vardag

Haft en riktigt välbehövt rolig helg! Fredagen gick jag hem till min underbara vän Jerry och festade...riktigt kul :)
Lördagen var det jobb och sen revyn me tjejerna från jobb. Efter de blev de Törringe för mig och Bettan och kvällen slutade hemma hos Jerry igen! Inte mycket sömn denna helgen men men de får jag väll ta igen när jag blir gammal :)

Fick höra i lördags att jag har 30 års kris....hm ligger kanske något i det fast jag inte vill inse det!

Har varit ledig och myst med lilleman idag, sen var det sstyrelsemöte ikväll så jag var inte hemma förens vid 10 och nu kan jag inte sova!!!!

Mina tankar går till Chile och hans familj då john lämnade dem idag <3

Är faktiskt ledig imorgon med och då ska jag fika med Lise, iväg och få klippt klorna på Messi och kanske plugga eftersom mitt arbete ska va inne på SÖNDAG!!! jag har inte ens börjat!

Nä ska fortsätta att titta på NCIS reprisen nu.....

Våga vara!

Jag har aldrig förståt varför svenskar har så svårt att visa sitt jag? Varför ska man dölja vem man är? Varför ska man dämpa ner sig själv för att passa in? Varför ska man inte kunna berätta hur man igentligen mår?
Passar det inte så väljer folk själv att de kan vända ryggen till och det rör mig inte!

Jag är inte rädd för att vara jag!!!
Jag mår piss rent ut sagt av många anledningar och jag tänker inte låtsas att allt är bra, för det är det inte. Min värld så som jag kände till den har slagits i spillror. Jag har inget av det jag hade kvar och min trygghet är borta!
Jag har gjort de flesta utav dessa valen själv och därför så får jag stå kvar och ta konsekvenserna av det nu fast det känns som att jag inte orkar mer!! Varje gång som jag är påväg att kanske orka resa mig så kommer det en ny käftsmäll!!! Men jag måste orka för mina älskade barn, de är hela min värld!! Jag hoppas bara att jag inte knäcker mig själv på vägen.....Känner dock att jag kom en bit på vägen igår då jag bad om hjälp. Jag vet att det skrämde många av mina vänner då jag skrev att jag var påväg tillbaka dit jag var för 2 år sen men ni ska veta att jag kämpar!!

Tack mina underbara vänner för att ni finns där, han inte mer än skriva att jag behövde er igår så gick telefonen varm, det ringde på dörren, massa besök! Ni vet att jag älskar er!!

styrka

Jag har grävt ner mig i en grop och jag vet inte hur jag ska komma upp! Jag har alltid varit stark och jag brukar inte "behöva" mina vänner och jag vet att det inte är lätt för er att veta då jag alltid klarar mig själv men jag behöver er nu! Jag fixar inte detta själv. Ett ständigt famlande i mörker utan en glimt av hopp.

Eter jobb igår gick jag upp och satte mig hos Mange, satt bara där rakt upp och ner och grät hysteriskt. Kan säga att jag är inte kapabel till att jobba idag, tror jag får skylla på ögoninflamation eller något till kunderna för det ser ut som jag har gråtit i minst 2 dygn!!

Fan, jag vill inte må så här och jag vill absolut inte tillbaka där jag var för 2 år sen!!! 

Obalans!

Står nu på jobb och kanske borde jobba men har ingen lust allt! Har även tagit med skolböckerna för jag måste plugga men kommer inget vart, kan inte koncentrera mig då allt bara snurrar. Skit störigt! Får fan ingen ro i kroppen!
Jag vill, sen vill jag inte...
Jag kan men samtidigt så kan jag inte...
Jag orkar stundvis andra stunder inte alls...
Hela jag e fan i psykisk obalans just nu!!

Veckan då?
Jobbar hela veckan nu...så är det när man varit ledig, bara att bita i det sura äpplet!!
Lördag ska vi iväg med töserna på jobb. De fick det av oss i julklapp så hoppas det blir trevligt :)

Lita av varje

De gick ju inget vidare bra men den där listan, att skriva varje dag....men gjorde fan ett tappert försök!

Idag är jag hemma och ledig ifrån jobb :) Myser med barnen och har Zumbat nu på morgonen samt packat upp resväskan. Så jäkla tråkigt att packa upp!

Helgen har varit superkul :) I fredags åkte jag upp och hälsa på Lenni. Tog flyget till Stockholm och sen blev det bilfärd till Kolsva. Var ligger de då??? Ja precis som de låter mitt ute i ingenstans!!! Blev massa party under helgen och har träffat en del trevligt folk :)
Har dock aldrig träffat en kille som tycker så synd om sig själv när han e bakis...FAN,FAN,FAN! hahah

Hade lite ångest igår när jag skulle åka hem de e skönt att få komma bort från alla måsten och krav men samtidigt så var det jävligt skönt att komma hem till mina barn, få sova i sin egen säng och jag har saknat mitt badkar! haha

Jag vet att jag har skrivit mycket obetydligt skit på sista tiden och inte bjudit på så mycket av mig själv som jag brukar men det är så mycket som händer i mitt liv för tillfället.....vet verken in eller ut! Många val som måste göras men sen måste jag fan stå med konsekvenserna av mina val och jag vet inte om jag e redo för det än? Men är det bara jag som ska va redo? Kan man va så egoistisk?  

Ahhh, önsakar bara att någon kan göra allt detta åt mig! Önskar så att Mange hade varit hos mig och sagt åt mig vad jag skulle göra....inte för att jag alltid lyssnade men saknar våra långa kvällssamtal :( Gå från att prata i telefon 1-3 timmar om dagen till att inte få höra din röst alls e fan tufft!
Jag vet ju att vilka val jag än hade gjort så stod du där och stöttade mig till 100% Jag behövde aldrig va orolig men nu står jag här själv.....

