Lyssna.....

Då var denna dagen snart också slut. Jobbade till 2, handlade och sen till kyrkogården och satte en blomma till min kära vän.
Var meningen att vi skulle hem till Chille och festa idag men jag känner mig inte alls på topp så syrran, Liam och lillebror kommer hit ikväll och ska spela lite spel med oss. Blir alltid så glad inombords av att träffa Liam, kvittar hur ledsen eller nere man är.

Vill göra något roligt med barnen, blir nog bara jag och barnen då B tycket att allting är så jobbigt alltid. (så länge det inte gynnar honom) Men vad kan man hitta på?? Behöver ju inte vara så avancerat men vill göra något tillsammans. Tiden jag har med mina älskade barn är allt för liten. Jobbar hela veckorna och sen har jag en man som tycker att man inte behöver vara pappa på helgerna. Bara för att man börjar jobba 5 varje morgon och går upp tidigt så ska inte barnen straffas för det. Visst kan du behöva sova men du har själv valt dina barn, är det så jobbigt så får man skaffa ett annat jobb eller lära sig att leva med det!!! Är inte meningen att vi ska ha en diskussion varje helg och att jag ska må dåligt för att jag inte får träffa dem. Helgen är till för att man ska få tid som familj och göra något. Så vill du ha din familj så föreslår jag att du börjar att engagera dig!
Vill inte verka elak men då jag inte kan prata med dig måste jag få ut mina åsikter och känslor någonstans.

Vet fortfarande inte vad jag ska köpa i födelsedagspressent???? Fortfarande inte fått några förslag......
Måste komma på något tills på måndag då jag ska in och handla. Jag, Lillen och våra knyten =) Blir lite trångt men finns det hjärterum så finns det skärterum..hihi.

Nä ska slita mig från datorn nu då de kommer vilken minut som helst.
Ha en skön lördagskväll =)


....


Jag är så trött idag!!!! Hoppas att det händer något kul ikväll =)

Norah ska på kalas idag och sen ska hon hemtill mamma i em och kommer inte hem förens imorgon så det blir bara vi och lilleman.

Alla Helgon

Helt otroligt nog så överlevde jag gårdagen utan några större motgångar. Men trött var jag när jag kom hem, gick och la mig tjugo över 8 och somnade direkt! Inga grannar som har stört inatt men däremot så har jag sovit väldigt oroligt. Har legat och planerat och tänkt på hur vi skulle kunna göra. Vi var iväg på ärendet igår och jag tycket att det verkar super så nu väntar vi bara på svar. Jag hoppas verkligen. Hade varit så roligt!!!! Har så mycket tankar och ideer så jag har inte ens kunnit sova=)

Annika var och jobbade med oss igår och när hon kom så var Liam med=) Blev så glad att jag fick krama och pussa på honom lite innan de stack.

Liam



Så mycket vi hade att göra igår!! Vi ska nog inte snacka om hur det går idag då.....men det är roligt!
Ska evntuellt hem till Diana och Robban ikväll, får se om vi blir klara på jobb i tid??
Lördag skulle vi fira Diana men ser inte riktigt ut som att det blir så. Har verkligen  inte pengar till att gå ut och äta osv nu. Benny fyller år nästa vecka så jag måste ha pengarna till det. Diana har ju redan fått sin present.

Måndag ska jag och Lillen till stan för att handla presenter till våra män då de fyller år båda. Har ni några bra förslag?? ALLA FÖRSLAG ÄR VÄLKOMMNA!!


Tidig morgon!!!

Jag kommer att vara helt död innan denna dagen är slut!!! Vaknade 04.08 av att grannarna smälde med sina dörrar i 15 minuter, Hela vårt sovrum skakade för fan. Kan man inte bråka på normala tider??? Blev faktiskt lite rädd trodde först att de hade inbrott. Fan va arg jag är!!!! Tur att barnen sover iaf.
Kian harsovit i sin egen säng  inatt. Han är fortfarande kass men låer bättre än vad han gjorde igår. Hoppas att  han blir frisk snart min lille tuffing.

Pojkarna i mitt liv



Norah hade varit på utflykt igår med skolan men var väldigt besviken. Dom hade varit på en lekplats på ett dgis tydligen och det var inte alls popis då där bara fanns bebisgungor ochenliten rutchkana till små. Lite synd, de unde ju åkt till skogen eller något som barnen gillar.





