Jul

Julen är över och snart är allt tillbaka till det vanliga, bara nyår kvar.

Har haft mycket på jobb den senaste veckan..riktigt roligt men man har lixom inte tid att sätta sig och skriva=/
Julafton var vi som vanligt hemma hos mormor. Alltid lika mysigt, är ingen riktig jul utan att vara där hemma! Fick många fina julklappar =)
Juldagen var syster och hennes familj här och myste lite. Barnen skulle ha hjälp med alla sina saker men det var en lugt och skön dag.
Annandagen var vi inne i stan och tokshoppade för alla presentkort=) Var riktigt kul att kunna ahndla till sig sj för en gångs skull! Sen kom Bettan och Daniel hit på kvällen...åt middag och spelade spel. Hade roligt=)
Som vanligt så kan min man inte sluta dricka i tid utan måste alltid bli toppad så dagen idag är inte riktigt lika rolig =( Jag har varit uppe med barnen sedan 8 och varit med Norah en runda i stan medans han har knappt gått upp ur sängen....ligger fortfarande nerbäddad i soffan!!! Ska ärligt talat bli skönt att få komma till jobb imorgon, känns hemskt att säga så men sanningen svider.
Fam Lundin kommer hit och äter Taco ikväll, mysigt!

Jobb väntar som sagt mån-torsdag. Mycket att göra inför nyår...ska bli kul=)
Nyårsafton bli hemma hos fam Lundin med alla barnen. Ska bli mysigt!


Är det över?? Ska jag släppa?? Orkar jag mer??

Födelsedag

Igår blev man ännu ett år älder...hela 26 år! Stora steg mot 30 men är fortfarande närmre 25=)
Började med att jag fick present av mannen oh barnen på morgonen. 2000:- på Burlöv center=) Gissa om hon ska shoppa??? Sen blev det frukost på jobb med mamma. Fick ett jättefint Cartier guldarmband och en smides kristalkrona.....blev superglad!!!
Lunchen med tjejerna på jobb fick jag ännu mer presentkort....och fick presentkort och pengar av resten av släkten med=) Ska verkligen bli kul att kunna uppdatera garderoben!
Jag hade en riktig superdag....hela dagen var perfekt, bästa födelsedagen jag haft tror jag. På kvällen hade jag och mannen hemma mys med god middag, bra film och massor utav mys!
Tack så mycket allihopa....älskar er!!!

Idag har jag jobbat 8-16. Har varit en bra dag idag med=) Börjar få riktigt julkänslor och för första gången på länge så känner jag mig riktigt lycklig!! Får ta vara på den känslan då man inte har den så ofta!

Imorgon är det jobb 12-16. Sen kommer mormor och morfar samt resten av min familj på kalas. Mysigt!

Snart är det jul =) Längtar till julaftons morgon.....

Ha en bra kväll mina vänner!

Jul??

Söndagen blev en supermysig dag!!!! Jag och barnen tog busen till stan. Gick och tittade på tomtar och allt annat juligt=) Var såhärligt ochvi njöt alla tre! Sen mötte vi upp mamma och Lillan på triangeln, gick tillsammans ner för gå gatan. Mötes upp av Hjärtat och Tobbe. Tillsammans gick vi alla och åt på Casa Mia, såjävla god carbonara!!!!
Sen gick vi bort till Stortorget och såg lucia, åt lussekatter och drack varm oboy. Var bästa lussefirandet någonsin!!! Var så kul att se hur fachinerad Kian var av showen.

Igår var jag och syrran i stan och handlade julklappar! Var mysigt att göra något bara vimen jag saknar Liam så jag hoppas att han kommer och hälsar på sin moster snart!
Kian var inte alls i stöt så B kom in och hämtade honom så vi kunde shoppa vidare. Han ringde sen för att säga att Kian har blivit dålig och kräkt! Stackare....men som tur var så kom det bar en gång så det var ingen maginfluensa. Vi häller honom dock hemma från dagis någon dag till då de har kräksjuka där och det vill vi inte få hem!

Idag har det varit jobb och det är så roligt att det äntligen har börjat att hända lite=) Kan dock inte fatta att det är jul snart!!! Jag älskar julen men jag har faktiskt inte riktigt någon julkänsla för tillfället??? Hoppas den kommer snart igen.

Har massor att göra på jobb imorgon, tur att vi e tre!!

