Dagen

Har inte alls sovit mycket inatt, varit uppe flera gånger och har inte fått luft :(  Tur att det är fredag idag så att något känns possitivt!
Ska ringa runt lite inför mässan nu på förmiddagen sen hade jag tänkt att jag och Emilia ska göra om i butiken! Så lite kul har man ju framför sig idag.
Mitt Wii fit plus kommer idag:) Ska bli superkul! Har inte kunnat börja träna som jag tänkt mig då jag blivit sjuk men ska sätta igång så fort jag kan andas genom båda näsborrar!

Vi har inga planer alls denna helg, är inte ofta det händer men det kan va rätt så skönt! Har ändå massor av små projekt både jobbrelaterade och hemma som ska göras!

Jag tror att jag är lite sexuelt frustrerad, drömmer typ varje natt om sex kan ju vara för att vi inte haft någon på ett tag....får nog ta tag i detta!!! Vissa perioder är man bara så trött sen bli man sjuk och massa annat kommer imellan. Ibland får man lixom trycka på för att det ska hända. Det är ju inte så att vi inte vill det bara bli inte.

På tal om det så läste jag ett reportage i Hänt extra där två kändisar...kommer givetvis inte ihåg vem just nu.... dom har iaf schema lagd sex för att de ska få det att gå ihop...har det inte gått lite långt då??

Nä nu ska jag gå och snora lite....

resa.....

Inspirationen är idag på noll. Är genom snorig, febrig och mår allmänt skit! Står nu vid datorn på jobb med ett värme element i röven. Våra element i butiken har varit jättekalla i flera dagar så igår ringde jag till hyresvärden. Det visade sig att det var något kretskort som är itu så det kommer att ta ett par dagar att laga....fantastiskt!
Som tur är så är mina små loppor där hemma fortfarande friska och det är ju huvudsaken!

Har haft fullt show de senaste dagarna med att fixa och dona med den här saken som jag inte velat berätta men nu när jag vet att den blir av så kan jag med glädje berätta att vi ska ha en bröllopsmässa i Svedala!!!!!
13/3 på folketshus med massor av utställare. Hoppas verkligen att ni kommer dit för det kommer att bli super!
Har fortfarande massor att fixa men nu börjar utställarna att bli någerlunda klara....spännande! Kommer att göra massor av reklam för den fram över så ni kan inte missa det!

När ska allt detta snöande sluta?? Känns lite passe nu då vi har haft VÄLDIGT mycket vinter nu tycker jag! Våren är varmt välkommen med lite plus grader och solsken. Har börjat att läsa Katrin Zytomierska´s blogg...så jävla härlig! Vilket fall som så sitter de nu i karibien...så fuskigt!!! Hade kunnat ge min högra arm för att få åka utomlands nu!


Man får inte stoppa köttbullar i näsan....

Asså jag har ju bara världens sötaste barn men det är kanske inte alltid de är världens smartaste??
En liten stund innan lägg dax igår kväll så kommer Kian ut och jag ser på hans ansiktsuttryk att något är fel. En halv sekund senare så ser jag att han har blod på fingrarna....som mamma får man ju nästan en hjärtinfarkt då men jag hörde iaf Norah på rummet och Kian andades så jag frågade vad som hade hänt?? Då piper han försiktigt fram att han har pregat upp sitt tuggummi i näsan!!!! Det sitter så långt inne att jag inte ser det och det bara rinner blod från båda näsborrarna eftersom liten har försökt att få ut det själv :( Vi gick in på toaletten och fräste 2 gånger så var det ute, tack och lov! Tror att han har lärt sig att man inte ska stoppa något i näsan.....hoppas iaf!

Fick mig en tankeställare igårkväll, hur ska allt kunna fungera?? Måste komma på en bra lösning!!!


Porrfilm??

Jag känner mig som en zombie! Helgen är alltid så kort! Vaknade dock med ett leende på läpparna, hade en väldigt trevlig men konstig dröm där jag och mannen spelade in en porrfilm på en riktig casting...väldigt detaljrik dröm måste jag säga..hahaha. Kanske får ta och spela in lite film ikväll :)

Jobbar fram till och med lördag och sen är jag ledig i 9 dagar=) SKa bli riktigt skönt att få så mycket tid med barnen, hade ju dock varit trevligare att spendera den tiden med barnen i ett varmt och tropiskt land.....man kan drömma!