Idag blir det massor att göra på jobb, ska producera upp allt inför helgen och förhoppningsvis samtidigt ha massor med kunder=) Ska även åka iväg en kort runda och fixa med en sak idag. Håll tummarna!!! 
Har ju börjat att få en del nya ideer men vågar jag/vi att satsa?? Är såmycket som snurrar i huvudet nu!!! Men jag vill ju =) Känner att det måste hända något roligt nu och detta kan ju vara vändningen!

Hela min kropp är i obalans, känner att det snart är dax igen men denna månaden blit tuf, 1 år snart! Dentunga saknaden som jag nu har haft i snart 1 år ska man leva med i så många år framåt och det känns riktigt tufft!!!


Gud mitt huvud står helt still, vad skriver man så här dax på morgonen när järnan inte har vaknat än??
Ni får ha en bra dag allihop!

 


Sjuker

Nu är Kian sjuker igen, Han har sovit inne mellan oss för första gången. Annars har vi barnförbud i sängen men han lät så rälig i halsen att jag ville inte lämna honom själv! =( Har inte blivit så mycket sovande för vår del dock. Har varit uppe 4 gånger inatt så jag känner mig rätt så mör idag!! Får väll ta något uppiggande för att orka med dagen.....hahaha.

Jag är så trött på mina kläder, har verklingen inget att ta på mig!! Ska nog bara önska mig kläder i födelsedag/julklapp......men å andra sidan med tanke på vilken smak vissa har kan det gå åt h*lvete. Finns presentkort=) Är så tråkigt att känna ångest när man öppnar sin garderob!!!

Saknar dig så oerhört mycket, vissa dagar känns det som att jag inte kommer att klara dagen utan dig. Hade gjort vad som helst för att ha dig här igen!!




Sova

Gud vad jag är trött idag, mer än vanligt då=) Somnade i soffan igår...vet inte när men jag vaknade till halv 8 när Norah skulle säga godnatt. Gick då in och la mig i sängen och sov vidare.  Vaknade tidigt i morse och tyckte att Kian skulle kalla på mig som han brukar men det gjorde han inte. Jag kunde inte somna om så det var bara att upp och hoppa!

Tycker ni inte att min blogg har blivit fin?? Jag är super nöjd med den!! Tack Anna=)
Förresten...ser ni bilden på mig upp i vänsta sidan eller nere på sidan?? Är lite olika på olika datorer verkar det som??? Mysko!

Måste fortsätta att jobba......se om jag hinner skriva mer sen!

Ny vecka....

Det har varit en ovanligt lugn helg. Vi har bara varit hemma och myst hela helgen förutom att jag har jobbat då. Massor med filmer, god mat och tända ljus. =)
Hade kurs  med kunder på jobb igår, var riktigt roligt=) Sen var jag och mamma en runda på miljögården. Där var så sjukt många fina tavlor!!! Hittade speciellt en som jag fasnade för men jag vet inte var jag skulle ha den????

Idag börjar massproduceringen inför gravsmyckningen. Hoppas att vi hinner med riktigt mycket idag så vi inte har förmycket i slutet av veckan. Se om jag kanske kan gå lite tidigare idag??

Min lille pojke är sjuk idag=( Han har feber, hostig, snorig, lite muskelvärk. Stackaren! Pappa ska vara hemma med honom idag. Får ringa vårdcentralen nu kl 8 så hoppas vi att han får tid och medecin.

Händer nog int så mycket denna veckan förutom på jobb. Min käre svåger fyller iofs år till helgen hoppas på att kunna träffa dem denna veckan. Känns lite tråkigt att vi ses så lite nu när de har flyttat hit!

Usch, det regnar ute!! Hur kul är det att gå till jobb då?? Hoppas att det slutat innan vi ska gå!!

Idol =)

Vilken lååång dag! Vi får igentligen snittblomor på torsdagskvällar så då brukar vi jobba till 21-22 men igår hade holländarens bil gått isönder så vi fick inget utan det skulle komma idag istället. Vi har gått och väntat hela dagen då det skulle kommit till lunch men kl 4 rinde telefonen och 5 kom blommorna!!!  Har precis kommit in genom dörren och känner mig lite sönderstressad men det var det värt för Idol kan man ju inte missa=) Rock tema ikväll....sweet =)
Tittade av en händels en stund på Singing Bee igår och Dominika var med. HOn gjorde ett ganska kul utlåtande. Idoljuryn ljuger och är överskattade. Jag har sålt över 5 miljoner skivor och jag kan fan inte sjunga!!! Allt är playback. Gillar henne skarpt!!!

