vad,när,hur

Nu var det verkligen jättelänge sedan som jag var här och skrev och det har hänt massor.

Jag har som de flesta säkert vet vid det här laget blivit moster =) Var och hälsade på Annika och Liam på bb förra söndagen. Han är så fin! Annika hade äldigt ont eftersom det blev akut snitt och hon var väldigt trött men det var mysigt att få träffa dem.
Den helgen var vi även ute men Malin då hon fyllde år......Grattis igen hjärtat! Var jättmysigt men tyvärr kändes det som att jag förstörde hennes kväll då jag blev dålig och fick åka hem=(  Hade så sett fram emot att få skaka loss den kvällen så jag hoppas att jag kan få gottgöra dig snart gumman!

Veckan som gick har det även hänt en del på jobb, inte speciellt roliga saker dock. Vi har fått be Diana att gå ner till deltid för tillfället vilket är jättejobbigt eftersom vi så gärna vill ha henne kvar. Hon är så duktig på det hon gör och hon är en underbar människa och vän men tyvärr står det inte i vår makt just nu! Så stämmningen på jobb är väll inte den bästa men vi försöker alla att hålla skenet uppe.

Mormor fick även sin "dom" den veckan. Om hon inte gick med på cellgifter så hade hon bara ett par månader kvar! Efter många om och men så gick hon dock med på behandling och jag hoppas så att allt ska gå bra och att det kommer att hjälpa. Vet att hon mår så dåligt av denna behandlig så jag hoppas att hon orkar att kämpa sig igenom det! Tyvärr så slutade det inte där utan nu på onsdag så ska hon in och röntgas igen. Hon har svåra migrän anfall och är mycket trött så vi fasar för att det ska finnas i hennes huvud också men jag hoppas verkligen inte!!!! Vill bara att hon ska bli bra nu!

Mange finns i mina tankar dag som natt! Saknar honom så och behöver honom verkligen hos mig. Där går inte en dag utan att tårarna rinner för dig min vän´. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

Så som ni kanske förstår så har jag inte orkat att sitta här men jag hoppas att det blir ändrig på det, jag gjorde ju denna bloggen för att jag skulle ha någonstans att göra av alla mina tankar och känslor!

Helgen som har gått har dock varit det mest possitiva som har hänt på länge. I lördags så åkte jag och mamma iväg på mässa i danmark eller närmare bestämt Jylland....vet inte om jag kan klassa det som danmark hahaha. Vi hade skit kul på vägen dit,vilka olyckor vi hade. Innan vi var framme så hade vi kört vilse två gånger och hela pasargerarsätet, mammas väska och mina stövlar var dränkta i coca cola! Ni kan tänka er.....
Väl framme så var där jätte mycket fina saker att titta på! Vi hr köpt in så fina grejor till höst och jul! Dom bjöd på alla mat, dricka, hotell mm. Var verkligen jättekul. Var jätte mysigt att jag och mamma fick göra något roligt tillsammans utanför blomsterbutiken även om det rörde sig om jobb! går när vi åkte ifrån mäsan så åkte vi hem till Annika. Det var så kul att se dem igen. Liam "sov" hos mig hela natten. Tyckte att Annika kunde behöva att få sova lite så jag tog honom och det var underbart! Gud vad jag saknar en liten bebis. Mina små har ju blivit så stora! Fick inte sovit så mycket denna helgen men det har det absolut varit värt!
Måste också säga att jag fick n glad överraskning...jag ska bli gudmor och jag är så stolt och glad över det! =)  Annika och Liam ska komma till Sverige imorgon och stanna i ett par veckor. Hon ska vara här i några dagar också så det ser jag mycket fram emot.

Mina stackars små älsklingar har haft maginfluensa i helgen =(

Har dock saknat min man jättemycket denna helgen! Vi har inte varit ifrån varann så här länge innan och det har kännts men jag tror att vi båda behövde det så vi insåg vad vi betyder för varann! Älskar dig så mycket mitt hjärta!

Hörs imorgon!

Ingen ork

Just nu är det och har varit så myckat att jag inte orkar, kan eller vill skriva.
Hoppas på att orka göra ett inlägg till helgen!
Kram på  er

Bitter!!!

