Dagens

Dagens humör: Trött men glad, känns som att det kan bli en bra dág.
Dagens mående: Fortfarande hostig och kanske lite febrig men mår mycket bättre.
Dagens borde: Jag borde ta tag i att gadda Emilia, och det ska jag också :)
Dagens frisyr: Nersläppt hår med luggen uppsatt.
Dagens smink: Maskara och rouge
Dagens klädsel: Svarta leggins, Svert linne och en ljusgrå lång cardigan
Dagens planer: Vila upp mig inför jobb i morgon. Få tag i fotbollstränaren
Dagens materiella vill ha: En ny höstkappa, Ett par långa polo tröjor (stickade)
Dagens fundering: Vilka val jag ska göra för framtiden....tidspressen trycker på
Dagens beroende: Kaffe som vanligt .. Min fjärde kopp nu!
Dagens tråkigaste: Att behöva stiga upp till detta vädret.
Dagens längtan: Att få lägga mig i min älsklings armar ikväll

Ha en bra dag!


Utbildning??

Fruktansvärd migrän känns det som att jag håller på att få :( Förutom det så har det varit en hyfsad dag.
Jag har fått hem mina små hulligander idag och så jag har saknat dem! De har nog saknat sin mamma rejält också för det var längesedan jag fick så många kramar och pussar som jag har fått idag :) Nu sitter de i badet så jag fick lite andrum...haha

Jag har varit sjuk de senaste 4 dagarna så tyvärr kunde jag inte jobba idag. Jag är van vid att jobba fast jag e kass och har feber men man får ju inte stå i kök när man är sjuk så det var bara att bli hemma. Har dock fått tvätta upp all tvätten och tog ett långt skönt bad idag....så nice!!!

Min underbara sambo jobbar fortfarande men blir förhoppningsvis inte så sent....saknar honom <3
Det är helt otroligt hur man har gått i flera år och levt i något man trodde var rätt så bra och äkta kärlek till att uppleva allt detta som vi har tillsammans. Jag har verkligen hittat rätt i livet. Jag har funnit min stora kärlek, min trygghet och min bästa vän i samma person. Jag är så otroligt lycklig!

Dagarna närmar sig med stormsteg nu. Snart 3 år sen min älskade vän lämnade oss och det känns i hjärtat. Saknaden kommer alltid att finnas där :(

Har fått ett erbjudande om att gå en storköksutbildning men jag vet inte om jag ska gå den. Jag måste ju dock öka mitt Csn då och jag vet inte direkt om det är detta som jag vill syssla med i framtiden.

Ha en härlig kväll!


Äntligen

Det där med att blogga minst två gånger i vecakn har ju sjitit sig rejält men jag försöker så fort jag bara får en chans. Vi har ingen dator som funkar hemma för tillfället så det gör ju saken lite svårare!

Jag har hittat ett jobb!! Dock bara på timmar men är glad för det lilla. Jag har börjat som mattant i komunens olika kök på dagis och skolor. Trivs rätt så bra så det funkar för mig för tillfället.
Var på anställnings intervju igår men fick inte jobbet....sucks!!! Bara att fortsätta att försöka dock!

Gaddningen funkar har dock inte hunnit nu på en vecka men blir nog en del mot helgen....börjar ju att få lite kö!! :)

På fredag har jag och min älskling 6 månader :) Tiden går fort när man har roligt!!

Mina älskade barn har börjat att bo hos sin pappa varannan vecka på prov....får se hur det funkar och om barnen vill fortsätta med det när vi testat ett tag. Jag vill ju att barnen ska kunna va där men de måste må bra av det och vilja det själv!

Något stort som har hänt däremot är att remissen som jag har väntat på äntligen har kommit!!! Jag var på info möte i måndags och den 29 denna månaden ska jag in och göra en magsäcksoperation!!!!! Jag har väntat i 2 år och 8 månader nu men äntligen är det dax! Jag ska erkänna att jag är skit nervös och lite rädd men jag hatar ju sjukhus!!!!

Ha en bra dag!

RSS 2.0