Ingen lust

Jag har verkligen ingen motivation att blogga längre...känns inte som att jag har något att skriva om!?

I fredags var det tjejmiddag hos Bettan då hon fyllde år. Syrran och Liam har varit hos söndag till måndag så det var mys på hög nivå!

Idag ska jag, Benny och Syrran in till Malmö och fotograferas, ska bli spännande ;) Hade iofs varit roligare om jag hade kunnat vara hemma först istället för att åka direkt ifrån jobb. Men men det löser sig!


Usch har inget att skriva får se om det händer mer i veckan!



Mässa på Jylland

Som de flesta har förståt så har det skett en radikal förändring i mitt liv men just nu känner jag inte för att dela med mig av det utan känner att jag vill slicka såren lite först även om det var ett beslut som jag sj har tagit...

Däremot så kan jag berätta lite om vår lilla weekend i Danmark.
Vi har varit på inhouse mässa på Jylland hos Kim Jörgensen. Ett företag som har massor av fina krukor och inredningsdetaljer.
Fredagen började med att Towe hämtade oss på Q8 för att sen köra hela vägen till Jylland. Väldigt trevligt sällskap med många skratt:) När vi kom fram så begav jag och mamma os ner till stan för att SHOPA!!! Älskar att shoppa i Viborg...de har så jävla mycket coola kläder och jag har hittat ett nytt favoritmärke. Desigual...ni måste gå in på nätet och kolla!!! Efter shoppingen gick vi ut för att äta med Towe, Peter, Kaj och Bo. Peter fyllde år så vi fick ju fira honom lite eftersom han inte hade så många år kvar...hihi. Jättegod mat på en Italiensk resturang. Åt gartinerad getost ill förrätt och jag tror att det var bland det godaste jag ätit! Huvudrätt blevoxfile med potatiskaka och massor av olika sorters svamp :) Efterrätt var tre små rätter fast efterrätt lixom...godis var det! Var tillbaka på hotellet vid halv 12 och hoppade genast i säng!

Lördagen var upp tidigt för att äta god frukostbuffe på hotellet. Sen begav vid oss till företaget för att lägga in våra beställningar på alla jul och höst saker. Så mycket fina grejer! Men det är ju inte bara inhandling som sker på detta företag utan även ett stort intag av alkohol intas under dagen och fyllan brukar ha slagit på lagom till lunchen sen har man skitkul resten av dagen. Lagom vid 10 på kvällen begav vi oss till hotellet för att dra vidare ut på stan :) Hade skitkul hela kvällen och dansade massor! Blev ine mer äv ca 1,5 timmes sömn den natten så man var lite sliten under hemresan på söndag...... Tack för en superhelg!!!


.....


Just like I predicted, We're at the point of no return
We can go backwards, and no corners have been turned.
I can't control it, if I sink or if I swim
'cause I chose the water that I'm in.


And it makes no difference who is right or wrong
I deserve much more than this
'Cause there's only one thing I want


If it's not what you're made of
You're not what I'm looking for
You where willing but unable to give me anymore
There's no way, You're changing, cause somethings will just never be mine,
You're not love this time ... but it's allright.

I hear you talking, but your words don't mean a thing.
I doubt you ever put your heart into anything.
It's not much to ask for, to get back what I put in,
But I chose the waters that I'm in.

And it makes no difference who is right or wrong
I deserve much more than this
'Cause there's only one thing I want


If it's not what you're made of
You're not what I'm looking for
You where willing but unable to give me anymore
There's no way, You're changing, cause somethings will just never be mine
You're not love this time ... but it's allright.

What's your definition of the one
What you really want him to become?
No matter what I sacrifice it's still never enough

Just like I predicted
I will sink before I swim
'cause these are the waters that I'm in


If it's not what you're made of
You're not what I'm looking for
You where willing but unable to give me anymore
There's no way, You're changing, cause somethings will just never be mine
You're not love this time
You're not love this time
You're not love this time ...

"Lucie Silvas"

duktig flicka

Idag har jag varit duktig och storstädat i butiken. Nu ser det trevligt och fint ut här igen efter påskyran!
Jobb imorgon också och sen bär det av till Jylland. Vi åker på mässa över helgen och det ska bli så skönt och roligt! Sist vi var där så fick jag en allergisk reaktion på något på hotellet så jag hoppas verkligen att jag inte får det denna gången!

Annars så händer det inte så mycket kul i mitt liv för tillfället! Har kännt mig allmänt off den senaste tiden hoppas på att jag e på g igen när jag kommer hem!
 

Påsken

Oj vad denna veckan har gått fort! Har haft massor att göra i butiken och på kvällarna har man varit helt slut så det har inte blivit så mycket bloggande. Jag är iaf supernöjd med påskförsäljningen:)
På fredag em när jag satt här hemma och tog ett gals vin så blev jag dunderförkyld!!! Det bara kom som ett slag i ansiktet utan förvarning....inte alls kul!
Påskafton kämpande jag mig igenom timmarna på jobb för att sen komma hem och ha påskmiddag hemma hos oss. Tror aldrig att jag har varit så dålig när jag har varit "föryld". Som tur var så tog Benny hand om gästerna oh maten då jag satt och sov vid bordet. Lite ohyfsat kanske man jag har inget minne av att jag gjort det!
Det var iaf god mat :)
Tyvärr så blev det inte så mycker sömn då jag hade jättesvårt att få luft samt att Liam inte hade den bästa natten.

Söndag var det meningen att vi skulle åka in till tivolit me barnen men det öste ner så det blev jägersro center en runda. Jag hittade en jättefin kjol som jag blev helförälskad i och köpte :)
Sen bar det av hem för att laga mat pasta med kyckling sås. Blev supergott!
Kvällen avslutades med Bingolotto...det var superkul, överlängesen! Blev ingen vinst för oss men Annika vann en ny lott iaf :)

Har sovit lite bättre inatt men Liam har inte sovit helt inatt heller så det var upp vid halv 5 så han kunde få välling och sen vaknade barnen vid halv 7. Drygt men vad gör man??
Jag och Annika tog barnen och gick ner till byn så att late som vanligt kunde ligga och bara bry sig om sig själv.
När vi kom hem så blev det pannkakor till lunch...mums! Annars så har dagen ändast bestått av kortspel och barnskrik.

Blir en kort arbetsvecka denna veckan då det är tisdag imorgon. Vi har haft stängt söndag och måndag. Sen jobbar jag tis, ons och torsdag sen bär det av mot Jylland! Vi åker på mässa två gånger om året och har superkul. Det ska bli riktigt skönt att få komma bort en helg och bara rå om sig själv!! Inga måsten, krav, man och barn. Bara jag :)

Du kommer aldrig att lära dig, aldrig att förstå!


kluven

Usch, idag är en sådan dag då jag grubblar på allt! Sitter här hemma själv och dricker ett glas vin och har så mycket blandade känslor innom mig. Jag vet inte vad jag vill och inte vill längre.....

Ska man ta avstånd från det som inte gör en glad?? Kan man alltid vara glad.....

Framför allt så saknar jag dig så otroligt mycket Mange! Varför finns du inte här när jag behöver dig?? Du brydde dig alltid, du hade aldrig förmycket för att inte hinna med att ha tid för mig! BEHÖVER DIG!!!!

RSS 2.0