Ullared

Vilken lång dag det har varit. Har haft väldigt lite att göra på jobb och då känns det bara som att tiden står helt still. Fick iaf tid till att åka med hjärtat och hämta ut vårt Viasat paket. Nu ska jag bara boka tid med en instalatör också =/ Jag som är så bra på det där med lediga tider.

Jag förstår inte vad som har hänt? Varför skjuter du bort mig? Jag är den ända som har ståt vid din sida genom vått och torrt men nu helt plötsligt så passar det inte längre? Vill du ha det såhär så fine, trodde bara att vår vänskap var värd mer!

Imorgon ska jag till Ullared min Lillen=) Me love!! Ska bli så kul att ha en heldag bara vi töser, inga män, inga barn, inga måsten. Masor av shopping också såklart!

Annars så ser veckan rätt så lugn ut. Har bara ett dop inplanerat på söndag, vad vill Collin ha i dop pressent???

Helgen

Vilken underbar helg vi har haft, har verkligen varit rolig och supermysig!

I fredags så var vi bara hemma och hade myskväll, båda somnade tidigt efter våra först veckor tillbaka på jobb.

Lördagen började med jobb för min del. Sen gjorde vi oss i ordning då vi skulle på Black & White fest för Diana och Robban. De smet iväg i början av sommaren och gifte sig i Spanien så nu hade de fest för sina vänner. 
Det bjöds på helgrilladgris, livemusik och MASSOR av dans! Jag hade så ont i mina fötter när vi skulle gå hem att jag fick gå barfota =) Hade superkul! Var längesen jag var på en så lyckad fest. Vi var inte hemma förens vid halv 5 tiden så det blev sängen direkt.

Idag vaknade vi kl 12 av att telefonen ringde. Det var mormor som ville att vi skulle gå ut och äta den 12. Vi drog på oss lasorna och begav oss ner i byn för att handla frukost. Hämtade barnen och har hunnit se den Nya Wallander. Middag bestod av kyckling wook med zuccini, svamp och purjolök...mums!

Imorgon börjar en ny arbetsvecka. Men jag är ledig på tisdag då jag och Lillen ska åka till Ullared=) Me like a lot.
Ska återgå till min soffa nu.....

Ha en skön söndag!

Black & White fest

Igår hade vi kundkväll i butiken. gick ganska bra, hade dock hoppats på lite mer folk! Det tar sig säkert till nästa gång =) Vi har så otroligt fint i butiken just nu, man blir så glad på morgonen när man kommer hit. Man vill liksom kalla in folk på gatan bara för att de ska se hur fint vi har hahaha. jag vet att jag är lite rubbad men va fan.
Ska göra två stycken brudbuketter idag, alltid lika kul och spännande.

Jag känner mig så seg idag!!! Inte alls kul kan vara föra att det har varit så kvavt i flera dagar? Tycker iofs att det är skönt med värmen men luften behöver ju inte vara så fuktig och klibbig. Lite sol hade ju inte heller skadat.

Var på föräldramöte på Norahs skola i onsdags, jag säger bara orka??? Låt aldrig mig bli så!!

Ikväll ska jag ut och powerwalka sen så ska jag hem och mysa med min älskling!
Imorgon ska jag jobba och sen ska vi på fest hos Diana och Robban. Lite bröllopsfets för deras vänner. Black & White är temat och Nettan har införskaffat en jättefin Dolce&Gabbana klänning=) Vit med strass...me love!

En sak som gör mig jätteglad är att min kära syster och min gudson ska flytta hem till Sverige!! =) Äntligten, har kännt så jobbigt att ni har varit så långt borta!
En sak som dock är jobbig är att både min mammma och min mormor mår väldigt dåligt just nu. Blir så ledsen av att se dem på detta viset, man känner sig så hjälplös! Älskar er så!

jobb, jobb ,jobb.............

Höst

Jag är så trött idag så jag vet inte var jag ska ta vägen. Barnen gillar inte heller läget kan jag säga!  Men nu börjar det ju igen, det gråa, dystra ,mörka tråkigt. Jag verkligen hatar denna årstiden! Blir så depprimerad och ledsen för allt. Det är bara dax att inse...det är HÖST! Är inte alls roligt men det är lika dant varje år så man börjar ju att vänja sig så smått.