Annika, Tobbe och Liam kom till oss igår. Var mysigt då vi inte setts på ett tag. Liam bara växer hela tiden!!! Har glömt att ge honom 10 månaders present så jag får ta tag i det.
Lillen var också en runda hos oss igår och spelade lite wii med oss och barnen. Norah var grym!!! Hon kom 2:a hela tiden. Hoppas verkligen att mitt Wii fit plus kommer denna veckan!!!

Då ska räkningarna betalas nu igen och vips så var alla pengar borta :(
Känns som att pengarna aldrig räcker till eller de gör de men man har aldrig över så att man kan göra något roligt!

Idag börjar smidandet på de stora planerna, jag lovar att ni ska bli de första att veta så fort det börjar att bli klart! Känner mig dock väldigt nervös!!!!

Ha en bra dag!

Massa mys!

Blev en mysig men trött kväll igår. Vi åt en god middag, det blev Oxstek med hemma gjorda klyftpotatis, grekisk sallad och bearneisås...mums! Såg Hangcock, vi hade inte sett den innan och hade inte så stora förhoppningar. Den var helt ok men ingen film jag hade velat se igen precis! Tycker att det är den sämsta rollen Will Smith har gjort...tycker annars att han är en grym skådespalare. Jag var som vanligt helt slut efter filmen och somnade nästan i soffan så min kära man följde med mig in och låg och höll om mig tills jag hade somnat=) Han har sina stunder!

Står på jobb nu och inväntar tulpaner. Tog ju slut igår så det är dax att skaffa nya. Hade mycket att göra igår så det var skoj, hoppas att det bli lika mycket idag!
Nu är det 1 veckas jobb sen har jag 9 dagars semester!!!! Vet inte vad jag ska göra dessa dagar förutom att jag ska umgås med nära och kära.
Bokade igår med alla tjejerna att jag ska ha tjejmiddag hos mig den 19/2. Ska bli riktigt mysigt!

Idag kommer marcus, Fia och moa hem till oss och äter middag och kanske spelar lite spel?? Barnen tycker alltid att det är kul med en ny lekkamrat=)

Imorgon kommer Frugan, Micke och kanske Ebba hem och söndagsmyser lite med oss!

Har stora planer på G nu....ska bli så roligt!!!! Har bokat en del men har lite kvar att fixa om vi säger så=)

Have a nice one.........

Snart sovmorgon

Gud vad jag är trött på mornarna...fattar ingenting! Vill verkligen inte gå upp när klockan ringer =( Men jag är ju ledig på söndag så jag hoppas att jag får sova lite då!

Idag får vi massor av nya fina blommor=) Så det blir att snitta i 110. Även om man vet att fredagar oftast är den stressigaste dagen i veckan så ser man på något sett fram emot den. Är skönt att verkligen få jobba på nu när det är en lugn period.

Diana är för kär, hon kom ner efter jobb igår bara för att ge mig en kram, blev så glad...tack gumman!

Fick även pratat lite med en av mina äldsta vänner Anna igår. Har inte blivit så mycket av det men nu har vi bestämt att vi ska ringas minst 1 gång i veckan och kanske hinna att ses lite också=) Blir ju dock inte så mycket när hon har flyttat till Värnamo!!

Måste jobba nu men jag uppdaterar mer i helgen!

Bebisar

Har varit en riktigt bra dag idag fast jag är trött som ett ålderdomshem! Har hunnit att prata med mina vänner idag vilket inte är så ofta när man jobbar alltid man jag har minsan hunnit prata med 6 st och ska träffa en ikväll.
Fick mig en tankeställare igår att jag måste träffa mina sanna vänner oftare och rensa bort alla ytliga bekanta som bar tar upp onödig tid och aldrig ger något tillbaka! Känns riktigt bra faktiskt!