Då fyller man år på fredag vilket jag heller inte kan förstå. Ska dock ha kalas för släkten på söndag istället då jag jobbar. Tror dock att Bettan och Daniel ska komma hit på fredag och äta middag?? Får nog ringa och kolla med henne....blev inte så då Daniel jobbar =(


Lucia

Helgen är här och det känns som att det är den ända tiden jag har att skriva här. Nu börjar det att sätta igång på jobb vilket är roligt men samtidigt så är det väldigt krävande. Måste dock erkänna att jag längtar tills nästa vecka=) Det kommer jag säkert att ångra att jag har sagt...hahaha. Ska lägga in lite julbilder på butiken i slutet av inlägget=) 

Vad har hänt den senaste veckan då?? Ja inte mycket alls....Jobb, ja det visste ni ju..... Har inte hunnit att var ute och motionera denna veckan :( Hoppas på att komma igång igen så fort så möjligt!

Igår hade jag och Norah tjejkväll =) Var riktigt mysigt!!!! Vi åt hemmagjorda hamburgare med pommes som Norah hade beställt, sen blev det godis  (för Norahs del) och Idol mys. Norah sa att det var den bästa dagen i hennes liv=)
Blev riktigt glad att Erik vann idol!!!!!! Är inte ofta som jag tycker att rätt människa vinner men denna gången blev det super bra! Hoppas bara att han får den vägledning och hjälp han behöver för att slå igenom och bli så stor som han kan bli.

Fick ett samtal igår när jag hade gått och lagt mig av Tobbe som ville komma hem och prata lite. Annika hade gjort slut med honom då de haft det dåligt i ett par veckor och han var helt förstörd!! Tycker att det är så jävla tråkigt!!
Jag har sagt det förr och jag säger det igen...folk ger upp helt för lätt idag. Bara för att man har en fis på tvären, inte känner något pirr i magen på ett tag eller för att man grälar mycket just då, då ska man bara ge upp allt man har byggt upp tillsammans???? Om man frågar de som har varit gifta och levt ihop i MÅNGA år så har de haft långa perioder då det har varit riktigt dåligt och haft massor av gräl men de har inte gett upp. Jag menar inte att klandra någon eller säga vad folk ska göra men jag tycker att man försöker till 110% innan man ger sig så att man inte gör sitt livs misstag!
Hoppas dock att de kan hitta tillbaka till varann om inte annat så som de vänner de en gång var. Jag stöttar iaf er båda till 110% och finns här för er...älskar ju er båda!!

Imorgon ska jag och barnen åka in till stan på eftermidagen och möta upp mamma och Lillan. Ska äta något gott och sen ska vi se kröningen av Malmö lucia. Är en traditon som vi har haft sen jag var liten...riktigt mysigt! Får ta med oss lussekatter och varm Oboy i en termos.

Måndag ska jag in med min kära syster till stan och shoppa julklappar!!!! Myspys=)

Ska fixa lite mat nu....är hungrig!!
















Lösning

Tack för alla råd och för ert stöd i mitt förra inlägg!
Vi har nu pratat med lärarna som skulle ta tag i det. Funderade på att prata med föräldrarna men har träffat dem vid ett tillfälle och insåg snabbt att de människorna skulle aldrig gå att prata med! Överklass snobbar får Usa som tror att deras barn är perfekta och felfria! Hatar sånna männsikor!!!! Skulle jag någonsin bli så då hoppas jag verkligen att mina vänner och min familj ger mig en tankeställare så att jag vaknar till liv!!!!

Hjälp

Har haft en mysdag med mina små älsklingar och systeryster! Gick ner en runda i byn för att få lite luft, sen har barnen lekt här hemma och middagen stod på bordet halv 5. Var rätt så gott men nästa gång så provar jag en annan sås tor jag.
Ville ut och gå idag men frugan kände inte för det så vi får ta det imorgon istället!

Kan inte riktigt fatta att det snart är jul! Jag har lite julkänsla men detta året har gått så fort!!!!
Massor av jobb och sorg som har avlöst varann hela tiden. Samtidigt som man försöker att hinna med sin familj, hemmet och vännerna.  Är inte alltid lät att få tiden att gå ihop men som tur e så har jag lojala vänner som stöttar mig och ställer upp för mig. En älskande man som oftast försöker att finnas där för mig och mina älskade barn som alltid kan få mig att le! Vi har haft det lite kämpigt ett tag men vi ska og klara oss igenom detta också. Ett förhållande är något som man ständigt måste jobba med och vårda, det är inte en dans på rosor som man trodde när man var yngre. Man ska bara inte ge upp så lätt....gräset är oftast inte grönare på andra sidan!