Igår blev Norah fotad i skolan, hoppas att det blev bra. Är ju inte så smart att de mista barnen ska fotas direkt efter maten =/ men alla kan ju inte vara lika smarta som jag ; )

Diana, Robban och William var hemma hos oss igår och spelade Kanasta igen. Nu van faktiskt vi !!! =) Händer ju inte så ofta så man får vara glad för det lilla. Men vi kommer nu på slutet ska ni se....undrar om Robban har ont idag??

Ikväll ska jag och mamma iväg och fixa en liten sak. Jag får kramp när jag inte kan berätta....håller ju på att spricka!!! Men jag lovar att jag ska berätta så fort jag får klartecken!

Vi har fått det såååå fint i butiken nu! Ska ha kundkväll på torsdag mellan 19-21. Hjärtligt välkommna!

Måste nog jobba lite nu.........

Jobb

Då var semestern slut och man är tillbaka på jobb. Lite blandade känslor över det hela jättekul att vara tillbaka men samtidigt så vill jag inte gå upp så tidigt på morgonen och behöva stressa! Men men så är det ju alltid efter en semester ju.

Har haft en jättemysig helg!
Iferdags var jag och hjärtat inne på festivalen och sen åt vi middag på Nathalie och Pers =)
Lördag var vi bjudna hem till Diana middag och Kanasta...alltid lika kul, hade dock varit roliga om vi vann någon gång!!
Söndag var lillen en runda hos mig medans våra män var och spelade innebandy. Sen kom Diana och william på em belv lite käk och sen blev det lite mer Kanasta.

Får ta och jobba vidare....
see Yaa

Festivalen

Idag har jag varit en runda nere på jobb och vänt på butiken =) Ska bli kul att komma tillbaka nästa vecka!
Mannen skulle städa så då blev jag utkastad, inte mig emot ; ) 

Hade tänkt dra in en runda på festivalen idag och kanske gå och äta. Är dock riktigt besviken på vilka "band" om man nu kan kalla dem det som spelar ikväll. Vad sysslar dom med?? Tycker att det blir sämre och sämre för varje år. Dessutom så är det ju avslutning ikväll och då borde man väll ha något bra band eller?? 


 Vet egentligen inte vad jag ska skriva så jag fortsätta sen....

Middag

Då sitter man här igen och känner sig sprängfull!!! Det blev persilje panerade kyckling fileer med hemma gjorda klyftpotatis, Vitlökssås och grekisksallad =)
Efterrätt måste man ju också ha...hallon och blåbärs paj....ni förstå vaf vi är sprängfulla va??

Hjärtat håller på att lägga barnen nu och vår kära gäster ska åka hrm nu.
Kommer att sakna dem så mycket!!! Känns som att det går helt för lång tid mellan de gånger som vi träffas! Liam blir så stor =( Han är ju mosters lillapojke.

Körde förbi din grav idag och fick sån ångest för att jag inte varit där på ett tag! Får ta och gå dit en runda imorgon tror jag. Saknar dig hjärtat!

Trevlig  kväll!

Tv såpor

Min underbara man tog barnen imorse igen så att jag fick vila lite men som vanligt blev jag ju väckt! Mamma ringde 08.00 och ville snacka skit. Men men jag fick iaf sova 1,5 h längre. Bullar fick man till frukost också =) 

Idag ska vi åka till ljunghusen och spela minigolf när Norah kommer från skolan. Ska bli kul, det har jag inte gjort sen jag var liten. Men jag vinner ska ni se!!! =) Annars kan B hitta en skön soffa att sova på...hahaha.

Trodde att det var sista avsnittet av Bachlorette igår men ikke! Nästa vecka smäller det och förhoppningsvis så väljer hon Jason. Men jag personligen kan inte fatta hur hon någonsin kunde skicka hem Jeremy???? Skicka hem honom till mig, Sorry hjärtat men han kan väll få gå runt bar överkropp i trädgården och göra allt slavarbete?? =)
Ikväll är det Gost wisperer. Jag är svag för alla dessa tv såpor som går men vad ska jag annars göra på kvällarna lixom??

Annika, Tobbe & Liam kommer även på middag ikväll, vet inte vad jag ska laga för mat men det löser vi väll under dagen.


Ny dag nya utmaningar!

Lite nya bilder.....


  Kian på cyckel!

 Norah på stranden, lite kallt kanske??

 Annika, Kian och Jag.

