Hemkommen

Då var man hemkommen ifrån en underbar resa till Turkiet! Bodde på ett Hotell som hete Park Side i Side givetvis =)Var ett helt ok hotell med fin pool. Vi hade All Inclusive så det var massa gott med dricka och mat!
Flygresan dit var väll inte direkt någon höjdare eftersom både jag och Norah blev jätte åksjuka! Var ett väldigt litet plan, typ 30 rader så minsta lilla rörelse kändes.
Vädret hade vi toppen tur med den kallaste dagen var det 38 grader i skuggan de andra låg på ca 45 grader i skuggan så jag fick min efterlängtade värme!
Norah trivdes som fisken i vattnen....bokstavligt talat hon levde i poolen från morgon till kväll =) massor av kompisar fick hon och massor av glass åt hon! Kamel fick hon också ridit och så har hon fått uppleva hur alla kniper en i kinderna vilket hon tyckte var mindre trevligt....ni skule sett henne när hon skällde ut männen.....hahaha
Fick shoppat en del och vi lärde känna nya människor,Som vi träffar snart igen.
Men andra ord en toppen semester! Kan berätta hur mycket som helst men man får ju summera ihop det stora hela.
 Längtar redan tillbaka!
Är jättetrött efter hemresan och har ingen ork med något så denna helgen har vi inget bokat!

Men den 8 Augusti blir det fest! Ser fram emot att träffa alla mina vänner....tyvärr faller en del bort då de inte kan av olika anledningar men vi får ta och ses snart!

Nu var det dax för jobb igen! Mamma har semester nu i två veckor så jag jobbar konstant i 2 veckor nu och sen har jag 2 veckors semester. Då ska jag hälsa på Kamilla =)  Dt är vad jag har planerat under de veckorna.... och så ska jag passa Liam i 3 dagar! =)

Nä ska äta upp resten av min middag nu så hörs vi imorgon!

Nu e det dax!

Nu har jag verkligen resefeber!!!!! Jag är jättenervös och hela magen bubblar! Det gör ju inte saken  bättre att  Norah sa till mig i förigår att hon tror att planet kommer att störta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Var får hon allt ifrån??  Det värst är bara att hon brukar att ha rätt med sakor som hon känner på sig =/ Denna gången har hon dock fel för sig, så är det bara!
Hoppas verkligen att denna resan blir helt underbar, behöver det!

Ha det så bra allihop
See you in a week..........

Resfeber

Nu är det snart dax!!!!!!! Har varit och växlat pengar, hämtat Norahs pass, handlat nödvändiga sakor på apoteket, varit på Ica och nu gör jag en paus i packandet! Har precis packat färdigt Norahs väska och ska sätta igång med min snart.
Jobbar hela dagen imorgon så jag åste ha allt fixat och färdigt till ikväll. Glömde dock två små saker på Ica så jag får svänga in imorgon innan jobb. Har verkligen ångest för att åka ifrån Kian. Jag vet inte varför??? Jag har ju åkt utan honom innan men då har Norah också varit hemma nu ska ju Norah med så det är väll för att jag lämnar honom utan någon av oss! Kommer iaf att sakna honom jättemycket!!!!!!!
Norahs första resa, ska bli spännande=) Inte för att jag kommer ihåg min men ändå. Nä får packa det sista nu så jag bli klar någon gång!

När man sätter lås på sin blogg måste man ju lämna ut lösenordet till sina nära och kära Kamilla =)

Äntligen hemma

Vaknade inte förens 11 idag och det har inte hänt sen innan jag fick Kian så jag har kännt mig riktigt utvilad!!
Har varit nere på jobb och städat och fixat med lite papper. Åkte in en runda till Malmö för att ordna lite små saker och har hunnit äta middag hos svärmor! Har kommit hem nu och ska njuta med mannen framför tvn. Äntligen har han kommit hem och ska inte åka mer=) Han har husarrest resten av sommaren...hahaha.
Har varit i Sjöbo sen torsdags, hade faktiskt roligt! Han umgås med lite vänner och mamma. Fick mig dock en stor chok då jag fick höra vad som hänt en utav mina vänner. Var absolut inget jag någonsin hade kunnat tänka mig!!! Man måste ta vara på livet, sina nära och kära och viktigast av allt...lite aldrig på någon till 100%!

Imorgon komme Göran och Jessica på middag=) Ska bli riktigt roligt då vi inte har hunnit att umgås så mycket!

Har saknat dig så mycket de senaste veckorna min vän! Tyckte till och med att jag såg dig på marknaden men fick sorgset inse att jag kommer aldrig att se dig igen =(

Och DU....jag är så besviken, finns inte ord för att förklara vad jag känner eller tycker om dig längre! Vill bara ha ut dig ur mitt liv!