Skulle igentligen hem till Diana och Robban men det blev så sent och jag trode att det skulle bli senare så vi får ta det en annan dag. Hoppas att det blir snart bara!

Jobb imorgon och söndag också men det känns faktiskt helt ok, märker väll av det nästa vecka. Kommer att va död på lördag kväll nästa vecka hahaha.

Min klåda har börjat att komma tillbaka lite =/ Skönt att det inte är som innan iaf. Nu kan man iaf hantera det!

Anna ska jälpa mig att fixa till min sida lite eftrsom den är så tråkig så förhoppningsvis så händer det något nytt här snart =)

Tror äntligen att jag har hittat aset som rånade butiken! En liten jävla snorvalp!!!! Wannabe getokille som bor här i Svedala. Pratade med polisen idag så jag hoppas att de tar honom snart. (om det nu är han) vet inte säkert men är ganska övertygad! Det värsta är att han inte kommer få ett skit för det! Han kommer att gå fri med 2000 i böter typ medans en vän till mig som prylade en kille som gjort inbrott i hans bil flera gånger fick 1,5 år!! Vi har så jävla sjukt system! Bitter blir jag!!!!

Nu ska jag gå och slänga mig i soffan =) Ha en mysig fredagskväll!!

Vem bjöd in dig??

Fick mig en fruktansvärt otrevlig överraskning i tisdags kväll. Kom hem efter en lååång dag och satte mig i soffan och som ett slag i ansiktet fick jag en dunderförkylning!?? Var kom det ifrån lixom?? Ingen förvarning och barnen är friska men den kände väll helt enkelt att det var dax att hälsa på =/
Jag får verkligen inte bli sjuk nu!! Är Alla helgon nästa vecka ocj vi kommer att ha massor att göra så jag får väll käka vitlök nu ett tag framöver..hahaha. 

Har varit ett par intensiva dagar på jobb. Mycker poliser, journalister, försäljare mm som kommer in och ringer konstant. Alla kunder och lokalbefolkning kommer även in för att höra hur det är med oss och det är kärt men man är helt slut på kvällarna!

När jag kom hem igår hade min kära man lagat middag till mig=) Kyckling, ris och curry sås=) Var jättegott, Tack min älskling!
 
Dax att återgå till jobbet!
Ha en trevlig dag=)

Butiken blev rånad.....

Ja och vilken dag det blev igår!! Åkte med Lillen, Ebba och Kian till Burlöv center och shoppade till min son som behövde nya jeans och en sjal. Tog en fika och mös sen åkte vi hem. Hanknappt komma hem förens jag fick ett samtal av Emilia som var helt hysterisk i andra luren och bara skrek att hon hade blivit rånad!!! Fattade först ingenting.
Tog barnen och sprang till bilen. Kom fram till jobb och hittade Emilia som var i upplösningstillstånd!
Där hade kommit in en kille och srkikit att det var ett rån och att hon skulle ge honom pengarna smtidigt som han hade hotat henne med kniv, allt hade gått väldigt fort och som tur var så blev ingen skadad fysiskt. Stackars Emilia, hon är en av de snällaste och godhjärtade människor jag vet. Hon är den sista människa som förtjänar detta.

Men DU dit jävla as!!! Att du går in i MIN butik och gör MIN personal illa Jag hoppas bara för din skull att polisen hittar dig innan vi gör. Dina föräldrar hade inte kunnat identifiera dig och det är ett löfte!!!!

Det har varit full rulle på jobb idag med. Har varit masor med kunder och de som äger de andra butikerna som varit inne och pratat med oss, Tack för all omtanke och stöd!
Har varit en del olika tidningar inne och intervjuat oss, polisen har varit där flera gånger, telefonen ringer hela tiden mm. När jag kom hem var jag helt slut!! Gick och la mig halv 9 och kände mig genom snorig )=

Kian fick sin vaccin spruta idag. Gick bra men han har haft lite ont i armen. Stackare!!!!


