snurrar

Torsdag vilket innebär långdag. Förutom att vi ska hämta snitt ikväll så ska vi även ha kundkväll. Får se om det dyker upp någon?? Är iaf öppet mellan 19.30-21.00 hade varit kul om ni tittade förbi=)
Imorgon ska vi göra dörrkransar till julen och på söndag ska vi julskylta=) Älskar julen!!!!!!!!

Var hos frissan igår=) Känns så skönt när det är helt ny vid gjort. Älskar den känslan.
Dom är grymt duktiga inne på Svedala Håratelje!!! Jag går själv till Anna men de andra tjejerna är också bra.

Denna helgen blir lugn för vår del. Myskväll på fredag och middag me Linda på lördag.

Har så mycket jag går och spänner mig för nu. Fasar inför måndag mitt sinnestilstånd kommer nog inte att vara så bra! Hur ska man kunna bearbeta något som man inte förstår och inte vill släppa??
Har så mycket som har hänt med mormor. Vet inte var jag ska börja eller sluta, men det känns inte riktigt som att det kommer att sluta bra! Hon har fått mer Cancer och den hon har haft har kommit tillbaka. Får berätta om det en annan dag orkar inte skriva om det nu.

Mina små gryn hade sånguppvisning för mig igårkväll. Dom är ju så söta att man bara smälter!

Ha en superdag, för det ska jag!


Du är patetisk

Onsdag igen, veckorna bara springer iväg! Man hinner inte med sin fam, vänner eller sig själv känns det som. På tal om vänner så måste jag ta mig tid och träffa Milla en dag, var evigheter sen!

Jag och B har det väldigt bra för tillfället. Alla förhållande går upp och ner och just nu är det bara upp. Är bara rädd att det ska vända igen för fort, men han håller förhoppningsvis sig i skinnet=) Hjärtat var och fick sin spruta igår så nu är ju svinet i honom borta...hahaha. Han mår dock lite halvdant idag. Värk och feber men det går väll snart över.
Jag skulle också ta min idag men jag fick avboka cellprover samt att jag ska till frisören idag så jag får se om det blir tid över till sprutan??? Annars så kommer det väll en reservtid till alla som inte kunnat??

Var med Norah igår hos en specialist i Tbg. Hon har mycket migrän så vi hade fått en tid till henne. Dom gick igenom i och gjorde massa tester. Kollade så att hon inte hade några tumörer, balansproblem mm. Skönt att det inte var något alvarligt iaf! Vi fick ett schema vi ska fylla i med hennes huvudvärk som vi sen ska skicka in i Augusti så att de kan kolla vidare på det.



Att du inte har gått vidare i ditt liv?? Finns inget i ditt liv som intresserar mig men tydligen så är jag så jävla bra att du inte kan låta bli!!!

Fridag

Ledig idag ilket är väldigt skönt eftersom vi har jobbat hela helgen. Har varit en rolig helg att jobba då det har börjat att ta fart igen men gud så trött jag var igår!!! Var på 25-års fest hos Micke i lördags och var inte i säng förens vid 4 så när jag gick till jobb halv 8 var jag inte i mitt esse! Men jag mådde som jag förtjänade så det var bara att bita ihop!

Blev en lyckad fest tycker jag, Gamla vänner, dricka, mat och massa dansande=)
hade kul ända tills någon började prata med mig angående Mange. Jag och B hade en diskussion på natten vilket var rätt så skönt. Känns som att vi förstår varann bättre nu...hoppas bara att det håller i sig!

Blev en väldigt lugn dag igår när jag kom hem. Lagade god middag till familjen, tände lite ljus och mös. B blev glad för sin pressent =)

Idag ska jag träffa Annika och Liam. De är påväg hit nu och sen dycker nog Ebba och hennes mamma också in=)
Blir en lugn och skön dag, en runda ner i byn kanske??
Har faktiskt varit lide duktig och dammat av huset imorse, med andra ord så har jag gjort allt jag behöver idag..hahaha.

Vad ska man laga till middag idag då?? Blir nog hemmalagad mos och köttbullar...tror jag!

