Försvinn!!

Massor att göra på jobb...det har vi! Jag och Emilia är helt slut när dagarna är över men roligt är det :) Sen så vet man ju att ledighet väntar söndag och måndag!!! Riktigt nice ska det bli.

Verkade lite biter i mitt förra inlägg...för ovanligeheterna skull då haha. Men jag skanar min vän väldigt mycke. Vet dock nu att hon inte är på topp och behöver vara lite för sig själv och va med sin familj. Vill bara att du ska veta att jag finns här!

Däremot så är jag lite bitter över att Norahs biologiska bihang har börjat att röra sig i min umgängeskrets igen! När ska han fatta och hålla sig borta?? Finns ingen somjag hatar högre än honom så illa som han har gjort mig och min dotter....Önskar ärligt att han försvann från jordens yta!

Lördag ska vi ha påskmiddag här hemma. Mormor orkar inte i år vilket jag förstår även om det blir tomt utan henne och morfar. Vi ska iaf inte ha någon traditionell sill middag utan det står grillat på menyn:)  Syrran och Liam kommer hit och stannar tills måndag så det blir att åka in med barnen på tivolit på söndag. Dom kommer tycka det är skitkul att det har satt igång nu! Ska även bli kul att träffa Jessica...är inte så ofta vi hinner att ses!


Påsk...

Påskvecka på jobb betyder mycket jobb:) Barnen är hemma med sin pappa då han och barnen har påsklov hihi.
Tror att det blir lite cyklande för deras del idag??
Själv så är det jobb och sen träning som gäller...hoppas att jag hinner idag bara! SKa även bort och byta barnens skor...köpte en storlek för liten till båda. Måste även hitta en vårjacka till Kian men alla jag sett har varit så tråkiga! Vet ni var det finns en snygg jacka till en 4 årig pojke??

På torsdag sätter sesongen igång. Som vanligt är första platsen jägersro men jag ska inte jobba denna helgen då vi har fullt upp här. Får se om mannen ska jobba lite??
Vet inte om jag ska köpa godis eller leksak i påskägget i år?? Barnen får ju så mycket godis av alla andra....

Ska va ärlig och säga att jag känner mig bortglömd. Jag vet att vi båda har mycket att stå i men någon gång kan man ringa tillbaka eller skicka ett sms!

Ny dag tack!

Idag är verkligen inte min dag!!! Har inte hänt något speciellt utan dagen känns bara pest!!
Jag vaknade imorse och ville inte resa mig ur sängen. Kian kom in och ville mysa men jag orkade inte gå upp så jag låg kvar i en halvtimme extra.
Min praktikant är sjuk och jag hade glömt köpa lunch så det fick bli pizza rakt över gatan och hur kul ar det när man försöker att vara nyttig??
Fick ett drygt samtal idag på jobb men det löser väll sig.
Skulle gå och träna kl 15 idag men jag får hoppa på det med....
längtar tills dagen är slut och jag får krypa ner i sängen igen!

Usch vad jag låter negativ men va fan jag vill bara ha lite possitiva händelser nu, Man får vad man förtjänar brukar folk säga men jag tycker fan att jag förtjänar bättre än vad jag får!!!

Näste vecka är det påsk och för första året på många så ska mormor och morfar inte ha sin traditionella påskmiddag. Mormor mår inte bra och behöver vila upp sig men det känns ändå tråkigt....det är ju tradition!
Tror att det bli påsk hemma hos oss med grillning!? Får se om vädret håller.



Syskonmys

Annika och Liam har varit hos oss sen i söndags och ska åka hem idag. Lilla Liam har inte sovit så gott de senaste nätterna så man är lite trött men det är alltid så kul när de är här!
Igår blev det mys med barnen i byn på förmiddagen. Sen kom Christel och Jerry och snackade skit och drack kaffe. 16.00 Var det tattueraren som väntade och sen var dagen förbi.

Man känner sig lite öm och mör i kroppen idag. Jag och syrran var och gaddade oss igår:) Jag skulle rätta till en gammal som inte blev bra. Gjorde min första sittning igår men har typ 3-4 st kvar....mindre roligt! Syrran gaddade över idiotens namn och fick en snygg svart panter iställer:) Vi båda blev nöjda och var dö trötta när vi kom hem. Nästa sittning är om tre veckor då syrran också ska med och kanske påbörja nästa projekt.