Ledighet

Så trött jag var i morse ville verkligen inte gå upp ur sängen men man får ju massa sig upp för Norah skulle ju till skolan. Kian därmemot är hemma med mig.
Nu har jag och Kian varit och lämnat Norah på skolan. När vi kommer dit så får vi reda på att det inte blir någon vaccination idag utan efter sportlovet då sprutorna är fast i Tyskland. Nu har Norah gått och oroat sig i onödan hela morgonen...stackare! Ska och vacinera Kian imorgon bitti om de nu har fått sprutorna på bvc?? Får nog ringa dit och kolla, hade blivit lite lack om jag varit där 8.40 imorgon och de säger att de inte kommit!

Vad ska man göra idag då?? Är ledig hela dagen och har inget planerat......
Kian hade behövt lite nya jeans så det hade inte varit fel att ta sig till stan men jag är öppenför alla förslag!!

Var föresten precis inne på en sida och kolla vad det krävs för att bli vigselförättare. Jag vet jag är störd men det hade varit lite kul=) Var dock en del grejer man måste kunna utantill så det blir så fall planer till våren!

Frukosten kallar.....


Härligt

Vilken kanonhelg det blev ändå=)

Jobbade till 2 i lördags sen åkte jag för att hämta min hulliganer som hade sovit hos AG. Åkte vi hem för att baka kanelbullar, och gissa om vi fick huset fullt då?? Micke, Lillen och Ebba kom. Sen kom Christel, Jerry och Jerry. Jättemysigt=) Samtidigt så kom Annika och Tobbe för att lämna min lilla guldklimp=) Liam skulle sova hos över natten. Han var så go och allting gick superbra...som jag har saknat honom! Barnen älskar att ha honom här.

Idag vaknade i kl 8 av att Liam ville prata=) Vi gick upp gjorde oss i ordning och  körde in till stan för att köpa vinterskor till barnen som de skulle ha på dagis. Sen åkte vi till Vanningen för att bada. Kian och Liam frös jättemycket!!! Måste säga att jag  tycker att det är fruktansvärt dåligtatt barnpolen inte är öppen för allmänheten efter 12 och att de andra polerna är SVIN kalla!!!! Skärpning!
Sen var det dax att dra hemtill mamma och fira Bengt då han har fyllt år. Blev kalops och riktigt god äpplepaj...mums! När vi åkte hem så var barnen helt slut, somnade redan i bilen!

Har haft en helt underbar helg, fast det ändå inte hänt något särskillt men det gör ycket att ha nära och kära omkring sig!

Är ledig imorgon och gissa om jag ska njuta!!! Min nästa lediga dag enligt schema är tredja helgen i januari...hahah vet inte om jag ska skratt eller gråta?? =)

Jag finns här för dig gumman, du måste bara släppa in mig, Älskar dig vännen!

tårar

Usch vilken jobbig dag det var igår! Skönt att dem är över. Tårarna bara strömmade hela kvällen, kunde lixom inte sluta. Jag vet att jag skulle sökt tröst hos dig men det är svårt på något sätt. Men nu vet du varför jag satt som jag gjorde igår. Älskar dig!
Idol var grymt bra igår!!! Njöt av varenda minut=) När han sjöng you are not alone så brast det ju totalt för Nettan!!! Tyckte dock att det var rätt tjej som åkte ut.

Idag är det lördag=) JObbar till 14. Sen ska jag hem och baka kanelbullar med barnen. Tror även att Anna kommer och hjälper till =) Annars så häner det inget spännande idag tror jag! Förresten så hoppas jag att Annika och kommer och säger hej idag=)

Ska till Skopunkten imogon och köpa skor till barnen, har ju blivit så jäkla kallt!

Nä nu väntar frukost med Emilia...nybakade bullar=) Gud vad jag blev sugen på nybakade scones....tror att jag ska göra det imorgon=)


16:de

Fredag den 16. Den 16:de borde inte få lov att vara under en helg för det blir aldrig en bra dag! Den 16:de är en grå, hemsk, sorlig och tråkig dag. Hatar verkligen det datumet. Märkligt hur kroppen kan reagera så starkt på ett datum som den inte borde kunna reagera på. Vet jag själv inte vilket datum det är så kan jag iaf läsa av på min kropp när det närmar sig en 16:de.
Ska åka upp till din grav nu innan vi ska iväg och handla. Skulla ha varit där i förrgår men glömde blommorna i affären så jag gjorde nya imorse. Saknar dig så!