Dom ringde ifrån Kians dagis imorse och sa att ett av de andra barnen hade kräkt så jag hämtade Kian med en gång. Alla pedagogerna vet hur mucket jag hatar det så det var väll därför de var snälla och ringde direkt! Håller nu bara tummarna att han inte har fått något!!!

Fick reda på igår att ännu en vän ska ha bebis=) och att en försöker att bli gravid så kanske snart 3! 1 bebis i Augusti, 1 i slutet av september...tror jag iaf :) och ett vinterbarn maby=) Kul, kul. Vem vet där hinner kanske komma några till.

Pratade med min personliga tränare :) Eller vad man ska kalla honom innan idag och vi ska börja den 27:e. Ska bli så kul och skönt! Beachen 2010 here i come=)


Att mista en vän

Jag sa till dig i sommras att det var jobbigt att se/träffa er. Du frågade aldrig vad jag menade utan drog dina egna slutsatser. Jag mena aldrig er som par utan vi hade kommit varann så nära och det var jobbigt att träffas där ett tag då det kändes som att ni såg rakt igenom mig hur dåligt jag måde. Jag kunde inte va ledsen när jag var med er för det kändes fel vilket jag försökte att förklara för dig.
Du gör dina val och det får jag respektera men det sårar som fan! Orden du sa att jag att jag svek dig?? Jag har ståt vid din sida genom vått och torrt. När alla andra vände dig ryggen och kastade skit mot dig så stod jag med rak rygg och försvarade dig! Jag var så orolig för dig....det första jag gjorde varja morgon var att kolla mobilen så att du inte hade ring och jag inte hade hört det i sömne. Jag ringede dig flera gånger om dagen för att se så att allt var ok för att jag vara orolig och för att jag älskar dig! Så fort du ringde oavsett om jag var på jobb eller hemma så släppte jag allt och kom med en gång. Är inte det att ställa upp?? Det är inte så att det var jobbigt jag hade gjort det igen om det hade behövts men att efter det få orden att jag inte fans där........

Även fast orden sårar så känns det inte roligt då jag kommer att sakna dig väldigt mycket och kärleken till dig kommer på något sätt alltid att finnas där!

Adoptera

Idag jobbar jag själv fram till 2 och jag vet verkligen inte vad jag ska göra?? Butiken är i toppform. Snygg,ren städad och fylld med fina blommor. Vad gör man då?? jo jag var inne på Ica imorse och köpte lite skvaller och så kan man ju hoppas på att det kommer mycket kunder idag. Kvällen erbjuder inte heller så mycket utan det bli hem och krypa ner i soffan, tycker dock att det är lite tråkigt att alla serier som man brukar följa har uppehåll :( Men och andra sådan så sover ju Nettan i soffan innan de hinner att börja så det kan ju kvitta...hahaha.

Ska börja att komma igång med träningen ordentligt nu. Har inte längre någon att powerwalka med så jag har skaffat mig en personlig tränare och så fort jag har lite pengar över så ska jag köpa gymkort så man kommer i lite form inför sommaren :) Har även köpt ett Wii fit plus som dinper ner i brevlådan vilken dag som så det ska nog bli bra!

Ni som följer min blogg har säkert förståt vid detta laget att jag är grymt sugen på en bebis men det är inte riktigt så lägligt just nu. Var iaf inne och kollade lite på adoptioner imorse då jag tycker att det finns så många barn som lider i onödan med det är ju SJUKT vilka krav de har! Om ett barn far illa och inte har några föräldrar. Lever på gatorna och svälter är det inte viktigt att de får ett hem då?? Det kostar mellan 80 000- 250 000 att adoptera ett barn!!! Jag kan ju undra vad de pengarna går till för de lär knappast gå till de andra stackars barnen som inte blir adopterade...tycker att det är så sjukt!!! Sen måste man vara över 25 år, vara gift helst, Ha god inkomst, ha hälsointyg från läkare, gå föräldrautbildning mm..... SKÄRPNING!!!!!