Jag är så uttråkad idag....har inte något att göra på jobb...jo lite kunder men har inget att göra emellan dem!!! Tråkigt men va fan dagen är väll snart slut. Mys i soffan väntar ikväll tror jag. Vi har ju haft gäster nu i några dagar så att somna på mannens bröst i soffan hade suttit fint idag :)

Har haft lite pms de senaste dagarna och har inte haft det på överlänge så jag hoppas att jag får min mens snart...eller gör jag det? Annars så betyder ju det att vi ska ha bebis...vet inte riktigt vad jag ska hoppas på i detta läget.

Vad väntar i veckan då?? Imorgon är det jobb och sen träning på Rehab. Torsdag...jobb sen är det helg och jag vet ännu inte vad som händer. Tror att jag ska gå på barnteater med Kian på lördag....Norah är förstor men jag tror att Kian tycker det är kul.

Kalas för Liam

Lördag kväll och jag sitter vid datorn.....svaret är nej, jag har inget liv :)

Idag har vi firat Liams 1 års dag, mosters snutte har blivit stor!! Han fick massor av fina paketer som han blev jätteglad för. Av oss fick han en trehjuling fast som han kan ha redan nu då där är handtag så att Annika kan köra honom, lite svårt att förklara men han kommer att älska den. Som han springer där hemma nu. Det är så roligt att se men samtidigt så inser man hur fort tiden går.
Annika skulle ut ikväll så mamma skulle ha Liam och då fick vi Jocke...hihi, Benny och Liam är nere i byn och spelar biljard medans jag sitter här och myser då barnen ligger och sover. Grabbarna ska åka in och hämta Annika i stan kl 03.00 men då sover jag gott!
Imorgon kommer Liam också till oss med mamma då vi ska åta frukost allihopa vid 11 tiden. Sen ska vi vidare på barnloppis kl 13.00. Hoppas vi hittar lite kul saker :) Sen blir det familjemys för hela slanten!!!

Mormor och morfar var också på kalaset men mormor såg inte alls ut att må bra...inte morfar heller för den delen. Hade önskat så att de bara kunde få ha det bra nu och att allt elendet skulle vara slut! Hoppas iaf att de har något possitivt att säga om mormors nästa röntgen....håll tummarna!

Måndag ska jag vara ledig :) Bara slappa på dagen, ska och träna mär Benny kommer hem och sen blir det ner och gadda mig.

Tattoo...

Jag är så sjukt uttråkad!!! Vi har skyltat fönster, städat, snittat, plantat mm de senaste dagarna och min pall med krukor har fortfarande inte kommit  ( den kommer imorgon) så nu står jag här på jobb och har typ ingenting att göra.....ska dock tvätta över golven men sen då??
Usch idag är det inte mycket söm känns så kul men jag blir rätt så deppig när jag står sj en hel dag och inte har någon att prata med.
Snart är det påsk och då blir det massor att göra i butiken....undrar om det blir Mormor på påskafton eller hur det blir i år och om min man jobbar på tivolit eller om han är ledig? Får väll veta det i slutet av nästa vecka antar jag.

Idag ska mannen och barnen åka till Citygross och storhandla. Då brikar middagen bli Pölsemannen för barnen vilket de tycker är rena lyxen:) Kul hur en sådan sak kan förändras genom åren. Lyx för mig är att vakna och få äta en riktig frukostbuffe med massor att välja på. Älskar frukost, tror att det är den bästa måltiden på dagen.
Om tre veckor ska vi åka på mässa på Jyland och där finns precis en sådan frukostbuffe som jag pratar om ska bli riktigt nice!!

På måndag ska jag gadda mig, lite nervös är jag eftersom sist jag var inne så gjorde det sjukt ont!!! Men jag har inte mycket val då en kompis gaddade mig men sabbade hela sidan på mig och har inte velat rättat ill det efteråt så nu har jag bokat tid och ska få den vidgjord!
Kommer bilder så fort den är klar men det kommer att ta lite tid då vi ska ha 3 sittningar med tre veckors mellanrum.

Är så glad för din skull gumman, du ska se allt kommer att gå toppen bra=)


Sömniga ögon

Som jag har drömt inatt, tror att jag har gråtit en skvätt i sömnen då jag hade svårt att öppna ögonen imorse. Trode först att jag hade fått ögoninflamation men som tur är så var det inte det.
Norah har varit kass i sin hals LÄNGE nu och igår ringde läkaren och sa att hon kunde få pencilin då proverna kommit tillbaka, Så skönt för henne!

Det kommer ingen pall med krukor idag heller så jag får ringa och kolla med Tove vad som gör att det dröjer. Får väll ta och skylta lite fönster idag istället, har dock ingen motivation till det idag då man var inställd på annat.

Saknar mig syster och min älskade systerson :( Se om de kan komma och va lite hos oss nästa vecka????

Saknad

Fick precis reda på att alla bilderna från mässan gick att rädda, Superglad blev jag!!!!!!!