Det är även Bengt och Dianas födelsedag idag så stort grattis till er även om det är fel datum=)

Ingers sista dag idag=( Kommer att sakna henne här men förhoppningsvis så kommer hon snart igen!!

Ska bara hem och bädda ner mig ikväll, känner inte för att göra något!
Imorgon tänkte jag baka med barnen, tycker dom är kul=) Ev att Anna kanske kommer och bakar med oss??
Söndag ska vi till Malmö och köpa skor till barnen, ev Vanningen och sen hem till mamma för att fira Bengt. Så det händer iaf lite denna helgen.

Jag kan inte bara strunta i hur ledsen och sårad jag är. Känner mig verkligen bortkastad och åt sidosatt. Kan inte bara finnas där när det passar dig. Vill du ha mig i ditt liv så får du visa det också!

Älskar dig så mitt hjärta! Är så glad att du finns där och stöttar mig när jag är nere. Vet att mitt humör kan bli lite jobbigt men det är kärlek=)

Sjuk!!

De ringde precis ifrån dagis och sa att min lille pojke har feber =(  Skickade mamma för att hämta honom och jag står i telefon kö till vårdcentralen då vi ska va där och vaccinera idag men det kan jag ju inte när han har feber!! Får se vad de säger om tider fram över??
Typiskt att han blir kass nu, han har ju faktiskt varit frisk i typ en månad nu! Hoppas bara att det går över fort och att det inte är svininfluensan han har fått!

Orkar inte mer nu

Idag ska jag iväg och vaccinera Kian vid 3 tror jag=/ eller jo det ska jag!!!! Är skitjobbigt att bestämma sig för pest eller Kollera men jag tror att jag har fattat rätt beslut.

Dagen kunde ha börjat lite bättre idag, Blev massa stres då jag vaknade lite sent, barnen var sega, kom sent till skolan, Norahs gympapåse kom med mig till jobb....blir bara så trött!!! Blir dessutom en lång dag då vi ska snitta ikväll. Känner någon sig manad så är ni varmt välkommna!!!

Jag är ledsen men nu orkar jag inte mer! Trodde att allt var bra mellan oss nu men tydligen inte. Har ringt och messat flera gånger men du svarar inte och så gör man inte mot sina vänner. Jag oroar mig och tänker på dig varje dag men får ingen respons och det orkar jag inte! Inte en gång på alla dessa månader har jag fått ett samtal eller sms med frågan...Hur mår du?? Så enkligt mig kan man inte bry sig då! Jag kan inte lägga all tid som jag inte har på en männsiska som inte bryr sig eller uppskattar det.
Har dock inget hat emot dig utan hoppas att du blir lycklig och har vad du behöver i ditt liv!

Ny dag

Ny dag och nya utmaningar =) Känner att jag är nog på ganska bra humör idag! Tycker att det är svinkallt, som jag fryser...brr. Vll ju ta på både mig själv och barnen overall men känner lite att vad ska de då ha när det blir kallare och snön kommer?? Känns som att det kvittar vad man tar på sig så är det ändå svinkallt!!!!!

Kian blev fottad på dagis igår, hoppas att det blev bra. Norahs foto blev bra så vi hoppas att det bli 2 fina foton brevid varann=)
Ska och vaccinera Kian imorgon. Har velat ett tag med hur vi ska göra men då vi har en vän till sjläkten som jobbat på barnakuten (jobbar som lärare innom medicin nu) som rekomenderar att vi tar det så gör vi det! Norah får inte sin förens den 19 så hoppas att hon inte blir snorig till dess.

Vi fick massor av varor igrå och har massor kvar att göra i butiken. Kan dock hända att vi får ännu en pall idag vilket medför lite blandade känslor.....Hela butiken och krukrummet är fullt så jag vet inte var jag ska sätta skiten!!!!! Samtidigt så har jag kanske tur och så kommer det inte förens imorgon=) fast nu ska vi vara realister....hur ofta har jag tur???

Igår var Diana nere och hade en (avskedsfika) med oss och fick presenter. Kändes lite sorligt och konstigt men samtidigt så hade vi mysigt! =)Fick iag bestämt en dag...hahaha var ju inte på tiden!
Inger är inne på sin sista vecka också vilket är jättetråkigt, kommer kännas tomt när hon också försvinner!

