Inte tid!!!

Hinner ju inte blogga nu när det är så mycket med flytten!!!
Idag har vi varit och köpt de flesta möblerna iaf:) ÄLSKAR att shoppa men vem gör inte det?? Kommer att lägga in masso med bildet så fort vi är klara!

Måste dock tillägga att jag blev mycket besviken på en person idag. Varföe kan man aldrig få tillbaka när man ger så mycket?? Är jag för snäll?? Det är iaf slut på det nu!

huset

Börjar att hämta mig så smått efter helgens bravader :)

Det är så dött på jobb nu, man känner bara för att stänga och gå hem...kanske semester stängt nästa år??

Det är även så mycket hemma just nu!!!! Kians rum är färdigt, bara möbler kvar. Vårt sovrum är färdig tapetserat men ska målas, och det var typ det som var klart :/ Ikväll ska jag hem och måla sovrum, kök och hall.
Håller på att skaffa möbler på alla håll och kanter till de olika rummen och samtidigt ta hand om vårt hulliganer!
Packa ner och sortera ifrån det andra huset får helt enkelt vänta till nästa vecka!

Trött,trött,trött

Insikter??

Vilken helg!!!
Torsdagen hade vi riktigt roligt och jag blev så waisted!!!! Blev lite för mycket av det goda, kröp in på toaletten fredag morgon 09.30 och sen ner för att öppna butiken.
Fredagen var helt ok, jag var inte alls i stöt då jag blev lite för fuller dagen innan men vi hade skoj.
Lördagen gav vi allt!! Massor med folk, bra band och massor av alkohol konsumtion. Blev inte sängen förens vid 5 men det var det värt.
Blev väckt på morgonen vid 8 av att Lenni ville ha kaffe och sen spenderade jag, jocke och Peter ett par timmar på donkan. Eftermiddagen gick åt till att hämta hem barnen och lille Messi. Jag hade iaf en super helg!!!

Försökte länge kämpa för vår vänskap men vet du vad....nu har jag släppt dig! Jag lovade en vän att finnas för dig och jag älskar dig men även mitt tålamod har gränser!

Veckan som precis har börjat kommer att bli riktigt tuff! Jag jobbar själv alla dagar, Benny jobbar både på jobb och Kivik marknad, Vi ska riva ner tapeter och tapetsera, få undan saker och allt denna veckan!!!!!! Panik känner jag lite men det löser sig alltid!

Ibland vet jag verkligen inte vilket ben jag ska stå på, Vill jag?? Orkar jag?? Har jag bestämt mig och bara drar ut på tiden eller vad sysslar jag med??

Tobbe- du e fortfarande bara patetisk!


Rocken

Idag börjar sommarrocken!!!!! Skulle igentligen vara ledig idag men fick snällt gå till jobb 06.30 imorse då där varmycket att göra. Jobbade fram till lunch, åkte och hämtade blomor, hem och göra vid sig och nu väntar vi på folket :)
Hoppas denna helgen blir riktigt rolig, både jag och Benny behöver det!
Imorgon väntar dock jobb igen och även lördag men bakis på jobbet får man ju va under denna helgen ;)

Vi har ju även varit och handlat saker till huset inför renoveringen....ska bli spännande och se hur det går :/
Har lite svårt att få ihop tiden nästa vecka dock nu när Benny ska jobba Kivik också.....men men det ska nog gå!

Skål på er mina vänner :)

Buzzador

Har varit inne och registrerat mig på en sida som heter Buzzador där man kan testa olika produkter och får lämna sitt omdömme. Hoppas att det går igenom, hade varit lite kul :)

www.buzzador.com in och regga er!

saker som sker

Idag är jag riktigt uttråkad. Mamma har semester och är i Sjöbo hela veckan och Emilia är på Lalandia då jag gav henna två fridagar fast hon inte skulle haft dem ( snäll chef hon har). Nu står jag själv i butiken, har inget att göra och ingen ork. Tror att alla mina kära kunder liggar på Beachen....vilket jag också hade gjort!

Har inte skrivit på evigheter, ingen tid eller ork...vad har hänt då??

Jo faktiskt en hel del på kort tid.....Det var meningen att vi skulle ha fått tillökning i familjen men det blev tyvärr inte så :( Min kropp stötte bort barnen och det brukar tyda på att något är fel så det var säkert det bästa. Tyvärr tog den dock inte med sig kilona jag gick upp!!!

Vi fick basked för två veckorsen att vi ska flytta...barnen får äntligen vars ett rum :) Är inte så långt vi rör på oss utan bara två hus bort men det ska bli så skönt!!
Nästa vecka ska vi börja att tapetsera så vi har varit och beställt de flesta tapeter men behöver lite till så det blir att fixa på måndag.
Ska även iväg och köpa en hel del möbler då vi lagt ut alla våra på Blocket. Hojta till om det är något ni saknar!
Kommer att bli så fint!!! LÄgger in bilder om några veckor så ni får se!

Vi ska även köpa ny bil, har fått lånet så nu letar vi bil och ska även sälja vår så vi får väll lägga in den på blocket också.

Butiken har jag fortfarande inte hört något om så jag har kvar den ett tag men nu måste jag hitta personal!!! Känner ni någon florist så säg till dem att höra av sig!

Mange finns i mina tankar dag som natt, shit vad mycket som hade varit annorlunda om du hade varit kvar hos oss. Saknaden blir inte bättre direkt men det är lättare att hantera smärtan!

Jag har haft en veckas semester också....spenderade största delen av den i Skanör hos systern. Riktigt mysigt va det. Mycket sol och strand. Sillamarknaden var vi också på och träffade en del gamla vänner. Var riktigt kul att träffa Johan igen!
Underbart var det att få spendera en hel vecka med mina små älsklingar. Kan verkligen inte fatta hur fort tiden går jag vill inte att de ska bli större nu!
Har även två veckors semester i början av Augusti då vi ska åka iväg en tur...sweet. 

Imorgon börjar sommarrocken :) Ska bli riktigt kul att gå dit för första gången på flera år!!
Vilken kanon sommar vi har, helt undebart!!!!!!

RSS 2.0