Hann visst inte med fler nu...får forstätta sen! 

Vem e du??

Måste redogöra ett litet missförstånd i mitt förra inlägg....

NR 1. Jag skrev av mig vad jag tyckte om en person som jag inte träffar personligen vilket gör att jag inte kan berätta för personen i fråga!

Nr 2. Jag har inte brutit löftet då jag inte har skrivit vad det handlade om. Vad han tyckte om personen i fråga vet alla så det var ingen hemlighet! Det var allt det där andra jag skrev som jag inte kan säga.

Nr 3. Att hon borde backa...ja med tanke på hur surt hon gör andras liv så får det ju ha ett slut någonstans!
Där är skillnad på skit snack och fakta!

Nr. 4 Du som kommenterade mitt inlägg är ju då minst lika feg & patetisk eftersom du inte kan stå för vem du e ens. Jag står för vem jag är och för vad jag tycker. Vad jag skriver i min blogg ska du skita i, kan du inte hantera det så sluta att läsa den! Jag har rätt att skriva vad jag vill men det är klart där är ju alltid någon som ska ha ont av ens åsikter =)

Nog om tråkiga bagateller!!



Hjärtat har ringt runt till lite vänner som vi ska träffa och spela lite basket nu ikväll. Eftersom barnen är med så blir det att jag och Lillen får leka med barnen =)
Måste dock vara hemma tills kl 9 då det är sista avsnittet av Bachlorette =) Vet att jag är såååå patetisk som tittar på detta men jag kan verkligen inte slita mig jag e stuck! För er andra losers som också förjer detta så håller jag iaf på  på pappan!

See yaa...

Chokladmuffins =)

Gud vad jag var trött imorse när klockan ringde! Ville verkligen inte gå upp och mina ögon ville inte vara öppna. Men det var bara att bita i det sura äpplet och asa sig upp ändå!

Det blev att åka in och köpa skor till barneen igår. Kian fick gummistövlar och sneakers. Norah fick sneakers, gympaskor och stövlar. Åkte sen vidare in till mobilia för att köpa jeans till Kian men där var inte ett ända par som satt snyggt. Eftersom han inte har blöja och de räknar med att dom ska ha det så är byxorna helt förstora runt midjan och gumpen. Lite tråkigt att det är så, man vill ju att deras byxor ska sitta bra.

Det känns verkligen som att det börjar att bli höst, vinden är så kall tycker jag. Även om solen är framme å börjar vinden att bli kall. Tycket alltid att sommaren går helt för fort!! Längtar redan tills nästa.
Det ända som möjligtvis skulle vara lite possitiva är att alla bra serier som man följer på tv börjar nu igen=) Sen är det ju rätt kul med en ny höstgarderob men då ska man ju pengar till det också =/

Nu ska jag och Kian baka choklad muffins med vita chokladbitar i =) mums.


Jag blir så irriterad och fattar verkligen inte vad du sysslar med! Han ville ALDRIG ha dig!!!!! När ska du fatta det? Du var ett substitut han hade då han mådde så dåligt att han inte trodde att någon annan ville ha honom. Han har aldrig älskat dig, de ända känslorna han har haft för dig är hat, förakt och avsky! Han tyckte att du var ful, äcklig och att du förstörde hela ans liv. Där fanns bara en flicka i hans hjärta och det var aldrig du!
Jag önska så att jag kunde säga allt detta och allt annat jag vet rakt upp i ditt huvud men ett löfte är ett löfte!
så om du läser detta så kanske du ska ta och backa lite.....där är mycket jag vet som hade kunnat göra ditt liv mer misslyckat än det är!

Semesterkilona....

Gud vad jag blev förkyld igår kväll! Satt isoffan och allt bara började att rinna. Fick hoppa in i sängen och lägga mig. Bandade dock Lipstick Jungle så jag få se det ikväll istället, Kan ju inte missa det=) Vet inte varför men jag gillar den serien skapt!

Imorse tog benny barnen och fixade så att Norah kom till skolan medans jag låg i sängen och sov....NAJS!
Sen gick han och Kian ner och köpte bullar, med andra ord en underbar morgon. Tack min älskling!

Ska åka in till stan och fixa lite saker till barnen. Norah behöver nya sneakers och Kian behöver gummistövlar, jeans och sneakers.
Jag hade däremot behövt en helt ny garderob men hur ska jag ha råd med det?? Är så trött på mina kläder och känns som att jag har haft dem i evigheter. Får väll shopa lite senare i höst just nu upptäcker vi sakor barnen behöver var eller varannan dag så de går först.

