Hemma bäst

Jag och mamma åkte och handlade blommor imorse och fick då ett samtal ifrån dagis att Kian hade feber och var hängig=( stackaren! Så vallborgsplanerne blev lite ändrade. Vi åket dit på fredag istället, känns inte så snällt emot Kian att dra ut honom imorgon kväll när han inte mår bra.

Gick hem tidigt ifrån jobb idag. Var helt för fint väder för att bara stå där och uggla=) När jag kom hem så grilade vi.....så gott! Fick lite ångest efter maten fast jag inte hade ätit något som var onyttigt så det fick bli dubbel runda i motionsspåret medans mannen och Norah sparkade boll på planen.
Jag vet inte riktigt vad som har hänt med min kropp? Jag har viserligen ändrat mina mat rutiner drastiskt, motionerar och har förlorat mycket vikt på 8 dagar men kan det göra att man får mens?? Jag ska då tillägga att jag har p-spruta så jag har ingen ägglossning eller mens och har inte haft det på 2 år. Tycker att det är jättekonstigt men vi får hoppas att det slutar snart.
Är så mysigt att få vara hemma hos familjen en sån här dag, längtar tills semestern=)

Duktig flicka

GUD vad trött jag var imorse! Det känns i hela kroppen och huvudet ville inte hänga med det heller. Att kroppen kan ställa om sig så fort, det känns inte som et var så länge senadn man var uppe med Kian på nätterna. Jag pasade Liam natten mellan lördag och söndag =) det var så underbart!!!!! Vi hade så mysigt och han var så snäll.
Blev så chockad när Annika dök upp på fotbolls planen, var så kul att se henne. Var ju meningen att vi skulle spela fotboll, grilla och dricka lite i lördags men senare på kvällen så saknade jag Liam så mycket oh Annika var festsugen så jag tog lilleman så de andra fick gå hem till Sandgren och festa istället. Min man komm hem kl 05.30!!!

Söndagen var också jättemysig. Jag och liam mös på morgonen, Hjärtat vaknade vid 10 redan och kom in till oss. Sen bestämmde vi oss för att gå ner med all tre barnen till marknaden och eftersom vi inte hade någon vagn till Liam så fick jag bära honom....=) men så glad var inte min rygg sen =(
Barnen hade kul och åkte sina karuseller. Älskar det vädret som vi har fått nu, hade älskat att bo i ett land om alltid hade det såhär!

Nu har det gått en vecka sedan jag började mitt "nya" liv igen. Har tränat varje dag och har en skitbra diet. Har gått ner 3,5 kg på en vecka =) Trodde inte att det skulle hända något så fort eftersom jag tränar samtidigt men jag klagar inte=)

Vi har varit med Norah i skolan idag och hälsat på. Vi ska vara där 2 dagar nästa vecka okså så får vi se hur hur det går.
Jag har bara världens underbaraste barn!



Jag vet inte vad jag ska tro eller tycka men det känns inte rätt iaf. Hur ska jag kunna nå fram till dig???

Valborg kommer att tillbringas i Vellinge med familjen=) Vet inte men det känns lixom fel att inte vara där då, det blir säkert mysigt!

Är så sällan jag sitter här nu för tiden, måste försöka att skärpa mig lite. Ska dock sätta mig hos min man och titta lite hockey nu.

motionera mera

Denna dagen har varit helt underbar! Har varit ledig och njutit massor av att vara ute i solen =) I morse var vi nere en runda i byn och barnen fick säga hej till mormor. Kl 12 var Lillen och Ebba här och åt lunch som bestod av kycklingsallad....mums. Har varit med barnen på lekplatsen en liten runda också. Sen åkte vi in till stan en runda och shoppade lite, införskaffade mig ett par vita jeans och köpte lite till barnen också så klart. Har varit mysigt att va hemma hem barnen hela dagen....mina små troll!  Var borta hos Malin en kort kunda och sa hej, har precis kommit hem nu efter att jag har varit ute och motionerat.

Helgen som gick var riktigt bra! Fredagen var vi bara hemma och hade det mysigt. I lördags fyllde Bettan 25 år så det skulle såklart firas. Vi samlades alla inne på st Marcus vinkällare  och åt en god middag. Var så kul att se hur överraskad Bettan blev av att se oss alla där. Sen drog vi vidare till "Feagans" eller hur det nu stavas. Mysigt men vi hamnade vid samma bord som lite udda människor så vi drog vidare rätt så fort. Breeze nästa! Var en riktigt lyckad kväll =) Förutom Bettans lilla olycka utanför Feagans....hahaha.
Söndagen  tog vi det rätt så passivt på fm sen åkte vi in till Nathalies och pers krog på kvällen och åt fondue men min kusin. Var kul att träffas, händer ju inte så ofta att man umgås längre.

Känns jättetomt eftersom att Annika och Liam har åkt hem. Saknar dem jättemycket, han är så go!

Den kommande veckan ser rätt så lugn ut. På lördag så ska vi spela fotboll och brännboll, grilla och dricka lite. Ska bli riktigt roligt och så får man ju motion.

Se you later.........


I never promised you a rosegarden

Har nästan precis kommit in genom dörren och hamnade framför datan. Vet att jag inte skriver så mycket för tillfället men jag har knappt någon tid till ngot annat än jobb och familjen längre =(
Saknar många av mina vänner men jag vet inte när jag ska ha tid att träffas?? Tyvärr blir det inte mycket men sanna vänner finns alltid för varann ändå och ni vet att jag älskar er!

Som sagt så är det mycket jobb och butiken är så fin eftersom vi var och handlade mycket blommor i Danmark igår. Vill ta hem allt =) Tyvärr så täcker ju det inte upp den ekonomiskka biten då.....