Känner mig väldigt bitter just nu, har en tendens att bli det när saker inte blir som jag har tänkt mig även om det inte rör sig om stora grejor.
Vi skulle träffa två vänner idag och spelakort utan barnen, men dom ville inte lämna bort sin som vilket jag kan förstå...helt ok. Ens barn är lixom ens barn.  Skulle träffas kl två men sen har dom dessutom bestämt att dom ska äta middag med två andra vänner kl fem! Känns det lönt? Känns lite som att dom kommer för att de måste då och att dom måste ha enursäkt för att få komma hem fort igen och då kan det lixom kännas som att det kvittar!
Sorry att jag bara gnäller men blev bara lite besviken.

Va hemma hos Bettan igår efter att vi hade varit hos mormor. Va riktigt kul och mysigt att träffas bara vi och dricka lite =)
Det var mysigt hos mormor också. Är så skönt när det bara är vi, moster och hennes man var inte där. Vilket uppskattas eftersom han e så dryg när han dricker!

Vad ska vi göra idag då?? Hatar att bara sitta innen fårn morgon till kväll utan att göra något!!!!!
Ahh...världens tråkigaste söndag!


Pimpla vin

Lördag och har nyss kommit hem ifrån jobbet. Vi ska snart åka hem till mormor och morfar och fira födelsedagaar. Båda fyller år innom loppet av en vecka så idag blir det kalas. God mat...morfars honungsglaserade revben =) och lite annat.
Vaknade imorse av att jag hade drömt att mamma ring och sagt att det var dax nu så jag trodde stenhårt på det när jag vaknat men än har ingen bebis kommit så vi får vänta ett tag till, så drygt. Hon har gått över en vecka nu, hon ska in på undersökning på måndag så då får jag väll äntligen veta vad som händer.
Veckan har varit lung. har varit en runda med Malin i stan, skulle hitta något till den 21:a mensom vanligt hittade jag inget vettigt. Malin hittade däremot en cool klänning som hon ska ha =)
Igår va vi hemma hos Diana och Robban på middag....lika gott som alltid! Senare på kvällen lärde vi dem att spela kanasta. Det är skitkul men Robban var nog lite för full för att fixa det hahaha så vi ska dit imorgon och ta en liten omgång till! Just nu står det 1-1 först till 10 vinner. Tjejerna mot killarna!
När vi har varit hos mormor så ska jag hem till Bettan och pimpla lite vin. Ska bli mysigt, var ett tag sen vi träffades utan jobb, barn och killar så nu ska vi leka själv ikväll =).
Annars så har denna svensken inte så mycket mer kul att berätta om så ha en mysig kväll på er!

Ledig

Då har man en ledig dag idag! Spenderade morgonen på att försöka få tag i läkaren. Kian ska ju in och opereras och remisen blev skickad för ett antal månader sedan men vi har fortfarande inte hört något så jag försökte att ringa dem imorse. Det blev ett helt projekt, blev skickad fram och tillbaka mellan olika avdelningar när de insåg att jag måste ringa till Lund istället! Hallå ingen koll eller?? Så jag ringde till Lund och blev även där skickad runt och efter många om och men så kom de på att dem jag ska prata med inte har tele tid förens efter 13.00 idag då de sitter på föreläsning....kan man bli trött eller?? Så jag ska ringa dem om en stund så får vi se vad de säger.