Åter till jobb

Igår, måndag var jag ledig och hemma med barnen. Sydde upp gardiner till vardagsrummet och sovrummet på förmiddagen och så fick vi dammat lite i huset...välbehövt!!! Satt och mös med barnen och såg Nanny Mcphee sen bar det av till vårdcentralen och vaccinera barnen. Andra sprutan delas ju ut till barnen nu så det är skönt att det är över sen.

Idag var det åter till jobbet. Känner mig faktiskt inte riktigt på topp idag?? Hoppas att det blir bättre i em!

På torsdag ska mamma och Emilia på rättegången, håller tummarna att allt går bar och att vi får tillbaka våra cash! Hoppas att snorungen åker in och att han lär sig en läxa!


En dag hinner värkligheten ifatt dig och det kommer att bli som ett slag i ansiktet. Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad!

Vaccination nr 2

Lördag idag och jag har varit ledig :) Riktigt skönt att få en hel helg med familjen. Camilla kom till oss och hälsade på idag, fick pratat mycket...var länge sedan vi träffades nu ju men kul var det iaf! Hoppas även på att kunna träffa lite av mina andra vänner i dagarna också.
Vi passar Liam idag då Annika och Tobba skulle på familjemiddag. Alltid lika mysigt att ha lilleman här och så blie ju barnen aktiverade ;)
Vi blev hembjudna till Syrran på midag imorgon, ska bli spännadne och se då jag aldrig har ätit mat hos henne.....kan hon laga mat =/ ??? Tänkte även titta upp om till mamma en runda så att barnen får säga hej till sin mormor en stund.

Är även ledig på måndag, ska iväg med Norah så att hon får sin andra spruta. Undrar när Kian ska få sin?? Har inte hört ett ljud om det men ska se om jag kan fråga på Bvc på måndag.

Fick ett samtal av en vän idag som berättade att hon var gravid!! Lite avis blev jag nog men tycker att det är superkul för deras skull...GRATTIS!!! Förresten det är inte lönt att ni frågar vem för det får de själv berätta när de känner för det.

Känner verkligen att du försöker och jag uppskattar allt fint du gör för mig, hoppas verkligen att detta var vändpunkten och att det fortsätter såhär...älskar dig!


Jag saknar dig så oerhört mycket, jag hade kunnat skriva långa och många rader om det varje dag. Jag hade kunnat prata om dig hela dagarna men det känns som att folk tröttnar på att lyssna då!
Jag tröttnar aldrig på att ha dig i mina tankar eller på tankarna om alla minnen vi fick tillsammans....önskar bar att de hade blivit fler! Jag hade tur som fick lära känna dig och som fick ha dig som min vän. Evig kärlek till dig!




Blandat

Det kändes lite konstigt att komma hem till ett tomt hus igår men norah hade haft roligt på dansen och längtar redan tills nästa gång. Något som inte var lika roligt var att hennes jacka hade gått isönder så hon har virti med mig på jobb idag. Vi var inne och fixade en ny jacka till henne på Barnkammaren (kläderafär som ligger mitt emot vår butik) så det blir skola imorgon igen. Lite störigt dock att allt var så utgallrat, fans bara en jacka i hennes storlek så den fick vi ta....inte världens vackraste men hon ska bara ha den i skolan ju.

Som jag skrev så har loppan varit med mig på jobb idag. Vi har gjort begravningar och skyltat om 2 av 3 fönster och så fick vi skurat golven så det har gått bra men lite rastlöshet kommer i mellanåt ;)  Snart kommer mannen och hämtar henne så jag får lite lugn och ro.

Har drömt massa räliga drömmar inatt, jobbigt när man vaknar och är ledsen!! Att det alltid är samma dröm jag har hade varit skönt om det kunnat handla om något annat!!!

Verkar äntligen som att vi har fått upp värmen där hemma, vilket är riktigt skönt då vi har haft ca 18 grader i 3 månader. Nu har vi nästan 22 i hela huset!!!!

Saknar mina vänner, känns som att vi aldrig hinner att träffas!!
Du har ju dock visat var vi står nu. Pallar inte mer, du har ditt liv och jag mitt men förvänta dig inte att jag finns kvar den dagen det behagar dig!!!!!!

