Emelie & Micke


Igår var det bröllop i Svedala kyrka. Älskar att gåpå bröllop =) Ni var så fina tillsammans ochdu var så otroligt vacker gumman!!!! Jätteglad att jag fick dela er stora dag med er. Hade verkligen jättekul hela kvällen, absolut det bästa bröllopet jag har varit på ever. Det var däremot en enorm saknad igår, gud så svårt det var att du inte var där. Kämpade för att hålla inne mina tårar men tre gånger under kvällen så brast det! Som tur var så brast det för micke och Chille också så jag var inte ensam om att lipa. 
Jag ska lägga in lite bilder sen när jag har fått in dem i datorn. Vi får inte glömma att lilla Ebba blev döpt igår och hon var så duktig och söt =)
Kommer alltid att vara en minnesvärd dag mina älskade vänner!

Har jobbat hela dagenidag på Svedala marknad, kanske inte det jag helst av allt hade gjort idag men men.

Bröllop

Äntligen är denna dagen slut, har varit lide dryg! Har inte alls varit kul på jobb idag och jag har inte haft någon insperation alls! Var dock lite roligt att göra Lillens brudbukett =)
Vi ska som sagt på bröllop imorgon,ska bli kul! Är inte så ofta man får gå på det direkt.
Det är även Svedala marknad imorgon så jag ska ner på jobb imorgon kl 08.00 och packa ut allt som vi ska ha på gatan sen ska jag åka hem och göra mig iordning. Hoppas att de klarar sig utan mig imorgon annars så får jag i värsta fall komma och jobb efter bröllopet.
Vi beslutade oss faktiskt idag att gå utan barnen, kan vara rätt så skönt att få göra detta utan dem. Annars så är de alltid med på alla stora tillställningar men imorgon så är det bara vi!
Jag var och hämtade min klänning hos skräddaren idag, hon klarade att fixa den =) snacka om att jag blev lättad!!!!!
Älskar verkligen den kläningen, känner sig som en prinsessa! Måste verkligen försöka att få lite foto på mig och Bnny också, händer ju inte så ofta eftersom jag oftast står bakom kameran.
Söndagen blir det mer jobb eftersom det är marknad så har vi öppet 10-17. Norah ska också på kalas på söndagen. Sen blir det nog lite familjemys påkvällen!

Ha en kul helg! 

He is gone.........

Så paff jag blev imorse när jag såg alla löpsedlar!
The king of pop is gone.....Och en legend är född.!

sunshine

Har varit hos frisören idag och slingat året. blev jättenöjd!!
Dagen på jobb har varit dryg! Vill bara vara ledig när det är så fint väder. Jag vill också sola och bada som alla andra! Fy vad allt är orättvist ibland.
Känner mig väligt trött och hängig idag, blir nog i säng tidigt ikväll.
Usch har inget vetigt att skriva idag så vi hörs!

För liten!!!!

På lördag är det bröllop och dop som gäller och jag kom på sent igår kväll att jag måste lämna in min klänning på kemtvätt! Blev dock lite panikslagen när jag provade klänningen....den var för liten! Den hade blivit lite större över magen så det var perfekt men den var förliten precis under brösten. Vilket jävla ställe för kilona att sätta sig på. Jag fick iaf pratat med en sömmerska idag så jag ska dit med den på torsdag och se om där är något att släppa på den, håll tummarna annars har jag inget att ha på mig.
Ska och slinga håret imorgon, vilket är väl behövt och sen så känns det alltid lite lyxigt efteråt =)

Annika, Tobbe och Liam har varit här och grillat idag. GOTT!!!
Är så skönt att sommaren äntligen är här, hoppas att det håller i sig ett tag! Är så tråkigt att gå till jobb när det är så fint bara. men men jag får hoppas att det är fint väder när jag har semester också.

Kian har kommit in i sin 3 års trots och han promenrar duktigt på mina nerver!!! Tur för hom att han är jå jävla söt annats hade han legat risigt på det! =)
Vi hade klas för honom i söndags och det gick bra men det gjorde riktigt ont i hjärtat att DU inte var här!

Tror att jag ska ta en kort dag på jobb imorgon så jag kanske hinner att sola lite annars kommer jag att se ut som ett vit lakan på lördag hahaha.

Det blir sista helgen jag och min älskling har tillsammans innan han åker =( Kommer att kännas jättekonstigt att vi ska vara ifrån varann så länge och jag kommer att sakna honom jättemycket men samtidigt så är det värt det efterom vi kan resa sen!

