Du är patetisk

Onsdag igen, veckorna bara springer iväg! Man hinner inte med sin fam, vänner eller sig själv känns det som. På tal om vänner så måste jag ta mig tid och träffa Milla en dag, var evigheter sen!

Jag och B har det väldigt bra för tillfället. Alla förhållande går upp och ner och just nu är det bara upp. Är bara rädd att det ska vända igen för fort, men han håller förhoppningsvis sig i skinnet=) Hjärtat var och fick sin spruta igår så nu är ju svinet i honom borta...hahaha. Han mår dock lite halvdant idag. Värk och feber men det går väll snart över.
Jag skulle också ta min idag men jag fick avboka cellprover samt att jag ska till frisören idag så jag får se om det blir tid över till sprutan??? Annars så kommer det väll en reservtid till alla som inte kunnat??

Var med Norah igår hos en specialist i Tbg. Hon har mycket migrän så vi hade fått en tid till henne. Dom gick igenom i och gjorde massa tester. Kollade så att hon inte hade några tumörer, balansproblem mm. Skönt att det inte var något alvarligt iaf! Vi fick ett schema vi ska fylla i med hennes huvudvärk som vi sen ska skicka in i Augusti så att de kan kolla vidare på det.



Att du inte har gått vidare i ditt liv?? Finns inget i ditt liv som intresserar mig men tydligen så är jag så jävla bra att du inte kan låta bli!!!

Kommentarer
Postat av: Milla

mmmmm det tycker jag ...



love u puss

2009-11-11 @ 15:28:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0