Tänkte baka lite med barnen i em eller imorgon om det blir för sent. Får passa på att åta upp mig nu då jag ska börja svälta mig på Måndag=) Dax att bli av med semesterkilona!!!  På tal om kilo....vad ska man laga till midag idag?? Förslag?

Imorgon ska mamma in till sjukhuset och göra kol test, jag är grymt nervös och orolig över svaret men jag hoppas på det bästa! Känns som att jag har haft så mycket otur med många dåliga besked det senaste året så jag kan väll inte få fler dåliga nyheter??

Festivalen

Morgondagen började med att klockan ringde halv 7 vilket känns sjukt tidigt med tanke på att jag har semester!
Fanns ju dock en vettig anledning till att klockan ringde på denna okristliga tid, Norahs första dag i skolan=)
Jag tror dock att jag var mer nervös och förväntasfull än henne hahaha.  Allting gick bra och där var många kända ansikten.

Vi var hemma igen relativt tidigt och jag var fortfarande lika trött så jag och Norah bestämde oss för att ta en tjejdag på festivalen! (Annars hade jag deckat i soffan)Pågarna fick bli hemma och ha en egen mysdag så åkte vi in med Kamilla och Colin. Han fick ingå i tjejligan idag=)
Måste säga att jag är lite besviken på festivalen! Alla bodarna som brukar stå där är flyttade till folketspark och vem orkar att gå dit lixom? Sen känns det som att allt det där mysiga som fanns där när man var mindre är borta. Visserligen så har det tillkommit massor av mat och det är vi ju inte otacksamma för=) Hade kunnat gå där inne hela dagen och äta lite varstanns. Provade någon Austaliensk championgryta idag och shit vad god den var!!!!!
Lyckades även att bli pålurad ett Viasat paket idag=) Har pratat ett tag om att skaffa det och nu fick jag ett så pas bra erbjdande så jag kunde inte låta bli.

Känns faktiskt rätt så skönt att allt kommer att återgå till det normala snart. Hela livet blir ju upp och nervänt med alla semestrar, dagis om har stängt och utflykter. Rutiner kan kännas rätt så skönt ibland=)

Ha en underbar kväll!

9 månader

Liam är nu hämtad och det är så tyst och skönt här hemma=) Det är jättemysigt att ha honom och hjärtat smälter ju verkligen när han ler men fan vad trött man blir av att vara vakentvå nätter i rad!

9 månader har gått och saknaden är fortfarande lika stor, liksom tomrummet i mitt hjärta.
Vill bara vrida tillbaka tiden och ha dig här igen! Om du bara hade vetat vilken sorg och saknad du lämnade efter dig.
Jag hoppas iaf att du vet hur mycket du bettyde för mig.....

Trött!!!!!

När ska jag få sova?? Har haft semester nu i en vecka men blir veckt tidigt två morgon av att folk har ringt. En morgon hade Kian kissat i kängen  och de andra två skulle jag ner till jobb och hjälpa till. Känns som att det är omöjligt att få vila ut. Men det får man väll göra när man blir pensionär.

Nu kommer Liam idag =) Ska bli kul att ha honom, han ska vara här tills på söndag då hans mamma ska göra Malmöfestivalen osäker. Han är så kär och go.......man bara smälter ju!



Har varit nere på jobb och gjort brudbukett idag, alltid kul! Kristina var nere och fick sitt omdöme som hon bett mig skriva och verkade nöjd. Alltid svårt att skriva sånna saker. Var kul att träffa Krischa =)

Börjar att bli riktigt hungrig! Min man sitter och äter midag som han har lagat till sig själv,  varför inte laga middag till din fru någon gång?? Jag får väll ta en macka sen......tråkigt!

Tivolit är i Svedala i helgen så vi får dra ner och säga hej till våra kära kollegor och barnen vill ju åka karusell. Sen ska Frida uppträda ju och Norah tycker om hennes låtar så hon blir säkert jätteglad!