Kalas

Kian fyllde år igår så det var upp tidigt på moronen så han fick frukost och paket på sängen. Vi åkte till Ystaddjurpark på förmidagen och mös. Sen åkte vi till Vellinge oh hämtade Liam=) Fick även rensat i rabatten igår vilket jag skulle ha gjort i några veckor!
Idag är det kalas för lilleman, han sitter spännt och inväntar de första gästerna.

Längtar verkligen efter sommarvärme nu!!!!



Brudbuketter

Då var det midsommar afton och ändå känns det som att det är början av Maj. Varfö kan det adrig vara fint väder?? Har jobbat och slitit idag och nu tittar vi på fotboll.Sen ska vi till tivolit för att fira midsommar. Ska bli kul att få träffa Chanti idag, var länge sedan nu.
Nu har Ann-Marie och Kamilla äntligen fått sina bebisar så vi välkommnar Kajsa och Collin till världen. Rätt så komiskt att båda fick innom ett dygn=)

Har  länge skrivit att jag ska lägga in bilder på brudbuketterna som jag har gjot de senaste helgrna så nu kommer de ett par av dem iaf....





Livet de gångna dagarna.

Shit vad tiden går fort! Hinner knappt att skriva längre eftersom vi har så mycket på jobb och sen så är våra helger fulla!
Lördags var jag på Kristinas möhippa. Hade jättekul och det var rigtigt roligta tt få umgås men Kristina igen det var ett tag sen. Kvällen förstördes dock lite av att jag fick migrän och fick åka hem för att lägga mig =(
Söndag hade jag kurs på jobb och sen hade jag och mannen en riktig myskväll! Dessa senaste dagar har varit underbara känner mig nästan lite nyförälskad =)
Måndagen var katastrof på jobb då vi inte viste att Svedala hade skolavslutning. Jag kände mig som en zombi när jag kom hem!!!!
Idag har vi hunnit göra upp lite i butiken iaf och det är skönt eftersom det är midsommar på fredag så måste vi göra massor av uteplanteringar och buketter imorgon.
Midsommar blir att spenderas på tivolit med nära och kära då vi ska grilla=)
Kian fyller 3 år på lördag och för första gången vet jaginte vad jag ska köpa till honom! Det är jättejobbigt men jag hittar väl något.
Söndag blir kalas för lillkillen, öppet hus hela dagen!

7 månader idag och inte en dag går utan att  du är saknad!

flytta utomlands

Kom hem tidigt ifrån jobb idag och det var skönt eftersom jag har jobbat 21 dagar i sträck!!! Jag vet inte vad det är med mig idag?? Jag har masor av känslor som bubblar innom mig, känner mig ledsen och bitter! Men varför?? Visst vi har inte så mycket pengar just nu, vi har blivit bortskämda med att kunna spendera och shoppa när vi har velat. Förutom det så har jag inget som dirrekt har förändrats de senaste månaderna. Jag vet dock att jag blir väldrigt deppig av vädret! Jag hatar vintern och jag tror verkligen inte att folk förstår hur mycket jag hatar det! Så när det väl är sommar så behöver jag solen för att ladda inför helvetet som väntar. Min högsta önskan är att flytta utomlands men den önskan krossar min man eftersom han är så tråkig och tycker att Svedala är det ultimata stället att bo, snacka om trångsynt!! men men bara vänta tills vi är pensionärer, då bor inte jag i Sverige längre iaf. Sen vad du gör hjärtat det skiter jag i för då har jag kompromissat i mer än halva våra liv!!! =)
Igår var Annica, Tobbe, Jocke  och Liam här. Det är så mysigt att vara nära Liam. Känns så bra att jag och Annika har hittat varandra efter alla dessa år och att hon och Tobbe har det så bra ihop. Hoppas verkligen att de fixar det ihop annars blir allt lixom konstigt för oss andra också.

Idag blir det nypotatis, gräddfil med gräslök och en köttbit till mums! Jordgubbar till efterrätt.

Vet verkligen inte vad vi ska göra på midsommar, förslag??

Är stolt över dig Anna!!! ( blev bara tvungen att säga det) =)

Jag saknar dig så mycket Mange! Önskar så att du kunnat vara här så jag kunde kräka av mig till dig som jag alltid brukade. Eller att du kom och hämtade mig så att vi hittade på någon, brukade du göra när jag var deppig för att jag skulle sluta att vara bitter=) Saknar ill och med våra små gnabb när du var en tjurskallig idiot! BARA DU VAR HÄR!!!!!!!!