Annika och Liam har som sagt varit här över påsken och det har varit jättemysigt. Saknar dem jättemycket nu när de har åkt, känns tomt!! Hade familjen på påskmiddag i söndags, var mysigt men så myckt jobb för så kort tid.


Har varit uppe hos min älskade vänn idag, stenen var jättfin!  Saknar dig fortfarande så att det gör ont! Kan inte fatta att det är 5 månader imorgon =,(

sova

Annika och liam är hemma hos oss nu och ska vara  här tills på måndag =)
Harjobbat idag och är hlt slut som människa, vi har haft så mycket på jobb desa dagar så jag vet inte var jag har röven någonstans. Ska jobba imorgon igen och sen ska jag få vara ledig i två dagar! Känns skönt att det går så bra på jobb just nu så missförstå mig inte men känner verkligen att jag behöver ett par dagar off!

Har gjort fint i min trädgård idag, rensat rabatt, planterat blommor och imorgon så ska trädgårdsmöblerna fram.

Nä jag är jätte trött så jag får ta och skriva en annan dag!
God natt

You win some, you lose some

Måndag och solen skiner =) Konstigt hur vädret kan påvärka en  person så mycket. Man blir en helt ny människa när solen är framme and i love it! Gick hem tidigare idag ifrån jobb. Gick en runda på byn, fikade med Malin och har varit ute med Norah som övnings cycklar. Går inte sådär jättebra men vi ska inte ge upp, hon ska kunna cyckla till skolan i höst.

Var på bio igår och såg Monsters vs aliens. Den var sådär. Fin berättelse men där kunde varit lite mer humor i den. Norah tyckte att den var bra medans Kian somnade eftder 1 timme. Tog en liten runda inne på Entree när vi ändå var där, Shoppade inget men kan vara kul att bara titta ibland. Eller jo vi köpte ett par DC skor till Kian....as snygga!

Idag blir det spagetti och köttfärssås till middag, hade igentligen inte tänkt det men det var det ända som var färdigt i frysen eftersom jag inte hann in på ica innan jag skulle hem så får det duga.

Har skrivit färdigt schema inför sommaren nu. Blir väldigt mycket jobb för min del eftersom alla ska ha semester. Jenny var inne idag och sa att hon skulle börja att jobba på Kultiverat istället. Jag förstår ju henne, att hon vill ha så mycket jobb som möjligt men det känns lite tråkigt! Speciellt eftersom att hon inte fick vara kvar hos oss av hon som har den andra butiken. Hon kanske känner det som ett hot, vem vet.

Känner inte alls för att jobba imorgon, behöver verkligen vara ledig ett par dagar men nu är det ju påsk i veckan och det känns som att de få gånger jag går hem så blir folk på jobb väldigt besvärade. Tycker att det känns väldigt tråkigt att vara på jobb för tillfället men det blir nog snart bättre igen.

Annika kommer snart hem och bor hos oss ett tag, ska bli så roligt! Vi ska även ha påskmiddag här hemma på söndag ska bli spännande då jag aldrig har gjort påskmiddag men man ska inte dra sig för nya utmaningar.

Tivoli premiär

Jag blir så  glad av detta underbara väder! Varför kan det inte alltid vara så här? Vi ska åka med barnen till skurup idag, tivolit är där denna helgen. För er som inte vet så jobbar jag och min man på Möllerstivoli på helgerna och har gjort det i 5 år. Jag har varit där i 5 år iaf. Det är premiär helgen denna helgen och eftersom vi inte jobbar där just denna helgen så ska vi passa på att åka dit med barnen så de får åka lite karuseller!
Jag har trekvartsbyxor på mig idag, det är också premiär=)

Iförr igår va mamma och resten av fam här och grillade och fy fan va gott det var.  Älskar grilla tyvärr kan man ju inte göra det året om så att när solen har kommit så är det rilla så mycket som möjligt! Och så fick jag myst med min lilla gudson=) Är verkligen så sugen på att skaffa en till!

Igår var Therese och Jerry här på middag, var riktigt mysigt och gissa vem som van TP medans de andra inte var klara på över 1 timme efteråt =)
Tänkte att jag ska plantera lite blommor i mina utekrukor i em när vi har kommit hem. Ska även upp en runda till graven idag, fick höra igår att han har fått sten nu så jag tänkte vandra dit en runda ikväll!

Imorgon så är det planerat bio. Monsters vs Aliens. Någon som sett den??
Det blir med andra ord en riktigt lugn och mysig helg =)

Långa dag

Usch vad denna dagen har varit lång och dryg! Har varit lite att göra på jobb och jag har bara känt för att gå hem men eftersom att Diana inte tycket om att stå själv så får man stå ut. Samtidigt så undrar jag varför jag gör det?? Jag borde ju bara gå hem det är ju dels därför som man har anställda men har man skämt bort sina anställda så är det svårare.

Jag har verkligen inga pengar just nu =( och ändå så blev jag tvungen att shoppa idag. Hitta världens finaste Burberry kappa till norah så jag kunde ju bara inte låta bli. Jättesöt i ljusrosa, får lägga in en bild på henne när hon har den på sig vid ett senar tillfälle.

Annika och Liam är i Sverige, dom kom igår. Känns bara så tråkigt att man inte hinner att se dem så mycket för att man jobbar men har jag tur så får jag väll träffa dem i helgen =)

Imorgon ska jag och mamma handla blommor på morgonen. Hoppas att jag kan gå hem lite tidigare från jobb imorgon så jag får lite tid med mina små barn.

RSS 2.0