Skånesdjurpark

Datorn krånglar med mig hela tiden!!!!!! Hatar när saker inte fungerar! Men nu verkar det som att jag kan fu uppdatera min blogg iaf.
Helgen: Ja den var rolig,lång men mysig. Vi hämtade våra båtflyktingar på Svågertorp vid sjutiden på fredagen och åkte hem för att laga middag. Sen tog vi en lång och mysig prommenad i Svedala för att vissa stora byn=) Blev kanske lite mycket dricka för vissa den dagen men det var ju väntat!
Lördag = Fest!!! Jag hade jätteroligt =) Annika och Liam dök också upp vilket gjorde mig jätteglad. Tack alla älskade vänner för att ni kom och gjorde kvällen så kulig!
Söndag...ja vad ska jag säga, det var segt!! Kände verkligen att det var söndag om vi säger så. Det var även dax för Patrick och Marlene att åka hem =( Men vi sen snart igen hoppas jag. Såg en rätt så bra film på kvällen, gick på tv 4 kl 20.00. Helt sevärd enligt mig men jag gillar ju när det är lite spooky.
Måndag skulle min semester börja men jag sa till mamma att hon kunde ta en extra dag så jag fick vara i butiken och packa upp de nya varorna=) Alltid lika kul när de kommer!  Hade även en väldigt mysig kväll med mitt hjärta.

Idag har vi haft en mysig familjedag då min semester har börjat. Harvarit iväg hela dagen på Skånesdjurpark. Mer myspys blir det då jag har hela två veckors semester!!! Imorgon ska Emelie och Ebba komma förbi en tur, sen får vi se vad som väntar. Så skönt att hinna träffa alla mina älskade vänner! Love you always.

And you my friend i will always love even though you are no longer here whit me!

Party party

Igår efter jobb så åkte vi till Svågertorp för att hämta Patrick och Marlene. Tåget var dock försenat så jag åkte hem och började med maten. Hade en mysig och rolig kväll! Gicken runda i byn och hälsade på lite folk, sen fortsatte Benny och Partick att dricka så jag och Marlene gick och la oss. Pojkarna kom krypande in i sängen vid 3-4 tiden.
Som ni säkert förstår så mår de som de förtjänar idag =) Har varit nere på Intermezzo och ätit nu och håller på att göra vid oss då folket börjar att ramla in. Eller rättar sagt så har jag gjort mig klar då alla andra har gått och lagt sig för att de fick lite förmycket igår.Känns som att det kommer att bli en superkul kväll, hoppas att jag har rätt.

Har bara en sak att säga.............DÅLIG stil,Jag står iaf med ryggen fri!!!!

miss you to

Imorse åkte jag och hjärtat och handlade blommor till butiken gick relativt snabbt då där var en fröken Lundin som stressade mig lite=) Då har man varit på stranden och bättrat på brännan=) Så skönt att få komma iväg och göra något med mina barn! Vi åkte med Lillen,Linn och Ebba...hade jättemysigt.
Idag kommer mamma och hämtar hundarna inte för att de är till mycket besvär men det ska bli skönt att slippa gå ut med dem på morgonen.
Ska strax iväg och handla hem lite mat då vi får gäster från danmark imorgon som ska vara här hela helgen....ska bli riktigt roligt att träffas igen.

Jag saknar dig med men vad vill du att jag ska göra?? Jag har ringt dig varje dag, flera gånger om dagen i nästan en vecka men du vill ju inte prata med mig!!!! Men jag finns här gumman om du vill så bara ring, du vet att jag inte är långsint!


Måste tillägga att jag såg en av våra kungligheter imorse. Kom in på statoil i Svedala imorse och skulle tanka firmabilen och där står prinsessan Madeleine och hennes Jonas!!! Snacka om att jag blev snopen. Och gud så ful hennes kille e!!!
2 kaffe,2 bananer, 1 vitamin dryck och en påse viksblå det är vad prinsessans frukost bestod av!

Stranden......

Har inte alls varit kul att jobba idag, ville ju bara ut i solen men men jag hoppas på fint väder imorgon så vi kan sola och bada lite =)
Ska iväg imorogn bitti och köpa lite blommor sen så bär det förhoppningsvis av till stranden.
Har gjort vid lite i köket idag, bytt ut blommor och krukor. flyttat hylla och tavlor. Blev jättenöjd, ska bara fixa lite små detaljer imorgon.
Ska snart lägga barnen sen så ska jag klippa hjärtat.

Ser verkligen fram emot festen på lördag!

Miss you!