Var ute och motionera med Lillen igår, så skönt! Ska ut ikväll igen=)

Relationer

Vilken dag!!!!!!!!!!! Vi har fått massor av varor och gör iordning i hela butiken, kände att jag behövde 5 minuter innan jag blir gråhårig!!! Jättemycket fina sakor och vi får mer imorgon=)

Nä, vi ska inte flytta isär eller separera! Jag får bara lite spel ibland ibland undrar man hur sakor känns och hur de skulle vara men jag till skillnad från de flesta andra vågar skriva om mina funderingar vilket många drar sig för då de är rädda fäör vad andra ska säga. Har aldrig brytt mig om vad andra tycker och tänker direkt och det är ju både på gott och ont!

Var någon som hade komenterat att vi var för unga när vi gifte oss.....
spelar det någon roll om vi hade gift oss då eller om 15 år?? Vet man att det är rätt så kvittar ju det eller??
Förr gifte sig folk unga och var gifta resten av livet, idag gifter sig folk när de är 30-40 och skiljer sig snart igen. Folk ger upp för lätt idag, man måste kämpa precis som man måste kämpa för allt annat man vill ha i livet!

Hände en olycka vid tågstationen igår, undrar vem , vad ,när hur???
Hoppas ärligt att det inte var någon man känner denna gången!!!!

Finns här för dig gumman!!

Ensamhet??

Blev inga varor idag=( så de kommer imorgon samt alla varor från det andra stället som vi har beställt av vilket innebär Nettans lediga dag= Borta!!!

Känner mig allmänt irriterad och trött idag på allt!

Bilen gick igenom besiktningen men vi måste fixa lite med draget då det är rostigt och som vanligt när det är något som ska fixas så måste jag fixa och ringa runt....så jävla irriterande!!!!!!

Har funderat ett tag på hur det skulle kännas att vara särbo?? Att ha det som nu fast man bor isär, kandet vara bättre eller sämre för ens förhållande??
Man slipper allt gnäll, kan göra som man vill och så får man sakna varann....kanske inte hellt dumt??

Måndag

Måndag igen......hoppas på en riktigt bra vecka=)
Vi väntar varor idag och jag är SÅ taggad på att göra lite roligt i affären så jag hoppas verkligen att de kommer idag! Hjärtat ska och besiktiga bilen idag så vi håller tummarna inte för att där ska vara något fel har ju bara haft den 1 år men men vet aldrig.

Helgen har varit väldigt lugn. Lördags var det jobb och sen var jag hemma hos Bettan.....lagade mat,snacka skit och drack massa vin=) Hade vekligen jättemysigt!

Igår var vi och hämtade Annika och Liam i Vellinge, Tobbe kom senare då han hade match. Är så mysigt att ha dem här igen. Blev kyckling och curry gryta med ris och äpplepaj till efterrätt =) Dock lite misslyckad då den inte stelnade hahaha.

Får väll ta och jobba lite nu......

Gnällig??

Gud så tidigt jag vaknade idag, kl 6?? fattar ingenting! Jaja jag hade iaf inga problem att komma upp till jobb=) Väntar nu på att Ica ska öppna så att jag kan handla lite frukost!!!
Har inga planer för dagen idag, vet att mannen ska kolla på fotboll =( Hatar fotboll!!! Vet dock inte vad jag ska göra, är öppen för förslag=)

Jag och hjärtat hade lite myskväll igår. God middag , tända ljus och så Idol så klart=)
Jag missade vem som åkte ut ur idol igår, somnade.....ovanligt va?? Måste ta mig in på Aftonbladet och kolla upp det genast! Håller dock starkt på Mariette och den blonda taniga killen ( hjärnslpäpp....kommer inte på vad han heter).

Står på jobb nu och tittar på alla saker, jag är så trött på dem!! Ska bli så kul nästa vecka när det kommer nya saker och vi ska göra vid i butiken....jag längtar!!! Har legat och planerat det i mitt huvud när jag inte kunde sova..hahaha jag vet att jag är störd!