Tystnad

Maria och pojkarna har varit här idag och myst med oss =) Är allid lika kul att träffas!
Har varit och fixat Norahs pass nu så jag hoppas at det hinner komma i tid!!!! Om allt gåår som det ska så ska det hämtas på tisdag. Ska beställa pengar imorgon till växling men jag vet inte om vi ska ha nya el gamla Lire???
Börjar nog att få lite resefeber =/
Nu har jag varit inne och nattat barnen och det är så skönt att bara sättasig och njuta av tystnaden. Den egentiden man har när barnen lagt sig är guldvärd!
Pratade precis med mannen oh de verkar till att ha en del att göra! Hörde knapt vad han sa för allt gapande och all musik. Heike blev pappa går så det får man grattulera till! Hoppas att allt gick bra!
Ska gå in och sätta igång en maskin tvätt och tömma den ena garderoben nu.....lagom kul men måste göras!

Tid tillsammans!

I lördags kom Marie hem till mig vilket var jättekul eftersom vi inte har setts på typ 3 år! Vi åt god mat och drack vin. Var tänkt att vi skulle festatill det på kvällen men vi blev helt för trötta så hon åkte hem vid halv 11. Hoppas dock att vi kan ses snart igen=)
På Lördag natt 04.00 kom min älskade man hem=) Var så skönt att ha honom hemma!!! Vi fick spenderat hela söndagen tillsammans och det behövdes verkligen. Nu har han åkt igen och kommer hem på fredag natt när de har stängt ner i Sjöbo. Ska dock åka till sjöbo och sova med honom där så nu är det inte så många dagar som vi är ifrån varann.
Imorgon kommer mIn kusin från dk hit men sina smmå tvillingpojkar! Ska bli kul, var ett tag sen sist!
Har verkligen inte mått bra idag. Har svin ont i min nacke, mage och handled och jag vet inte varför. Har känt mig febrig och kallsvettats hela dagen! Inte kyl men hoppas att jag mår bättre imorgon!
Är helt själv hemma ikväll vilket är skönt då jag inte mår bra, ska få sova ut i morgon!!!!!
Ska ta två panodil och bädda ner mig i soffan!

Snickerboa

Barnen har varit SÅ jobbiga idag! Det var tur att jag fick dem isäng nu annars hade jag inte kunnat garantera att de hade överlevt kvällen. Jag fattar inte vad de sysslar med?? Hemska är dom för tillfället det är inte alls roligt att behöva skälla på dem hela dagen men vad ska jag göra?? Ge mig styrka!!!!!!!
Sitter just nu och bara njuter av tystnaden och hör lite av mysiken ifrån rocken.
Imorgon blir det jobb eftersom jag tog Dianas lördag så att hon kan svina ikväll. Sen blir det att städa när jag kommer hem.
Mamma började sin semester idag så nu är det jag som har hand om rubbet. Jag är ju van vid hela blomsterbiten men mamma har ju hand om ekonomin och pappersarbetet som jag nu ska fixa det med men det ska nog gå bra!
Har känt mig konstig hela dagen, Deppig, febrig, illamående,lättirriterad. Men man har ju sånna dagar så morgondagen blir säkert mycket bättre=)

Känns lite tråkigt att det är fredag kväll och att man barasitter här själv=(

Bokat och betalt!

Nu har jag bokat och betalt resan!!!!!!!! Det blev Turkiet i 1 vecka. Vi åker den 23/7 - 30/7. Ska bli så skönt. Jag har behövt denna resan så länge och äntligen så blir det av. Känner dock lite ångest att lämna Kian hemma men han sa att det var ok, bara vi gick upp till badet med honom dagen innan. Han är så söt! Hade vi tagit med båda så hade det inte blivit någon semester dom e fruktansvärda tillsammans för tillfället! Slås från morgon till kväll, Norah behöver nog lite egentid med oss nu! Men som jag kommer att sakna honom, han är ju mammas lilla pojke!
Har precis kommit hem då jag och Andy har varit uppe hos min älskade man=) Kom på att vi måste åka upp och skriva papper så att vi kan skaffa pass till Norah i veckan.
Var så skönt att få vara i hans famn och känna hans doft. Saknar närheten så enormt mycket och alla vardags rutiner. Ska bli så skönt när han kommer hem och allt blir som vanligt!

Resa??

Är ledig idag så jag har hulliganerna hemma. Dom klättrar verkligen på väggarna!!! Vet inte riktigt vad jag ska göra för att sysselsätta dem idag?? Vädret är jättetråkigt och det käns inte somatt utomhusaktiviteter är så lockande då det regnar till och från.
Sitter och väntar på att Benny ska ringa så jag kanboka resan som jag har hittat ==) En vecka till Turkiet, all inclusive. Jag ,Benny och Norah. Lilleman får stanna hemma, tycker fortfarande att han är lite liten och norah kan behöva den tiden med oss själv.
Har en sån konstig känsla i magen idag, kan inte sättafingret på vad det är men det känns inte bra!
Saknar min man väldigt mycket! Vill bara att han ska komma hem nu, Hade gärna åkt upp till honom och spenderat min dag där men jag vet inte hur jag ska ta mig dit??

Alla ska tydligen till sommarrocken idag men jag känner verkligen inte för det! Det är inte samma ska som det var förr, kommer aldrig att bli heller. Visst kan det vara kul att träffa sina vänner men alla går dit för att råsupa och det är väl inget som jag dirrekt känner gör att göra.