Jag har valt att plocka bort dina inlägg då jag inte vill ha dig i mitt liv på något sätt vilket jag har gjort klart för dig!

Jerry har varit här idag och hälsat på. Alltid kul att ses=)
Imorgon är det den 16:de igen :( Alltid ett tufft datum. Har saknat dig grymt mycket den senaste tiden. Visst är du alltid saknsd men vissa dagar är värre än andra.....
Hade kunnat ge allt för att få ha ett av våra samtal igen. Våra telefonsamtal som varade i flera timmar och innehöll allt och inget. Utan dig blir hjärtat aldrig helt!

Det är över nu.

Har haft massor att göra så jag har verkligen inte hunnit skriv! Jag har som vi säkert vet vid det här laget haft en bröllopsmässa att arranger som har tagit all min vakna tid...och även tiden då jag skulle sovit!!
Har varit bokningar med företag, modevisning, koreografi, blommor, skisser, you name it.
Men gud så lycket det blev!!! Så mycket folk det kom och alla utställarna var nöjda. Modevisningen blev superbra!!! Norah var så duktig hela dagen och riktigt profsig såg hon ut på scenen.  Jag är faktiskt riktigt stolt och nöjd med allt=)
Vad blir nästa projekt då?? Får fundera lite på det.....

I lördags efter mässan bar det av mot Trelleborg då mormor fyllde 65 och morfar 62. Alltid mysigt att komma hem till mormor, det är lixom speciellt på något sätt...ja ni vet säkert hur jag menar. Blev dock en rätt så kort visit då barnen var helt slut!

Idag har jag och praktikanten börjat påska lite i butiken. Känns som att den behövde en riktig genomgång. Har vi tur så får vi pallen med de nya krukorna imorgon så vi kan göra klart resten av butiken.

På lördag fyller vårt lilla charmtroll 1 år!!! Tiden går så fort, fattar inte att Kian ska bli 4 och Norah 7.Mina små bebisar blir ju stora helt för fort!

Varför skicka ett sms nu att man ångrar sitt beteende?? Är det inte lite sent!!! Du gjorde ett val som kostade dig 3 av dina närmsta vänner och då får själv stå ditt kast!

Måndag

Swisch sa det och helgen var förbi. Måndag, ny vecka och Massor att göra!!!

Veckan börjar med att jag får gå med Norah till läkaren 9.30. Hon har så ont i sin lilla hals och har haft det hela helgen :( Hoppas att det är någonting så att hon får pencilin annras så säger de ju bara virus och så kan de inget göra!
Sen ska jag vara hos doktorn 10.30. och sen bär det av till jobb. Ska göra vid i butiken idag samt att alla tävlingsformulären måste bli klara. Har en hel del samtal som jag också måste ringa men det blir säkert bra :/
Måste även ner till Folketshus för att rita upp en skiss över lokalen. Ikväll måste jag och mannen samanställa musik till modevisningen samt musik som ska spelas i entren och i lokalen.
Ska även ner och tränna på gymet idag. Första dagen i mitt nya liv...kan man säga så?? Måste fan bli ett slut på den här jojo bantningen. Är bara så svårt....men det ska nog gå!!
Känns som att dygnen har helt för lite timmar!!!!


Satt och läste tillbaka på gamla inlägg från tiden då du lämnade oss. Det var så hemskt att läsa och tårarna bara rann....
Visst saknar jag dig så det gör ont men jag mår iaf bättre än vad jag gjorde då vilket jag är glad för. Jag var inte psykiskt stabil och jag var jätte deprimerad. Allt det känns lite bättre nu man lär sig väll att hantera smärtan och leva med den......

Nu är det helg.

Står på jobb och äter frukost. Var precis inne på Ica och köpte bullar och middag till ikväll. När jag kommer fram till kassan så var det 3 st framför mig men som vanligt så börjar kassan klydda, någon ska hämta post och pet atomaten går sönder.....fattar inte hur allt alltid kan klydda i den butiken?? Kom perecis på att jag glömde att köpa lördagsgodis till barnen så jag måste in igen efter jobb!!!!

Igår hade vi mycket att göra i butiken och tiden bara sprang iväg så jag och Emilia fick jobba över en liten stund. När jag kom hem lagade mannen middag medans jag skulle ta en varm och skön dusch...trodde jag! Inget varmvatten :( Fick bli en snabb dusch och som jag frös!!!! Blev en god middag och en bra film på kvällen med en sovande man i knäet :)

Det var riktigt segt att komma upp imorse men imorgon ska jag få ligga och dra mig lite. 
Efter jobb ska barnen hämtas och sen i em kommer Suko och hans son hem så barnen får leka lite. Blir spagetti och köttfärssås till middag då jag inte orkar laga något avancerat idag och blandfärsen var billig.