Har varit nere en runda i byn med barnen så att de fick lite frisk luft. Var inne och hämtade p-spruta eftersom jag ska vara och få den kl 8 imorgon bitti. Hatar att få den förbannade sprutan....är livrädd för sprutor men det är det ända som fungerar på mig så jag får väll bita ihop!
Va inne en kort runda på Ica och sen in en runda på jobb så att barnen fick säga hej till mormor.
Mina barn är konstiga! Jag frågade dem imorse vad vi skulle ha till middag. Något med färs, kyckling eller om vi skulle göra fisk. Båda barnen skriker samstämt FISK!!!! Vad är det för fel på dem, barn ska inte tycka om fisk. Det ska vara en av de saker som man måste "tvinga" barnen att äta ett par gånger i månaden men om mina får välja så hade det nog blivit ett par gånger i veckan. Jag ska ju dock inte klaga det är ju bara possitivt.
Jag ska klippa Benny ikväll så jag får nog ta och klippa till banen också =) Kian börjar att bli långhårig och Norah behöver att trimma topparna. Jag själv hade också behövt att göra vid håret så jag får väll ringa frissan så att man är fin tills vi ska ut med Malin när hon fyller år! Vi har verkligen alla helger denna månaden fullbokade....vet inte riktigt om jag ska tycka att det är bra eller inte. Alltid kul att hitta på saker men det kan vara skönt att bara få ta det lungt om man känner för det.
Har faktiskt börjat att trivas rätt så bra i mina glasögon =) men det är fortfarande lite ovant speciellt när det kommer imma på glasen och man inte ser ett smack!

Nä ska ta mig en liten frukt och krypa ner i soffan nu när barnen villar middag =)

Tur och otur

Shit vad veckorna går fort, nu är det Mars vilket ska betyda vår och lite sol men det verkar som att vädergudarna har missat det! Snart är det sommar och det känns som att det var nov-dec typ igår. Jag hänger verkligen inte med men jag ser fram emot vår och sommar så bring it!
Vi hade så många planer och alla rann ut i sanden. Vi skulle åkautomlands men då fanns det inga reser kvar. Sen när vi "bestämt" oss för Gambia så tar de bort det resmålet, känns lite som att det inte var meningen att vi skulle resa någonstans just nu. Det blir väll till hösten istället då har vi hunnit att jobba lite på tivolit också så då har vi mycket mer pengar att ta med =).
Vi skulle åka och se Tina Turner men  biljetterna tog slut! Känns som att turen inte har varit på vår sida men då an det ju bara vända och bli bättre.
Den där hemligheten som jag skrev om för ett tag sen kan dock fortfarande bli av så jag hoppas verkligen!!!!!!

Läste här om dagen att en tjej som jag umgicks med ett kort tag ska åka till USA, jag är så avundsjuk!! Bodde där ett tag för 8-9 år sen och jag har saknat det var dag sen jag lämnade landet. Vi har pratat jättemycket om att åka dit men har kommit fram till att vi ska vänta. När vi väl åker dit så ska vi se så mycket av landet så möjligt, ha gott om tid och pengar....med andra ord i nästa liv=)

Idag så ska vi åka hem till Crille och Jesica i Trelleborg, barnen kan behöva att få springa av sig. De vaknade halv 7 och har levt jäkel sedan dess. Nu har jag  satt igång Monsters Inc till dem och serverat dem frukost på rummet så nu har jag lite siesta medans mannen ligger och snarkar i rummet intill! Jag var så grymt sugen på att äta bullar till frukost men det lär väll inte hända denna sidan midsommar eftersom late inte kan resa sig ur sängen innan kl är 10-11! Hade det varit fint ädr så hade jag kunnat ta med barnen och gå ner till byn men eftersom att det regnar hela tiden så hoppar vi nog på det. Jag är egentligen jättesugen på att sticka och bada med barnen. Har hört att barnpolen på Vanningen har blivit omgjord så att den är lite roligare för barnen nu.





Mamma och Bengt var här en snabb runda igår, va rätt så mysigt. Vi ses ju nästan bara på jobb numera och då blir det bara att vi pratar jobb så det är rätt så skönt att vi kan träffas annars också. Mormors läkare hade ringt i torsdags men hade inga  direkta besked utan hon ska komma in till  en läkare i Malmö där hon ska få veta mer.
Annikas bebis har fortfarande inte kommit, det var väll en jäkla unge till att vara envis! Undrara vem han har det efter =/ men bara så att du vet så röstar jag fortfarande på Jesse eller Zackarias!
Gud vad jag var trött igår. jag låg framför tv med barnen och såg Ronja rövardotter till kl 8, när vi hade lagt barnen så tog det inte lång tid innan Nettan sov!
Igår skrev jag att  jag  inte förstår mig på er. Jag kan säga så här att en dag så kommer ni att få barn, ett eget hem ,en familj då kommer ni att se tillbaka och inse era misstag. tyvärr är det bara så att då är det oftast försent!