Lördag ska Liam komma hem till oss och kanske spendera natten, har inte bestämt mig än??? Men vi ska dock passa honom på em/kvällen. Är så mysigt!!
Är så velig på om vi ska skaffa en liten till eller inte??? Jag är jättesugen på att skaffa en bebis men vi har inte ytan till det och det kommer att bli super tufft med jobb men det är ju något man får ta isåfall :/




Tisdag....

Det snöade imorse så det fick bli att dra Kian till dagis i pulkan, han tycker ju iaf att det är kul! Önskar bara att skiten kan försvinna nu så att vi kan få lite vår snart!!!! Räcker ju att man har snö över julafton eller??
Är så sugen på att åka utomlands nu i feb när jag ska ha sem eller till sommaren men de pengarna finns tyvärr inte denna gången. Önskar att min ekonomi kunde vara som förr när man var anställd!

Norah ska börja på Jazzdans idag så vi får se om det är något som hon tycker är roligt??

Vi har haft massor att göra på jobb dessa dagarna. Har tagit ner all jul och gjort om i hela butiken=) Tror att det är dax att skylta om fönsterna nu, måste hitta lite inspiration bara =/
Måste ju vara fint om ens gamla chef nu kommer och hälsar på på torsdag??

Älskar dig min underbara man!

Förresten så fick jag en komentar för ett par inlägg där det stod:  är det inte DIN dotter istället för "vår dotter" om du ska vara helt korrekt? =) postat av E
För det första så tycker jag bara att det är löjligt att man inte kan skriva sitt namn!!
För det andra så är Norah VÅR dotter då benny för det första är den ända pappa hon haft. Han har funnits i våra liv sen Norah var 1 år. För det andra så adopterade Benny norah för ca 3,5 år sen så hon är hans dotter men tydligen så har någon ont av det!!!!!

Helg

Vi hade jättemysigt i fredags när vi var ute och firade mamma! Hon blev glad för alla uppvaktningar och presenter och maten på resturangen var helt fantastisk!! Godaste lamracks jag ätit i mitt liv!!!! =)

Igår var vi hemma hos Diana och Robban med hulliganerna, gick faktiskt över all förväntan. Dom lekte jättefint ihop =) Åt god middag och fick lite revansch denna gången!!!  Tre segrar till så är vinsten vår ;)

Ska åka in och titta på bio med barnen idag, ville se Alvin och gänget alla tre men där fanns bara platser kvar till Upp så det fick bli den. Hoppas att barnen tycker om en iaf.

Imorgon börjar skolan och dagis. Ska bli skönt för barnen att komma in i lite rutiner igen!

Som vanligt så blev det som det blev. Är så tött på att du aldrig lär dig!!!  Jag har tålmodigt väntat i många år numen det är slut på det! Den dagen du bevisra att du, vill och kan den dagen kanske jag står vid din sida igen. Valet är ditt.......

45 år

Idag blir mamma 45 år! Många tycker nog att det låter ungt men för mig börjar det att låta gammalt. Jag är van vid att ha en ung mamma så 45 i mina öron är mycket. Jag har fixat tid så hon ska till frissan nu 08.45. sen blir det jobb men efter jobb så ska vi bjuda henne till T-bone och äta en god middag och där ska hon även få sin present. Vi har köpt en cool guldring med 8 diamanter i....tror att hon kommer att bli jätteglad! Vet att det kanske är mycket men hon är min mamma....tänk på alla energi hon lagt ner på mig i 26 år för att inte prata om alla pengar! Så nu kände jag att det var min tur att ge något tillbaka! =)

Barnen ska inte med ikväll utan det blir vi vuxna så sen ska jag och mannen hem och ha en mysig kväll, se någon ny film tror jag att han pratade om??

Lördag ska vi som sagt hem till fam Wik. Ska bli riktigt mysigt, har inte setts på så länge nu =(

Hade planer på att åka skridskor med barnen på söndag men det värkar inte som om att det finns någon ishall som är öppen???

Ha en trevlig helg!

