25 års fest!

Då var det måndag och man känner sig duktigt sliten! Festen i lördags blev grymt lyckad!!!! Hade så j'vla roligt.
Vi blev ca 40 pers samt att det kom och gick en del under kvällen. Vi startade med ett långbord av tacobuffe =) Tyvärr var svedala för en gång skull inte hungriga.....inte ens Chile kunde trycka i sig?? =)
Alla verkade roa, det blev mycket dans och mycket pussande. Hade ju hängt upp en del mistlar i lokalen....det verkade vara uppskattat. Alla dansade med alla och alla pussades med alla kan det bli bättre? hahaha

Som vanligt så fick man ju leka psykolog ett par gånger under kvällen till ett antal olika personer men men det är man van vid. Det verkade iaf som att allas problem löste sig till det bästa för stunden iaf.
Va så skönt att träffa alla sina vänner, va så länge sedan alla var samlade på det viset.

Tyvärr kan jag ännu inte anslöja alla smaskiga detaljer....men en del strul, olykshändelser bakom huset,gräl mm blev det. Måste ju tänka lite på konsekvenserna det kan bli av att skriva ut det här´man vet aldrig vem som ramlar in.


Som sagt var kvällen underbart lyckad ända tills slutet. Där finns alltid pack som ska förstöra för andra och varför skulle denna kvällen vara anorlunda?
Miffot i fråga.....Theander!  Nivet han skulle bara in och prata med en kompis...fine. han hade från från början varit otrevlig mot benny men jag hade sagt till honom att släppa det. Hade lite senare kommit in i köket där Theander satt på kvä på golvet och åt. Det hade kanske inte vair konstigt om man åt normalt men när man sitter och krossar maten med händerna och sen trycker det i hela huvudet??!! Ja behöver nog inte ens uttrycka mig.
Sen hande han gått fram till Emilia och Jenny och tömt en hel flaska läsk över dem, för ingen anledning alls! Jag sa till Emilia hade jag varit du så hade jag smällt en flska i huvudet på honom. Får jag sa hon...ja! Hon tog tag i en ölburk som hon kastade på honom. =) Han vände sig om och började gå mot henne i köket så jag gick fram och sa till honom att han var inte välkommen här längre utan kan gå här ifrån. men ni vet ju hur det är när tuffa små pojkar dricker......Han skulle börja att va stöddig å bråket var i full gång jag fick nog in en j*vla smäll runt ögat på honom.....Känns bar att hafått en blåtira av en tjej eller hur Theander?? Men när han flög på mig och började veva då var det kört. Benny och Chille kom och tog honom från vars ett håll. Ja ni kan ju tänka er kallabaliken hahaha. Klarade mig lindrigt undan fick en mild fläskläpp bara. Det jag dock inte förstår är hur en människa kan bli så pinsam?? Efter att han har blivit utkastad typ 4 gånger så står killen utanför hur länge som hälst för han vill fortsätta att bråka?? För j*velen väx upp! Hur pinsam får man bli och speciellt från en kille i din ålder!  Roligaste var dock efter åt innan vi ska gå då ställer han sig och säger. Det har inte jag gjort jag slår inte på tjejer. Då vill han få det till att han har slagits med en kille....What?? Jaja som sagt man ska aldrig sluta att förvåna sig!

Vi var iaf hemma och redo för sängen kl 06.15! Jag skulle börja att jobba 11.30. men det var det värt.


För att slutsummera så hade jag en underbar kväll tack vare alla mina vänner, Jag älskar er! och tack för alla fina presenter!!!!  Hoppas att er kväll var lika bra som min =)

Fest ikväll

Nu sitter man här igen och är snart påväg ut igenom dörren. Hoppas att vi får lite att göra idag fast det  regnar. Jaja avverka dagen så att kvällens aktiviteter kan påbörjas =)

Fan va kul vi ska ha idag gumman! Hoppas bara att det inte blir förmycket för oss båda utan att det  blir en toppen kväll.

Älskar dig vännen. För att du är du!




Hoppas att han kan hålla sig i skinnet ikväll och inse att denna kvällen inte handlar om honom! Att han inte gör bort sig och beter sig som en barnunge!

Det finns fortfarande ett par personer som inte har svarat ang ikväll och jag hoppas verkligen att dem kommer speciellt en kär vän som jag inte har träffat på ett antal år nu, Om du bara visst hur mycket jag har behövt dig! Håller tummarna.

Återkommer under morgondagen med uppdatering ang festen dvs alla smaskiga detaljer...moah haha


Allmänt

Då var man ett helt år äldre och halvvägs till 50 =/ Hur kull känns det??  Får lite åldersnoja av att bara tänka på det.

Det var min första födelsedag då jag vet att du inte glömde bort mig, du var aldrig något vidare på att komma ihåg de sakorna. Man visste lixom o att man fick ringa och påminna dig men i år hade jag ingen att ringa och saknaden är oerhörd!  Vet inte hur jag någonsin ska kunna känna mig hel igen!??

Vi har massor att göra på jobb, jobbar över i princip varje dag vilket innebär 12 timmars pass varje dag inte konstigt att man börjar se sliten ut! Men visst är det kul, Det är ju det här som jag har kämpat för. Att ha mitt/vårt eget och min drömm gick i uppfyllelse! Men semester i Januari....räkna med det. Vart vet jag inte än men sol och strand blir det!

Efter jobb e det frissan som gäller idag, Det är väl behövt!

25 års fest på lördag.....Måste säga att jag är djupt besviken på en hel del människor. När man skickar ut inbjudningar över 2 månader innan och övanpå allt som har hänt så kommer ni inte. Hur kan man vända någon ryggen då?? Säg då som det är istället att ni bryr er inte och vill inte komma så blir ni inte bjudna fler gånger iheller!
Jag hoppas iaf att alla mina VÄNNER kommer att ha kul för det komme jag även om jag jobbar hela lördagen och sen ska upp och jobba på söndagen också.

Jag förstår mig inte på vissa människor. Att alla människor reagerar på sakor och tycker olika...fine. men håll era pinsamma åsikter för er själv. Att ni inte skäms, ni är vidriga människor. Varför inte lösa sina egna problem innan man börjar gnälla om vad andra gör?? Men det är klart alla hålor ska hasitt slöder och ni ger Svedala ert ansikte!

Tider rinner iväg!

Veckorna bara går men tiden står fortfarande still. Saknar dig så att det gör ont! Allt bubblar inom mig och jag har så mycket som jag behöver att få ut men hur ska jag kunna det utan dig, Du har alltid varit den som har stöttat mig och lyssnat på mig och visst vet jag att jag har andra vänner som lyssnar men det blir inte samma sak utan dig!

Nästa lördag ska min 25 års fest äga rum men varför? Det var något vi skulle dela....du och jag!


Det är så mycket delade känslor om allt....

Det är snart jul och jag som brukar att älska julen!

Butiken går jättebra och det känns som att det är en av de få sakorna som håller mig uppe för tillfället.
i januari åker vi...jag måste komma bort ett tag så en sista minuten får vara utvägen.....längtar!


Jag hoppas vekligen att ni vet vad ni gör......annars vet jag inte om där kommer att vara några bitar kvar att plocka upp!

Slutet

De e över nu å jag vill inte det.
Är inte redo att säga farväl!
Min älskade vän


Vet inte vad jag ska göra.....vill bara ge upp allt men måste forsätta för barnens skull.

Vet inte vad jag ska sriva är bara så tom, utan dig kommer jag alltid att vara tom!


RSS 2.0