Vi har gjort planer nu inför nyår! Bli hemma hos Micke, Lillen och Ebba, vi 4, Jonas och min syster och hennes familj hoppas jag. Kommer att bli super mysigt!!!

Dagen efter

Står på jobb och måste erkänna att jag känner mig absolut inte i toppform. Var på 25 års fest igår, hade jättekul men det blev lite väl sent då jag kulle jobba idag. Var inte i säng förens kl 4 och det snurrar fortfarande lite i huvudet. 
Det kostar att ligga på topp, är det inte så??? 

Blir hem sen och fira min älskade man med barnen då det är farsdag! Älskar dig hjärtat, du är mitt allt!

Blir ett kort inlägg idag, har ingen ork så se yaa

Helg

Min älskade man fyllde år igår. Äntligen kunde han få sin present.....han fick en ny tattuering av mig och barnen. Han blev jätteglad, var det bästa han kunde få sa han=) Känns bra när man lyckas!!

Då var det fredag idag...god middag, idol och mys=)
Undrar vad det blir för tema denna gången?? Hoppas faktiskt på ballader....

Imorgon är det jobb och sen bär det av till Micke och hans 25 års fest med Bettan och Daniel.

Söndag blir det jobb då det är farsdag. Sen blir det väll en god middag här hemma kan jag kanske tänka mig.


Fasar dock lite inför festen. Ska inte dricka så mycket då jag ska upp och jobba men varje gång jag dricker så någon gång under kvällen brister det och tårarna bara väller fram. Jag kan verkligen inte hjälpa det, hatar att gråta men det bara kommer. Saknade och känslorna kommer väll fram tydligare då??

Ska vara ledig på måndag eller iaf halva måndag, vad ska man hitt på då??

Julpynta.....

Gud vad jag var trött imorse. Ville inte gå upp och ändå så somnade jag 8 igår kväll! Måste börja ta vitaminer hahaha.

Norah har varit hemma hos AG idag då hon har ont i armen efter sprutan igår, stackare! Men hon har inte fått feber eller något sådant så hon har klarat sig rätt så lindrigt.

Dagen på jobb har gått jättefort.
Jessica kom och fikade med mig här på jobb imorse. Mysigt då vi inte träffats på länge. Gottegrisarna åket till Thiland nu...men jag är INTE avundsjuk =)
Sen har allt bara gått fort. Har gjort begravnings arrangemang till imorgon och och packat upp lite krukor sen var kl 5...var tog dagen vägen??
Jag känner så för att ta fram allt det nya och julpynta hela butiken men det är kanske lite tidigt??? Har iaf fått in Amaryllis i både snitt och kruka nu så man känner att julen är på väg!

Hittade en julklapp till min mamma idag=) Tror att det blir perfekt till henne! Hoppas bara att hon också tycker det.

Då fyller min älskade man år imorgon....längtar så tills han får sin present...ska bli kul att höra reaktionen=)
Är ju dock inte hemma eftersom det är långdag imorgon men men.


Gråa dagar

Har börjat med ett underligt fenomen. Vaknar runt 6 varje morgon fast kl inte ringer förens halv 7. Vad är det för fel på mig, inre stress kanske?? I vilket fall som så är det drygt. Behöver ju min skönhetssömn=)

Denna dagen är så grå och tråkig!! För att inte prata om kall. Man märker verkligen på kunderna att de håller sig inne så mycker det bara går.
Fick en hel pall med varor idag som inte skulle komma förens nästa vecka så nu är hela arbetsrummet belamrat med lådor. Hoppas bara att allt är helt eftersom han välte hela pallen när han skulle köra av den från lastbilen!!!!! Ni skulle set mitt ansiktsuttryck, måste varit väldigt kul =)

Norah har varit och blivit vaccinerad nu på eftermiddagen. Hoppas att hon håller sig frisk nu, hon blir aldrig dålig så bara för det blir hon väll det av sprutan. Hon hade iaf varit jätteduktig, men det är hon alltid min stora tös!