Uppdaterar mer ikväll.....

sviken

Jag är så fruktansvärt arg, ledsen och besviken! Hur kunde jag tro på dig? Det ända som du någonsin gjort är att svika mig och varför skulle denna gången vara annorlunda?? Jag behövde verkligen dig, var helt knäckt men tydligen så har du någoting viktigare för dig!? Jag hade kunnat skrivahur mycket som helst om detta men eftersom det är lite för privat så säger jag bara fy fanför dig!

Mysig dag

Sitter och tittar på minnes ceremonin för Michael Jackson och blöar som en gris när hans dotter håller sitt tal för honom. Det är hemskt att ett så litet barn ska behöva att begrava sin pappa.
Usch det är jobbigt att titta på sådant här, blir så ledsen och tänker på att det var inte länge sedan jag begravde en utav de viktigaste människorna i mitt liv. Saknar dig så!!

Annars har vi haft en helt underbar dag idag!! Vi åkte i fm till Kristianstad med Andy för att hälsa på Benny. Barnen har saknat sin pappa jättemycket och jag tog givetvis tillfället i akt att få träffa min älskling=) Det kändes helt underbart att få träffas! Barnen blev så glada! Och så kunde jag få visa honom min överraskning som jag nu kan dela med mig av.....Jag var och tattuerade in hans namn i lördags! Gjorde även en minnes tattuering till Mange. Så nu kan ni sluta att spekulera i om jag är gravid =)
Efteråt körde vi till Ystad till Möllertivoli så barnen fick åka sina favorit karuseller och träffa sin mormor.Sen blev det hem och ksta barnen i sängen eftersom de ska upp till dagis imorgon.
Jobb imorgon, får se hur mycket vi hinner med. Blir vi klara i tid så går jag hem 3 när jag har hämtat barnen.

moln

Gud vilket tråkigt väder! Jag och barnen hade bästämt att vi skulle sätta upp den nya polen och fylla den idag men ikke. Varför ska vi alltid ha sån otur?? Bettan och Molly kom förbi en runda istället och nu sitter barnen och tittar på vars en film i vars ett rum för dom kan aldrig enas om en film. Kian vill alltid se Astrid Lindgren filmer medan Norah vill se Disney filmer. Snacka om dagens I- Lands problem=)
Borde igentligen göra något vettigt, typ rensa garderoben aller städa lite men jag har inte riktigt bestämt mig om jag orkar idag hahaha.
Sitter varje dag vid datan och intensivt spanar resa men än så länga har jag inte hittat någon som klaffar! Samtidigt så kanske jag skulle skita i det och åka runt en masa med barnen i sommar istället?? Jag är så velig, vill så mycket. Man kan ju resa till vintern istället.

Miss you! <3

Fyllesvin

Ensam och övergiven, lite så känner jag mig! Mannen är iväg och jobbar på Axels nu i två vekor så jag är själv med barnen och det känns jättkonstigt. Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge, saknar honom så att det gör ont i mellan åt nästan som att vara nykär. Ni vet då i början när man inte kan äta eller sova.
Har jag tur så kanske jag tappar ett kilo eleer två hahaha.
Mamma och Lillan var här idag och söndagmös. Var uppe en runda på badet men tyvärr så kunde jag inte bada med barnen, får ta igen det nästa vecka. Var meningen att vi skulle åka till stranden idag men det var ju inte väder till det så vi gjorde det bästa av sittuationen.
Var på 90 tals fest hos Micke & Maielle igår. Jag och bettan hade asball men det verkade inte som att så många andra hade det. Det var nästan som förr i tiden=) Men full var hon när hon kom hem......mådde inte sådär jättebra men jag tror nog fan att det var värre för dig gumman! Hade lite ångest imorse för att jag hade så kul igår och för att jag bara släppte allt men varför har man det?? Bara för att man e 25 nu så betyder inte det att man måste sitta fint på en stol och sörpla rödvin eller?? Man kan väll fortfarande få lov att bara vara när man lämnar barn och ansvar hemma?? Ja jag ska nog fan sluta att ha så höga förväntningar på mig själv!!!
Köpte ny pool till barnen som jag ska fylla om det är fint imorgon.

Har en hemlighet som jag ännu inte kan berätta.................=)

Sommar =)

Jag var ledig hela dagen igår och det var så skönt!!!!
Jag och Malin tog våra hulliganer och körde till ljunghusen ( stranden). Var jättemysigt men tyvärr så var solen inte med oss så vi åkte in till Vellingeblomman en snabbis. Lunchade med barnen på Mc Donalds och sen hem i Trädgården. När vi kommer hem och går ut så strålar solen för fullt!!!! Av med kläderna och kastar barnen i poolen. På kvällen blev det ett dopp uppe på badet innan vi gick hem.
Idag ska jag vara själv i butiken hela dagen och jag vill inte ens jobba, fick lite mersmak för semester igår tror jag =/
Kian ska till läkare idag med sitt öra så vi få se om e hittar något fel.
Nä nu ska barnen ha frukost och sen är det dagis nästa.

ut i solen med er!!!!

RSS 2.0