Det har hänt något konstigt i min kropp och jag är lite rädd för vad det kan vara.... Jag blir aldrig sjuk och min kropp har aldrig gjort några tecken på att den mår dåligt men de senaste månaderna så blir det bara konstigare och värre hela tiden =(
Jag har utslag och klåda på kroppen, är konstant trött, ingen ork alls, Ingen livsglädje, Värk i min rygg och mina handleder, Halsbränna och konstant hunger eller ingen hunger alls! Yrselattaker och illamående. Det som tillkommit nu som gör mig riktigt orolig är att jag har en strömmande smärta uppifrån mitt nyckelben ner mellan revbenen vilket gör att jag har svårt att andas!!! Fattar verkligen inte vad som är fel??? Har allt detta ett samband eller ska jag bara få all skit nu som jag aldrig har haft?? Har alltid varit en väldigt frisk människa utan krämpor men nu känns det som att allt kommer på en gång. Vill bara må bra! Kan inte någon bara ge mig en diagnos och sen blir jag bra=)

Jag ska iofs inte gnälla då det finns människor som har det så mycket värre! Mormor tillexempel är jättedålig nu. Hon bara sover, har ont och svårt att andas. Vägrar att gå till doktorn och de som känner min mormor vet att man får inte henne till att göra något som hon inte vill!!! Jag hoppas att kommer att klara sig över julen iaf. Mormor älskar julen och jag vill att hon ska få uppleva en sista mysig jul iaf! Vill ju givetvis inte att hon ska försvinna alls men det känns som att hon bara blir värre =(
Är jätteorolig för mamma...vet inte om och hur hon ska kunna klara sittuationen men mormor om och när det händer något!


Usch vad negativt och tråkigt inlägg det blev men man ska ju skriva det man har i huvudet och mitt huvud har väll aldrig varit som det ska...hahaha Jag hoppas iaf att ni får en supermysig lördag!!!!

Diana

Måste skriva ett litet inlägg där jag förklarar mig lite då människor som inte känner mig tolkar mina texter på det sättet de läser det och vidarbefodrar det till folk som kan bli ledsna och sårade.
Jag är jätteledsen att Diana ska sluta hos oss men vi har haft det lite kämpigt med att både vara vänner och Chef/anställd, kolleger mm. Därför känns det som att på det planet känns det bra att vi inte ska arbeta ihop längre då vår vänskap inte äventyras på det viset. Kommer dock att sakna dig som fan=)
Min blogg är öppen för allmänheten så alla mina vänner kan läsa när de vill, hade jag kännt på något annat vis så hade jag sagt det till personen i fråga!
Jag vet att jag är jättedålig på att uttrycka mig men hädanefter så kanske man ska tänka sig för innan man säger för mycket vissa saker kan såra mer än att göra nytta.....

Fick jag det sagt iaf...

Ha en bra dag!

Okt. 6, 2009

Kom inte på någon rubrik idag......

Har haft en fruktansvärd klåde och massa utslag på hela min kropp sen i lördags, Var hos läkaren igår och fick utskrivet tab mot en allergisk reaktion?? Jag fick ta 12 tabletter igår och ska ta 6 idag, det värst är bara att det fortfarande kliar så jag blir tokig!!!!!! Hjälper inte tablettera idag så får jag gå till doktern imorgon igenför hon sa att hon inte visste vad det var när jag var där.

Såg ni One tree hill i söndags?? Tror lätt att det var det bästa avsnittet genom tiderna!!!!!  Jag grät lätt 5 gånger under avsnittet kan knappt vänta tills nästa söndag=) Privileged är inte dåligt det heller men i love tree hill.
Idag är det House och jag hoppas att det är bättre än förra veckan för jag blev lite besviken på säsongs starten.

Jag och Kian var nere och åt frukost med mamma idag, handla lite och nu är vi hemma och ska mysa lite innan flickorna kommer hem från skolan. Norah skulle ta med sig Olivia hem för att leka idag så det blir nog full show när de kommer=)

Annika och Liam skulle igentligen komma idga men Tobbe har spytt hela morgonen så vi skjuter upp det! Har varit konstant sjuk nu i snart3 veckor och känner att jag måste bli frisk nu!!! Längtar dock så mycket efter dem, Liam har blivit så stor och blir ju så ledsen när jag tänker på hur mycket jag har missat den senaste tiden =(

Diana jobbade sin sista dag i lördags. Jag hörde av mig till henne och sa att hon kunde slippa sin uppsägning om hon ville. Kännde att det var det bästa för att vår vännskap skulle kunna hålla.
Jag har kommit fram till att förutom den depression som jag är inne i och helst bara skjuter bort så är jag slutarbetad! Mår inte särskillt bra alls för tillfället men jag vet inte hur jag ska ta mig ur det?? Jag älskar min butik men just nu måsta jag hitta orken för att hålle den flytande. Känns så jobbigt att det är så mycket på samma gång!