Bli ut och gå med frugan efter jobb och sen hem och laga spagetti och köttfärssås så barnen har det till middag imorgon. Usch var inte bar att tänka på mat, är så grymt hungrig!!!

Är så nöjd med vad mannen ska få i present men kan inte skriva det förens på torsdag då han läser min blogg!!!


Hade varit en perfekt dag för ett possitivt besked =)


Om man skulle ta och jobba lite till.....


Fick precis ett possitivt besked även om det kanske inte var det jag mena att jag ville ha... Killen som har rånat butiken är fast och har erkännt brottet=) Lite rättvisa finns kanske trots allt!




presenter

Har spenderat dagen i stan med Lillen, Norah och Ebba. Mysigt när vi flickor kan göra något tillsammans. Fick handlat presenter till Benny och till Tobbe. Benny fyller år på torsdag och Tobbe fyllde år i fredags så han får sin present i efterskott. Tyvärr så är jag inte hemma på torsdag och kan fira min man då jag jobbar 8-22. Hoppas att ni andra kan fira min älskling åt mig=)
Fick även handlat en klänning till mig själv som jag ska ha på lördag. Har inte handlat något till mig själv på evigheter så det kändes lite kul.

Vi ska på 25 års fest på lördag, ska bli kul! Hoppas bara att alla kan hålla sig i skinnet så att inte kvällen blir förstörd!
Sen är det farsdag på söndag så då är det dax för jobb igen. Sen blir det förhoppningsvis en god middag på kvällen.

Fick tillbaka Kians foton idag, de blev jättebra!!! =) Så kul när båda blir toppen på sina bilder.

Jag håller på att bli super snorig...igen!!! Hoppas att det försvinner fort. Norah verkar iaf lite bättre idag. Hon har iaf ännu ingen feber så det är ju bra.

Väntar fortfarande med spänning på beskedet, vill så gärna så jag hoppas att det inte blir ett negativt besked. Är väll jobbigt när man väntar och väntar och så gärna vill något!! Ahhhh

Har bestämt mig.

Helgen bara flyger förbi. Igår kom som sagt Annika med följe hit, var mysigt att träffa alla 3. Vi spelade TP tjejer mot killar som vanligt så fick B alla de lätta frågorna och de vann!!!  Men vi tar igen det nästa gång=)
Då var det söndag igen men denna gången blir helgen lite längre då jag är ledig imorgon =)


Skrev i mitt inlägg igår ang B och våra barn. Jag har nått den punkten nu då jag känner att det måste bli en ändraing om vi ska finnas kvar i varandras liv. Jag är inte människan som går att manipulera eller som gör något som jag inte vill. Det ska bli ändring nu, jag vill ha mina barn hos mig så ofta jag kan och om du inte vill det så vet  du var dörren är. Hoppas givetvis att du ändrar på dig för jag vet att du inte vill leva utan mig och jag vill igentligen inte leva utan dig men mina barn kommer först.


Vi ska som sagt till stan jag, diktatorn och våra hulliganer =) Norah får följa med imorgon då hon inte ska till skolan men Kian blir det dagis för. Ska nog bli riktigt skönt för honom då han inte var där på hela förra veckan. Han är fortfarande hostig men inte alls som innan nu låter det som normal hosta. Norah har däremot fått Kians räliga hosta nu. Stackare, har hon feber imorgon så bokar vi en tid. Norah är aldrig sjuk....har inte vatt på typ 1 år så när hon blir kass, då blir hon riktigt kass.
Ska i vilket fall som bli skönt att komma iväg en runda, tror att vi behöver att prata av oss båda två!?

Har precis ätit middag nu. Blev korv stroganoff och ris och imorgon blir det kycklingfile med curry. Skönt att ha det fixat och klart i förväg=)

Hoppas att det blir en riktigt rolig arbetsvecka med mycket folk. Är ju fars dag på söndag också, barnen fick förra året följa med ner på Mia och Nettas och själv välja ut vad de ville ge honom så jag undrar om jag inte ska låte dem välja själv i år igen??

Hoppas att ni har en skön söndags kväll!

RSS 2.0