Trettondags afton

Igår jobbade vi bara halv dag sen var vi inne på Svedala Inc och tattuerade Benny. Han fick det av mig och barnen i julklapp. Så det blev barnens namn och deras födelsedata på insidan av överarmarna. Blev skitsnyggt!! Är själv grymt sugen att gadda mig men finns inte pengar till det just nu! Vi var inte hemma förens vid 8 så barnen fick övernatta borta igår vilket innebar att jag fick sovmorgon :) Har inte fått sova tills jag vaknat sen december började så det var jätteskönt!
Fick sorterat i min garderob imorse, vilket behövdes då det såg ut som ett bombnedslag!!! skönt att det är gjort=)
Var och hämtade barnen och var nere en runda på Ica för att handla hem lite nyttigheter!
Har bestämt mig nu att det får vara nog! Dax att ta på hårdhandskarna igen, det är ju bara de 2 första veckorna det är svårt sen går det som rutin. Är inne på dag 3 så det kommer att gå super;) Har precis ätit lunch bestående av Medelhavsmix (sallad) 1 tomat, 1 ägg och lite keso.....så gott!

Är som ni förståt ledig idag, sen börjar ju vardagen igen. Mannen har sin första jobbedag imorgon och barnen börjar skola/dagis på måndag.

Mamma fyller 45 år på fredag så vi ska bjuda ut henne på middag....är i desperat behov av en bra resturang så kom med alla förslag ni har!!! Har även köpt såååå fin present till henne, hon kommer att älska den!

Lördag bli det hem till Diana och Robban med barnen;)

Blir snart rättegång också, 21 Januari....hoppas att allt går bar och att vi får tillbaka lite pengar!


Året som gick...

Hur ska man summera året som gick då??
Vi börjar med det tråkiga och jobbar oss farmåt....
De flesta av mina läsare vet ju att jag forlorade mitt fotfäste nov 08. Inte nog med händelsen i sig var ett slag i ansiktet utan helvetet som kom efteråt har nog varit jobbigare. Att lära sig att leva utan den människa som alltid funnits där för mig. Att lära sig att det finns andra lösningar, att lära sig att man klarar sig själv. Det har varit en väldigt tungt process. Att ständigt leva med en oerhörd saknad och kärlek till en människa som man inte får se igen. Men jag börjar sakta att inse att livet går vidare!

Sen har vi mormor som har varit jättesjuk och fortfarande är. Tack och lov så har hon inte blivit sämre på ett tag men jag tror inte att hon kommer att bli frisk igen =( Jag hoppas bara att hon kommer att få ha det bra den tiden hon har kvar!

Jag och min man har haft en väldigt tuff period som jag hoppas att vi börjar att lämna bakom oss. Många gånger har jag velat kasta in handuken men kämpat mig vidare. Jag älskar ju honom med hela mitt hjärta och jag vet att vi kan få det så bra igen men då måste han kämpa med mig och ändra på en del saker som verkar lossna nu så jag hoppas på att 2010 är vårt år! Vi har precis firat vår 5 års dag och har snart 4 årig bröllopsdag=)

Jag förlorade en av mina närmsta tjejkompisar även detta året. Visst pratar vi ibland...när det passar henne men det kommer aldrig att bli som förr vilket är tråkigt...saknar henne!

Jag och mamma har haft ett tufft år i butiken också, visst går det bra men vi har haft en del motgångar. Men det ska ju inte vara lätt e första åren säger de!!!!

vad har det hänt för kul då??

Jag har mina underbara vänner och fann en ny vän i frugan detta året=) Som dessutom gifte sig så att vi fick gå på bröllop!

Jag och mannen gjorde en underbar resa till Turkiet tillsammans med vår dotter!!

Mina underbara barn bara växer och växer...lite sugen på en till blir man =) Men jag har ju min underbara systerson Laim som kom till världen i Mars 09!

Ska nog vara ärlig och säga att 09 var ett skit år över lag så 2010 ska bli ett kanonår!!!!

Jag ska gå på 2 bröllop detta året=) Älskar bröllop så det ska bli riktigt kul!

Butiken ska gå med stormvinst=)

Vem vet någon kanske får en liten till =)

Nytt år, nya äventyr....................Det ska bli bra så är det bara!!!!



RSS 2.0