Var inne och kollade över min statestik innan och shit vad jag har många som läser min blogg nu genomsnitt 60-80 pers! Det tyckte jag var jättemånga eftersom jag inte läser så många själv. Jag läser Annas,Kamillas, Stinas, Carros och emelies bloggar. dvs 5 st visst så händer det att man ser någons kommentar och tittar in på den sidan men sen hittar man oftast inte dit igen så jag måste säga att jag blev lite imponerad! men samtidigt så undrar man vem alla dessa männsikor är, jag  vet ju en del av er men nyfiken blir man vem det är som tycker att ens liv och åsikter är intressanta eftersom jag mest upplever det som tråkigt =)

Jag är riktigt sugen på att ha en stor fest med alla vänner typ som när jag fyllde år. Tycker att vi träffas alla helt för sällan!
Eller vad säger ni?? Någon som är taggad??

Någon gratäng

Lördag och jag har inte jobbat! Känns så konstigt då man är van att jobba typ alltid. Hela veckan blir lixom fel eftersom det känns som söndag. Pratade med mamma innan och sa att vi ses imorgon. Hon svarade frågande jaså??? Fick då inse att det var inte åndag imorgon utan det är söndag.
Igår va vi bara hemma och slöade....skönt! Idag har vi varit ute och promenerat med barnen. Sen bakade Benny och barnen neggerbullar medans jag städade undan i köket. Just nu så står middagen i ugnen blir någon slags grattäng med ris och sallad...mums!
Imorgon ska vi hem till Jessica och Crille i trelleborg så att barnen får leka lite=)

Fick ett litet sms innan idag att Pia hade fått sin lilla bebis... Grattis! Alla får och ska ha barn nu! Då åtrerstår Annika, Ann-Marie och Kamilla.

Vad får ni ut av att leka med andras liv? Red upp era egna och låt de stackars människorna va!

Orkar inte skriva mernu...puss haj

Det rinner

Vaknade inatt och var genomsnorig! Har skitont i halsen och näsan bara rinner. Så är det när man inte kan låta bli att pussa på barnen när de är sjuka =)
Fattar inte varför kunderna har så brottom ut ur butiken idag, dom såom brukar vara så pratglada hahaha.
Gå in och kasta i mig lite piller så att jag orkar med dagen idag, stänger ju inte förens kl 21.00!

Trevlig kväll på er!

Tråkig tisdag

Denna dagen har verkligen varit lång och gått fruktansvärt sakta. Det är hemskt att ha barnen hemma! Missförstå mig inte, jag har gärna barnen hemma och myser med dem men då vill jag gärna kunna göra något och inte bara sitta inne. När vi är inne en hel dag så blir de två små monster! Som när man matar gismo i germlings efter 12 =)
Dom klättrar på väggarna, bråkar, skriker ja det är inte konstigt att man blir gråhårig snart. Ville hålla Kian inne idag så han hinner att repa sig lite iaf. Har precis kommit ut ur duschen med Kian och nu är barnen inne på rummet och leker....eller vad det nu ska kalla ,det gapas mest därifrån!

Jag blir så rastlös när jag bara är hemma, när kl var halv 3 så ville jag gå ner på jobb. Inte för att dom inte klarar sig utan mig men det är väll något slags kontroll behov. imorgon så jobbar jag själv eftersom mamma är ledig och Diana är ledig då hon hoppade in fö mig idag. Hoppas att det blir mycket kunder, där har varit lite dött nu måndag och tisdag. Hoppas även att det kommer lite folk på kundkvällen så att det blir mysigt!

Fattar inte att det fortfarande gör lika ont, ska det aldrig sluta? Visst vet jag att det alltid kommer att kännas men det är bara jobbigt!  Saknar dig, kommer alltid att vara drottning i ditt hus=)
Gud va många minnen man har!

Är så  sugen på ngt gott men jag ska inte ge vika. Har blivit lite mycket av det goda men nu så ska jag gå ner i vikt igen. Jag var så jäkla duktig ett tag sen så bara försvann motivationen men nu jäklar så är det dax igen. Malin det blir träning på Torsdag å tisdag!!?? Har min fina Orbitrek i vardagsrummet också så jag ska börja att använda den lite flitigare!