Den ända som saknas är du......men du finna alltid inom mig!

Blev så ledsen, arg och upprörd förra veckan när Norahkom hem och var ledsen för att e mobbar henne i skolan!!!??? Där är en elak snorunge i hennes klas som fryser ut henne så att hon inte får vara med och leka. Men et värsta är att de mobbar henne för att var tjock!!!!!!!!!! Min Norah....hon är en av de tanigaste ungarna jag vet, hon är 6 år och har st 116 i kläder!!!! Det hela har resulterat i att hon inte vill ha termobyxor eller liknande på sig då hon anser sig själv att bli ännu tjockare....Jag bli så jävla arg!!! Vad gör man??? Jag vet att när man är mamma och vuxen så ska man var pedagogisk men jag kan ärligt säga att hade jag kunnat utan att bli anmäld för barnmisshandel så hade jag gett ungen en sån jävla smäll.....eller skrämt henne så att hon aldrig hade vågat säga något till någon annan igen! Jag känner mig verkligen kluven på vad jag ska göra...hjälp!!!

Julbord

Måndag och jag är ledig! Skönt att få en extra dag med barnen =)

I lördags var vi på julbord med jobb. Vi började kvällen på St Marcus vinkällare, massor av jättegod mat! Åt visst lite väl mycket mateller så fick jag i mig något som inte var så bra för jag började må jättedåligt när vi ätit färdigt och hade grymt ont i magen. Efter en liten stund så gick vi idare till en pub på lilla torg...tror att den heter Centiliter eller något??? Var ett mysigt ställe, väldigt dålig service dock!
Gick sedan vidare till Breeze, tog ett tag innan man kom igång men det var kul och man ska gå när man ligger på top sägs det ju!

Vaknade vid halv 11 på söndagen och gick för att hämta barnen. Vi skulle ju julbaka=) Blev massor av pepparkakor med fina glasyr mönster och supergoda lusekatter!!! Barnen tyckte att det var kul. Orkade inte laga middag så vi åkte in till food court på Svågertorp och käkade.
Blev dock inget papparkakshus då jag glömt florasockert så vi får fixa det idag.

Annika och Liam kommer och hälsar på oss idag=) Alltid lika mysigt. Tror att jag ska laga pasta med köttbullar till middag på Italienska sättet...mums!

Händer inte så mycket denna veckan tror jag.....

Nytt

Var ett tag sen jag skrev men har haft fullt upp!
Var men ingen att vi skulle hämta snitt idag men har fortfarande inte hört något så jag antar att det inte blir något idag heller =( Lite drygt att det är så många gånger nu men men Får bli att köra till Oxie imorgon bitti, sen blir det en stressig dag då mamma går halv 1 så jag och Emilia får jobba på som attans!

Vad har hänt sen sist då??
Blev att jag spenderade lördagen hemma, var riktigt skönt att va helt själv en kväll och bara få slappa=)
Söndag var det skylltsöndag i byn. Var den bästa skyltsöndagen ever!!! Riktigt roligt att jobba. Härlig stämning och massor av glada kunder=)
Början på veckan har varit rätt å lugn. Införskaffade mig en cykel i tisdags kväll.....har behövt en länga nu så det var toppen. På Onsdag morgon cyklade jag iväg för att få min p-spruta. Alltid lika jobbigt! Har grym sprut fobi för er som inte vet det, har alltid sån ångest innan jag ska ta den. Meni vilket fall som så gick det bra denna gången också men när jag skulle cykla där ifrån så hoppade trampan av och jag höll på att slå ihjäl mig =/ Gick som tur var bra och jag har nu lämnat in cyklen på lagning. Skulle hämtat den idag....glömde jag så jag får ta den imorgon kväll.

Ska även bort om till Outleten imoron då de får in 4 pallar med nya varor!!! =) se om man kan hitta de sista julklapparna??

Liam har blivit jättesjuk =/ Han har haft skyhög feber nu i flera dagar. Annika var nere med honom på vårdcentralen imorse och fick konstaterat och han hade någon form av influensa men de vet ännu inte vilken. Hoppas bara att han blir frisk snabbt!

På lördag ska vi ut på julbord på jobb, ska bli mysigt!

Har börjat att spela cafè world på facebook och är helt fast i det :) Riktigt roligt men fan vad det tar mycket av ens tid! Får återgå till att servera mina gäster=)

RSS 2.0