Svärmor

Har spenderat mesta dels av dagen hos svärmor. Spela spel och snackaskit. Blir även middag där ikväll, Tacos.
 Är en kort runda på jobb nu då Diana skulle iväg till Oxie och hämta band till begravning.
Vet inte vad som har hänt men för ett par minuter sedan så smällde världens huvudvärk på, inte roligt! Hoppas att den inte sitter kvar imorgon.

Jag försår fortfarande inte vad du vill?? Är vi vänner eller du är bara orolig för Norah? Eftersom du fortfarande inte svara så undrar jag ju, men jag tänker inte försöka mer nu. Jag har verkligen ansträngt mig så om du har något att säga mig så får du gärna ringa!

Jag vet verkligen inte vad jag vill. Har så många tankar som snurrar i mitt huvud! Måste dock ta ett beslut snart....tiden rinner ut!

Läkartid

Ännu en jobbedag avslutad! Ska iväg på fotvård nu kvart över 6. Har aldrig varit på det innan då jag har fotfobi men jag fick ett presentkort av Bennys pappas sambo när jag fyllde år så jag tänkte att jag får väll ta mig i kragen och gå nu. Det kan ju inte vara så obehagligt =/

Har fått en tid till Norah imorgon kl 09.00. Hoppas att det går bra, har varit lite orolig då hon inte har haft det så bra =/ Håll tummarna!!!!

Trädgårdspyssel

Blev en väldigt mysig dag igår. Jag jobbade till kl 2 sen hämtade Benny och barnen mig och så åkte vi till Lomma.
Tivolit och mormor var ju där så barnen tyckte att det var jättemysigt! Sen gick Benny iväg med Crille och alla barnen till staranden så jag fick lite tid att snacka skit med Jessica. Vi stannade länga men när kl var 7 så åkte vi hem. Lagade en jättego middag.......Fläskfile med råstektpotatis, chapioner och purjulök med bearneisås...mums!!!
Somnade dock jättetidigt igår igen....kroniskt trött men det blir man ju när man har det såhär.

Dagns utmaningar vet jag ännu inte vad de inehåller men jag tror att vi ska pilla lite i trädgården och försöka att sola lite. Mamma kommer på middag då hon ska lämna hundarna som vi ska passa tills på torsdag. Så jag får väll ta och laga någotriktigt gott till henne eftersom hon levar av husvagns tillagad mat så blir det ju inte så stor variation =)

Gud vad jag saknar dig!!! Det var aldrig något som var jobbigt och krångligt mellan oss. Du var du och jag var jag och så var det bara! Saknar vår vännskap så otoligt mycket! Miss you forever!

Mognad?

Jag förstår verkligen inte??? Hur kan man vända i humöret på 2 timmar??
Men vill du ha det såhär så visst!!!
Du gnäller på att jag inte hör av mig tillräckligt ofta men du är den jag pratar mest med. Jag ringer 1-2 gånger i veckan nu och ingen annan av mina vänner hör av mig lika ofta för jag har inte tid och de respekterat det. De vet att vår vännskap är lika stark fast vi pratar sällan.  Du påpekade för mig att det var dåligt att jag inte har varit hemma hos dig sen du flyttade ihop med M och visst det är dåligt men jag sa också att jag kommer så fort jag är ledig nästa gång!  Vad man än säger och gör så duger inte det. Jag kan inte lägga all tid och ork på det. Missförstå mig inte vår vännskap betyder mycket för mig men jag orkar inte att du ska bete dig såhär så fort du har en fis på tvären! Tycker men att något är fel då pratar man om det och löser det om man kan. Man skickar inte sms, vägrar att svara i tellefonen och blockar en på ens blogg. Det är bara fruktansvärt omoget! Väx upp!

Är på jobb nu och ska snart börja. Sen ska jag hem och rensa i rabatten och höra med mannen om han är sugen på att dra en runda till tivolit??
Jag är fortfarande jättetrött efter resan man går lixom i en slags dimma hela tiden har ju en annan förklaring till det med men behöver vi inte gå in på nu.
Åt jättegod frukost idag, Ny bakade bullar med ägg och majonäs=) Konstigt hur man kan uppskatta något så lätt för att man har varit utomlands en vecka..hahaha.
Någon som känner för att hitta på något idag?? Hade planer men de blev tydligen avbokade så jag är öppen för föslag!


RSS 2.0