Mange

Det är snart den 16/11 ;( Denna dagen kommer alltid att vara en dag som jag minns med smärta och sorg! Dagen då du tog dit liv och lämnade alla dina nära kära med en evig smärta. Du lämnade oss alla men när det gäller dig så är jag egoistisk, jag fattar fortfarande inte varför du lämnade mig??? Delar av det vet och förstår jag men jag kommer aldrig att fatta helt....
Det gör fortfarande så ont och saknaden blir bara större och på något sätt så har jag insett att du kommer inte att ringa för att fråga om vi ska åka och handla julklappar eller om vi ska ta en fika. Jag har även fått inse att jag inte kan vända mig till dig längre när jag behöver någon och det har varit tufft!!! Jag saknar allt....våra samtal, våra utflykter, ditt sätt att driva mig till vansinne, hur du fick mig att skratta...allt!

Shit Mange, hade gjort allt för att få tillbaka dig, tårarna för dig kommer aldrig att torka....


Lie smått

Jag tror att jag har fått lite av en nytändning när det gäller butiken. Tycker att allt är jättekul igen, har massor med inspiration och ideer och jag har fått min ork tillbaka...se på fan!
Så jag har beslutat mig för att inte sälja vilket innebär att vi måste ringa och tacka nej tll dem som var och tittade i måndags men men.

Har börjat att planera nästa vårs bröllopsmässa och som det ser ut nu så kommer den att ta ställning ute på Törringe! får se men ska på möte på måndag och då vet jag svaret :/

Va på styrelsemöte igår på kina och det var riktigt kul och så klart så vann vårt lag musiktävlingen :)

Har lite ångest över att jag inte träffar Liam så mycket som jag hade velat!! Vet dock inte hur jag ska få tiden att räcka till?? Hinner knappt träffa mina egna som det är nu men å andra sidan med tanke på Norahs beteende den sista tiden så håller jag mig nog hellre borta!!! Hon är så trotsig, snutig,envis och lägger sig i allt....Jag blir tokig!!!!!!
Det går lixom inte att prata med henne heller...det är som att prata med en vägg och hon kan inte be om ursäkt och har aldrig kunnat om man får ur henne ett förlåt så börjar hon att stortjuta!! Jag fattar ingenting är hon redan i puberteten eller??

Kian är trotsig på sitt lilla sätt men han lyssnar iaf så det är inte någon större fara... någon som har bra tips så tar jag emot dem med öppna armar!!!

Måste återgå till arbetet nu :) Kram på er

Take my breath away

Har haft en helt fantastisk helg i Danmark! Är där två gånger om året på mässa och måste säga att den absolut roligaste gången var denna. Vi drog till ett nytt ställe på natten jag, mamma, Peter och Kaj och fy så kul vi hade och så mycket trevligt folk:)
Nu är man tillbaka till verkligheten fast jag gärna hade stannat ett tag till.

Gossip har äntligen börjat igen och Grey´s kan det bli bättre??

Oj vad mycket jag har som bubblar inom mig....många val som ska göras och man vill inte göra fel men samtidigt så känner jag en lycka som jag inte har gjort på länge så då måste det väll vara bra??

Fick förresten tillbaka mina prov...fick bara g på dem men jag får vara glad för det...kunde ju vatt ig!


Mässa

Idag ringde det en man som var intresserad av att köpa butiken. Har väldigt blandade känslor om att sälja vet inte om jag ska och vill men jag fick riktigt dåliga vibbar av honom som ringde så jag vill inte sälja till honom! Det har varit som mitt lilla sköttebarn som man gör allt för i 2 år nu och det känns inte som att jag tänker sälja till vem som helst. Ska jag sälja så ska det kännas rätt annars så behåller jag den!

På fredag åker jag och mamma på mässa i Jylland. Vi har alltid så roligt på den mässan så jag ser riktigt mycket fram emot det :) Mindre roligt är dock att jag har fått inflamation i mina smalben och att jag grymt ont i min svank men va fan lite sprit så dövas väll smärtan  ;) Imorgon kväll är det alltså packa som gäller....

För första gången på ett tag så känns allt helt ok. Ska dock inte ropa hej och tro att allt blir bra för att jag har haft en bra dag men det känns ändå skönt!
Jag och mannen kämpar på och dessa senaste två dagarna har allt varit riktigt bra så det är bara att hoppas på att det fortsätter så.

Jag skickade in min första svensktenta igår :/ Är nervös och hoppas att jag får min bedömning snart....är så länge sen man gjorde något sådant och när man pluggar på distans via nätet så kan jag ju inte direkt fråga någon lärare men jag hoppas att jag har förståt uppdragen rätt och att de blir nöjda.

Nu har vi snart haft Chiva i 2 veckor och det går faktiskt över all förväntan. Jag får sova på nätterna nu och hon har för det mesta förståt att man gör sina behov utomhus.

Idag är det Grey´s :)


Härlig kväll på er....

RSS 2.0