13 Min vecka

Måndag: Va ledig, så skönt att bara få va hemma och njuta :)

Tisdag: Jobba halva dagen, möte på skolan, hem och fixa och dona

Onsadag: JObba hela dagen

Torsdag: Jobba hela dagen

Fredag: Jobba fm, Seans, jobba lite till, mysa mad barnen

Lördag: Ledig och sovmorgon :) Fest på kvällen så då ska barnen sova borta

Söndag: antaglihen bakfull och jävlig.....

12. I min handväska


Vet faktiskt inte om det finns någon som har mer skit i sin väska än jag!!! Där finns verkligen allt....Plånbok, nycklar, agenda, cigg, tändare, inhandlingslappar, pennor, hundbajspåsar,koppel, hundgodis, halstabletter, tuggummi,Block, Mobil, Seketör, kniv, Handsprit, plåster mm. Ni fattar säkert vad jag menar :)

11. Mina syskon

Jag har 5 systrar och 2 (3) brödrar.

Annika 25 år
Lillan 15 år
Stine 19 år
Mia 18 år
Lea 15 år

Jag Annika och Lillan har växt upp som helsyskon mendans Stine, Mia och Lea har jag inte träffat så många gånger (tyvärr).

Jack 7 år
Nick 5 år

Har jag inte heller växt upp med då det är min pappa som fått sladdisar!

Sen har jag Andreé Larsson som fått blli min bonusbror med åren!


9 Min tro

Jag är konfirmerad och döpt och därav kristen på papper. Men jag är inte troende och den lilla tro jag har till hör inte krisktendommen utan lutar med mot budismen. Jag tror inte på himmel och helvete. Där emot så tror jag att man lever mer än 1 liv och att dina handlingar i detta livet påvärkar ditt nästa liv.

8. Ett ögonblick

16 November 2008 ringde min telefon på kvällen, det var Bettan och det jag fick höra har förändrat mig för alltid! Det var ofatbart...det var bara inte sant. Jag pratade inte i telefonen i mer än 1 minut och fick inte fram ett ord...men det kändes som det längsta telefonsamtal jag någonsin hade fått.
När jag hade lagt på satt jag bara och stirrade ut i tomma intet. Jag blev tom inombords det går liksom inte att beskriva, en del av mitt hjärta släktes för alltid. Min man satt brevid mig i sängen och bara tittade på mig. Efter ett tag tog han sina händer och torkade bort tårarna som hade strömmat ner för mina kinder. Jag hade inte ens märkt att jag grät. Jag satt fortfarande bara och kunde inte känna eller tänka något. man är bara ett to0mt skal. Det var kvällen jag fick reda på att min Mange hade lämnat oss....kvällen då allt förändrades för alltid!

7. Min bästa vän

Finns faktiskt 3 stycken som är värda denna plats men jag har valt att ge den åt Milla då hon är den som funnits i mitt liv längst!
Hon har stått vid min sida i vått och torrt. Kan prata med henne om allt, jag får kanske inte alltid det svaret jag vill höra men jag får ett ärligt svar och det för mig är vänskap. Vi tycker inte alltid lika dant men respekterar varandras åsikter. Vi kan alltid skratta ihop men samtidigt så kan vi också bara sitta på vars en sida av köksbordet och titta på barnen när de leker utan att det blir en pinsam tystnad.
Vi har gått igenom mycket genom åren och har massor kvar på gott och på ont.
Du betyder massor för mig hjärtat! Älskar dig min vän <3

6 min dag

ja min dag har inte varit så där spännande idag.....gick upp kvart i 7 och gjorde iordning mig och rasta hundarna. Gick till byn och började jobba kl 8. Margaret kom in och sa hej en runda. Sen kom Suko för att köra bud och tog en kopp kaffe. Har haft massor att göra idag...ställa iordning, planta och göra buketter. Sen kom Emilia kl 15 och hjälpt mig då det var rätt så mycket kvar. Har precis kommit hem nu och ska bara ta de lungt!! Ha en trevlig kväll

5. Vad kärlek är

Kärlek, ja det kan defineras på många sätt...kärlek till en vän, familj, barn eller den du lever med.

Kärlek för mig är ömsesidig respekt, att ställa upp och finnas där för varandr, att älska vilkorslöst.
Dessa saker tycker jag är de absolut viktigaste och pas´sar in i alla ramar oavsätt om det är barn, familj, vänner eller din partner!

4. Vad jag åt idag

Glömde faktiskt att skriva igår eller rättar sagt så var jag inte hemma på hela dagen så jag får skriva gårdagens idag......
Vi var på Elyseè med goda vänner och åt fondue :) Alltid gott men man blir såååå mätt!!

Vi hade en heldag med barnen igår då vi bara gjorde roliga saker så vi åkte skridskor, bowlade, gick och handlade i leksaksaffären och sen åt vi på resturang! Barnen var nöjda men trötta då vi kom hem
.

3. Mina föräldrar

Min mamma heter Charlotte Marie Nilsson och är 45 år gammal. Hon är född och uppvuxen i Malmö men bor nu i Vellinge
Min biologiska pappa heter John Ditmar Olsen han är också 45 år gammal. Han är från Danmark . Mina föräldrar separerade då jag föddes så jag har inte vuxit upp med dem tillsammans och jag träffade inte min pappa förens jag var 14 år gammal.


RSS 2.0