Helgen

Då var man hemma efter en helt underbar helg på Jylland! Alltid skönt att komma hem hur kul och mysigt man än har. Började fredagen med att vi åkte tidigt. Var framme på hotellet vid halv 3 efter ett antal frlkörningar och brott mot alla trafikregler som finns!!!! Att åka bil med min mamma i Dk är alltid en upplevelse=) Vi stack ner och gick en runda på stan, fick köpt ett par jeans och ett par nya stövlar. Där fanns så mycket som jag ville ha! Vilka afärer!!! Måste spara ihop lite till nästa resa för då ska det shoppas kläder. Sen ringde Tove då hon och Peter väntade på hotellet. Samlades på hennes rum för lite drinkar och sen bar det av till resturangen. Så god mat de hade =) Måste tilllägga att Nettan åt SNIGLAR och det var gott! Blev ganka sent men vi var i säng runt midnatt någon gång.

Lördag började med en underbar frukostbuffe=) Sen åkte vi in till Kim Jörgensen för att shoppa saker till butiken inför vår och sommar. Hittade mycket fina saker! Åkte hem till hotelle för att sova lite och sen tillbaka och då började festen! Förfestade på företaget och sen åkte vi till hotellet för att frächa till oss innan vi drog till en pub i stan. Jättemysigt ställe med rätt så bra musik. Måde rätt så dåligt i början av kvällen men kom igång i slutet då jag tvingade i mig en Cosmo=) Va isäng vid 4 tiden och var helt slut.

Söndag var upp halv 9 för att äta frukost, hämta saker på firman och sen bar det av hemåt. Vilken lång resa hem då man inte sovit så mycket och som det blåste! Var knappt så att vi kunde köra över broarna. Tack än en gång Tove för allt du fixat och allt ni bjöd på! De bjöd oss på allt under denna resa. Mat, hotell, resturanger, sprit...rubbet!!! Helt otroligt....hoppas jag att jag mår bättre nästa gång  så att jag kan utnyttja den fria baren..hahaha!

Utmanad

Jag är utmanad av Kamilla.
Regler:Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!
1. Vad heter du? Anette
2. Ett ord på fyra bokstäver: Anal
3. Flicknamn: Alicia
4. Pojknamn: Ashton
5. Yrke: Arkitekt
6. Färg: Aprikos
7. Klädesplagg: Anorack
8. Mat: Asiatisk
9. Sak i badrummet: Aceton
10. Plats/stad: Argentina
11. En orsak att vara sen: Ambulanstur
12. Något man skriker: Akta
13. Film: Armagedon
14. Något man dricker? Amarulla
15. Band: Alica Cooper
16. Djur: Angora kanin
17. Gatunamn: Amiralsgatan
18. Bil: Audi
19. Sång: All summer long

Jag utmanar Anna B, Lillen, Fiia, Stina och Evelina

Jylland

Idag är det full rulle. Ska åka och handla blommor inför helgen, ansiktsbehandling 13.00, snitta blomorna ikväll, packa inför imorgon och kanske hinna att umgås med mannen lite?? Ja och så ska jag ju jobba där emellan.
Blir sista dagen denna veckan som jag hinner att blogga då vi inte har dator med till Jylland. Ska bli så jävla skönt att bo på hotell två dagar, äta god mat och trevligt sällskap=) Hoppas att där finns badkar!!! Mannen ska ha alla grabbarna hemma denna helgen så jag hoppas att huset står när jag kommer hem =/

Idag har vi 1 års jubileum i affären=) Detta året har gått så fort! Vi kommer att ha massa fina erbjudande i helgen!!! Så roligt!!!! Lite synd bara att vi missar vårt eget jubileums firande men men.

Vilken början på Greys igår!!!! Om det börjar så bra så vill jag ju inte veta hur bra den kommer att vara resten av säsongen. Vem gick vidare i idol igår?? Somnade innan resultatet kom,

Får se om jag kanske hinner skriva lite sen annars får ni ha en superhelg!!

RSS 2.0