Vi har fortfarande inte fått höra något av ormors läkare. Nu har vi snart väntat i 3 veckor, får det ta så lång tid?? När man går och väntar på sina svar. Tycker att det är riktigt dåligt!

Min kära man har laddat ner alla gammla avsnitt av Rederiet. Asså fan va dålig den serien är! Man kan ju hoppas att det snart är slut så att vi kan sätta oss och mysa lite . Dvs efter att vi har kastat våra små monster i sängen!

Kundkväll

Det är verkligen inte ofta jag sitter här längre. Vet inte riktigt varför men jag orkar bara inte, jag är så trött hela tiden men det är väll det gråa tråkiga vädret som gör det. Sist jag skrev så skulle vi på Revy. Det var faktiskt helt ok! Hade många roliga scener, han Hasse e fan inte klok någonstans =)
Lördagen skulle bestå av en lugn hemmakväll men så blir det ju aldrig här. Malin och Lenny kom hit och åt middag och spelade lite spel ( med andra ord ) Skit roligt spel som värkligen får igång alla. Drack massa öl, cider och vin. När kl var 8 var det helt plötsligt bestämt att vi skulle till stan! Åkte in till någon pub vid folketspark men där var fullt så de hade stängt insläppet. Det blev Mattssons istället, helt ok ställe att sitta och dricka lite på. Efter ett tag så drog vi vidare till Breeze. Vi brukar alltid att ha jätteroligt där men denna gången var det så tråkigt. Skulle nog kunna kalla det för mupparnas afton! Jag och Benny åkte hem redan vid 2 och övergav Malin och Lenny där inne.
Tur att det var så tråkigt där för vi han nästan inte mer än in genom dörren så mådde jag jättedåligt, trodde att det var kräksjukan på g men jag klarade mig rätt så lindrigt undan.
Söndagen bestod av bebisar =) Vi åkte in till Malmö och träffade min kusin som fick tvillingpojkar i oktober. Var jättekul att träffas och dom var så söta. Tyvärr träffas vi inte så ofta eftersom hon bor i Danmark.
Asså jag bara älskar bebisar, Jag hade kunnat ha massor av dem hemma. Tyvärr så måste man ju landa i verkligheten och inse att alla dessa bebisar blir krävande tonåringar sen ju. Alla får bebisar nu, jag vill ju också =)
Måste åka och hälsa på lilla Ebba också en dag men nu har Kian precis blivit dålig så vi får väll vänta ett tag till.
Min syster ska ju som sagt ha en liten vilkan dag som nu och jag längtar så. Man sitter på spänn varje  dag  och varje gång som mammas telefon ringer så tror vi att det ä hon. Det är dax nu!!



Kian när han var bebis




Norah som bebis


När jag hämtade Kian på dagis igår så sa de att han inte hade ätit på hela dagen. Tänkte tillbaka lite lätt på dagen innan och  insåg att då har han i princip inte ätit något på över 1 dygn! Tittade ner i hans hals och såg att den var helt igensvullen, så et bar av till Trelleborg. Halsfluss blev dommen. stackars liten konstigt att han inte har sagt att han har ont bara men det är klart jag har hör smärtgräns så han har väll det efter mamma sin. Tror dock att jag ocså har åkt på det  nu så vi får väll åka in hela familjen och få penecilin tror jag.

Imorgon så ska vi ha kundkväll på jobb. Det är första gången som vi har något sådant så vi får se hur mycket folk det blir. Tyckte det var lite tråkigt att inte alla personal ville vara en del av det men det är ju frivilligt så. Har ni inget annat kul för er så är det alltså kundkväll på Blomsterrum imorgon kväll mellan 19-21! Om ni har några bra förslag på vad man kan ha för tilltugg och dricka att bjuda på så tar jag gärna dem!

Någon som har något bra midagsförslag med färs? Är ju det barnen helst äter men efter ett tag så kan man bli rätt så trött på Köttfärssås ( om man inte heter Diana) Pannbiffar och köttfärslimpa.

RSS 2.0