Hjärtats röst

Dagarna går så otroligt fort! Kan inte fatta att det är midsommar nästa vecka och att min lilla pojke blir 3 år! All tid bara rinner ifrån mig, har lite ångest att jag inte är hemma mer med barnen. Ska bli skönt att få umgås riktigt med dem i sommar när jag har semester.
Jag vill så gärna att allt ska vara bra men vi vill leva så olika liv. Det viktigaste i mitt liv är min barn. Jag vill ha all tid jag kan med dem medans du tycker att du vill leva livet och gör "roliga" saker. Kan man inte göra det när man har barn då?? Nä man kan inte drika sprit vilket tydligen är en av livets höjdpunkter för dig för allt annat kan man göra med barnen och du säger att det inte handlar om att dricka så vad är då problemet??
Jag vill inte behöva ha ett bråk med dig för att jag vill att mina barn ska vara hemma hos mig och du vill lämna bort dem varje helg. Du tycker att man måste ha ett liv....ja men inte varje helg och den dagen DU valde att skaffa barn så sa du upp din rätt att komma först!
Jag vet igentligen inte varför jag kräker av mig här eftersom vi inte har diskuterat detta på ett tag men jag känner väl på mig att det kommer. Midsommar tillexempel. Jag har tänkt att mina barn ska va med mig så klart, Speciellt eftersom Kian fyller år morgonen efter och jag vill att han ska vakna upp som han gör på alla sina andra födelsedagar men du har ju säkert tänkt festa??
Tycker att det är så jobbigt att vi inte kan prata eller att man inte kan prata med dig, vill kunna prata med dig om allt och känna en tyrgghet i dig men hur ska jag kunna göra det när du är som du är nu?? Kommer du alltid att vara såhär eller kommer du att "växa upp" och mogna?? Är det lönt att jag kämpar eller ska jag ge upp?? Ska jag lysna på mitt huvud eller mitt hjärta???

Jävla idioter

Jag är så arg så  jag måste avreagera mig lite......Vi har precis varit i Vellinge och firat min syster på hennes 14 års dag. När vi på vägen hem kommer körandes vid rondellen vid Q8 så kommer det en bil med student i. Idioten som kör kommer in i rondellen så pass fort att han håller på att volta in i rondellen men för att undvika det så vejar han ut på vägen som kommer mötandes mot oss och får sladd på sin bil!!!! Han håller på att sladda in i oss men lyckas få ner bilen över backen vid Q8 istället. Jag blev vansinnig och skrek till Benny att han skull köra fter dem. När vi kommer fram till parkeringen där bilen har stannat så ä de redan på väg in i huset. Jag hoppar ut ur bilen och skriker precis vad jag tyckte och tänkte men den killen som var sist bara gick och tur var nog det för jag hade slagit ihjäl honom! Hur fan kan man vara så jävla blåst? Bara vänta tills jag får veta vem du e!!!! Jag är fortfarande så arg så att jag skakar. När det gäller ens barn så finns det fan inga hämningar. Det kunde gått riktigt illa och jag vet inte vad jag hade gjort om något någonsin hänt mina små hjärtan!

Vi var på Fias studentigår. Hade jättekul!! Väntade mig verkligen inte det men det var en av de mest lyckade kvällarna på länge!

Imorgon ska Liam döpas och jag ska bli gudmor...precis som att alla inte vet det redan men e man stolt så e man =)
Hoppas att vädret håller eftersom det ska va ett ängadop. Har aldrig varit på ett sådant dop men det låter väldigt mysigt!

Är själv hemma med barnen nu eftersom Benny är och tittar på matchen med grabbarna så nu ska jag ta och mysa med dem.

Nu räcker det!

Har inte tid att skriva mer. Har inte tid med något just nu! Har massor att göra i butiken. Pingst, morsdag var i hlgen och nu väntar två vekor av studenterier och sen midsommar s¨å jag har röven full. Ska dock försöka att skriva en liten rad iaf. Mamma har blivit sjuk!  Hon har åkt på en svår lunginflamation =(  doktorn vill även testa henne för Kol =/ Det får bara inte vara så! Orkar inte med mer elende nu. Känns som att alla människor jag älskar tas ifrån mig men nu får det fan va nog för min mamma ska ingenstans!!!! 

Har preis kommit hem efter en fruktansvärt stressig dag som avslutades med Norahs avslutningsfest på dagis ikväll. Min stora tös ska ju börja på skolan.
Denna helgen är fullbokad. Student hos svägerskan på fredag. Kalas för Lillan på lördag (14 år) och Liam ska döpas på söndag! E det konstigt att man är helt slut?

RSS 2.0