Imorgon tror jag att det bär av till Burlöv Center....ska bara bearbeta mannen=) Hade behövt ett par saker till mässan sen hade det varit kul att bara göra något! Igentligen vill jag in till hem och trädgårdsmässan idag men där är ingen som vill gå med mig.

Nästa vecka blir det full rulle i butiken och med mässan. Kanske tur att vi får en praktikant då=)  

Livet går vidare...

Mitt förra inlägg var väldigt bittert och jag står för vad jag skrev men vissa saker kanske jag skulle hållt för mig själv...gjort är gjort. Annika och Liam har iaf fått flyttat sina saker och har det nu bra hos mamma vilket är huvudsaken för mig! Hoppas verkligen att allt ordnar ssig för dem och att de snart kan få sitt eget där de kan börja om på ny kula.

Igår var jag inne med alla modellerna för modevisningen och provade ut kläder. Det var riktigt roligt och jag tror att det kommer att bli lyckat!
Har lagt ner så mycket jobb på den här mässan och har massor med jobb kvar. Har så mycket som snurrar i huvudet hela tiden och man vill att allt ska vara perfekt så jag hoppas på bästa resultat.
På onsdag nästa veka ska vi träffas och gå igenom koreografin och sen är det nästa n tid :)

Nä ska springa iväg på ett möte med frisörerna nu så jag får skriva mer ikväll!
Ha en bra dag!

Störda människa!!!

Fy fan vilken vidrig människa du e! Kan inte förstå att jag har stöttat och försökt att hjälpa dig, Du e fan inte värd skiten under mina skor!
Alla har någon gång blivit sårade och dumpade man det är ingen ursäkt för dig äkliga beteende!
Hur fan kan man kasta ut någon på gatan som har ett litet barn efter att hon har gett upp allt för dig då du lovade guld och gröna skogar och sen betede dig som ett rövhål!
Kom ALDRIG och säg att du älskat värken Annika eller Liam. Att du tar honom som din egen son....bullshit!!! Jag hoppas innerligt att du aldrig får ett eget barn som du kan utsätta för dina psykotiska utbrott!!!
Du kommer aldrig att hitta någon som vill leva med dig, du e fan psykiskt störd...SÖK HJÄLP!!!!


5 dagar

Oj, nu var det hela fem dagar sen jag skrev =/ Tiden bara springer förbi!

Vi hade 4 årig bröllopsdag i trosdags. Även kallad Blomsterbröllop. Vi båda jobbade på dagen och vår lilla barnflicka kom inte förens vid halv 4. Vi åkte in och bowlade på Big Bowl, hör och häpna.....Nettan vann sin första bowlingmatch någonsin=) Sen gick de utför de andra runderna men jag vann iaf första!!!! Efter bowlingwn så åkte vi och åt på Rådhuskällaren. Blev filè frossa för oss båda men jag måste säga att det var inte speciellt gott! Tycker att det har varit gott innan men det var faktiskt en besvikelse denna gången. Efter resturangbesöket åkte vi hem då vi båda skulle upp tidigt dagen efter men det var en mysig kväll. Den ända besvikelsen var att jag hade glömt min kamera hemma=( Så det blir inga bilder denna gången!!

I fredags kom Annika, Jocke och Liam hem till oss och skulle stanna över helgen. Blev massor av god mat, sällskapsspel och trevligt sällskap! Jag kan vist det drick cola normalt!!!!! =)
Blev så tomt hemma i söndags när de åkte hem. Jag och barnen njöt en stund av tystnaden men sen kändes det lite tomt.

Igår åkte jag in till Malmö för att ha möte med Stiliga högtidsklder/Romantica. Vi planerade modevisningen lite grann och kom fram till en del beslut. Sen åkte jag och Milla en riúnda till Ikea, tog en snabb fika och köpte lite tyg! Tack Milla. Jag spenderade kvällen åt att leta modeller. Behöver 5 killar och 10 tjejer men jag tror att jag har det hela fixat nu! Ska bli så roligt!!!!!
Idag blir en lång dag på jobb, jag är själv och det verkar så lungt på gatan så jag vet inte riktigt hur jag ska fördriva tiden?? Vet dock att det kommer en fotograf som ska ta bilder till en intervju som kommer i tidningen i morgon??
Torsdag em blir att åka inn till malmö då alla modeller ska prova ut kläder.
Annars så händer det nog inte så mycket denna veckan! Blir en lugn hemmahelg tror jag=)


Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat.

RSS 2.0